Шеф от АЕЦ към полицай: Утре ще те уволня! Ти просто си никой!

Заплашваният му написал акт за шофиране в нетрезво състояние
Обновена: 21 юли 2017 19:19 | 21 юли 2017 19:15,
72

Видео, на което е записан скандален разговор в полицейското управление в Козолдуй, беше споделено в социалните мрежи от човек с име Цецо Благоев. Профилът е нов и в него има само едно публикувано видео.

Клипът показва възмутителното отношение на ръководител по охраната в АЕЦ "Козлодуй" към полицай, който пише акт на негов приятел, след като е бил хванат да шофира след употреба на сериозно количество алкохол.

Самият началник на охраната говори видимо афектиран и вероятно – също след употреба на алкохол.

Случаят датира от февруари, но придобива по-голяма публичност сега – именно заради видеото на Благоев. Самият той отрича да е бил свидетел на станалото, но получил и публикувал записа.

От полицията потвърждават, че такъв случай наистина има, но уточняват, че всички материали са предадени на прокуратурата. От държавното обвинение през април пък са преценили, че няма данни за извършено престъпление.

От АЕЦ "Козлодуй" отказаха всякакъв коментар. Главният герой във видеото не е уволнен!?

bTV съобщаав, че съпругата и синът на ръководителя на Областната дирекция на МВР след този случай са поучили работа в атомната централа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
4
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До Един от СеверозападаПровери кой поиска промяната. Май бе след масовите разкрития на журналисти за купуване на гласове в гетата. Видния еколог от Пловдив, с крокодилчето в Марица. Виж справката на ЦИК кой печели винаги изборите в гетата.
19
1
 
20
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Да сега ме интересува с какъв конкурс са били назначени съпругата и сина на на шефа на МВР ....
18
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ся господинът да отлети и от позиция ,която заема,и от сериозна парична сума за обида на длъжностно лице.ОООО..*** ние сме в бг,аз забравих.
17
4
 
16
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Ето така се уреждат нещата в най-добрата тиквена демокрация в света. Просто трябва да сте на точното място в точното време .
16
0
 
26
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Ами затова е публикуван клипа. Честните хора се мачкат .
15
4
 
20
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
Някой все още да има доводи срещу камерите? Включение фарове през деня? Коланите и детските столчета в автомобилите? Махането на знаците за радари на пътя? Каските на строителните обекти и т.н.? Да. В България много "имат". Не са ни виновни политиците. Ние, крадливото племме българи си ги заслужаваме. В някои части на Германия по добре да кажеш, че си македонец вместо българин. А, аз не съм нихилист и не се срамувам. Гадно ми е,че масово ми се подиграват,че спазвам правилата. Балък с една дума.
14
3
 
29
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До morelini Приятелю, прав си в случая, но в съда и записите, а и видеорегистратора ще отпаднат като доказателство. Закона ни е такъв, че се признава само това, което е поискано и разрешено като "специално разузнавателно средство". Всеки студент по право го знае, и всеки адвокат ще каже, че щом сам самодейно си правил записа, той е манипулиран.Остава само това, което е направено тук-публикуване в социалните мрежи, но засегнатите обикновено са дебелокожи , нахални и не им пука за общественото мн
13
1
 
6
 
! Отговори
Алкохолик преди 6 години
...... ти мене уважаваш ли ме?.....
12
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ 100 % Е ГЕРБЕРУНГЕЛ.Затова прокурорчето не е посмяло да реагира.
11
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР е поискал рекет спокойствие
10
1
 
22
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Всеки трябва да има записващо устройство за да може да докаже надменно или друго отношение към него.Защото я в магазина я в държавно учереждение или в банка..човек се е сблъсквал с Некултурно отношение към него.Както и с видеорегистратор на пътя.Като видиш джигита....запишиго на диск и в КАТ.Ако има гражданска съвест...нещата полека лека ще се изчистят....А не да си викаме...Мен какво ме интересува нали аз не съм потърпевщ....
9
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На полицията трябва да се развържат ръцете и да може да разстрелва на место! Такъв с една лека провокация ще скочи на бой, оттам пат пат и директно в свинарника... ама толерантност, права на човека и тра ла ла.
8
0
 
29
 
! Отговори
Нервак преди 6 години
Нормално ли е да ме избива на агресия и да искам този да му нанеса травми, несъвместими с живота?!?
7
0
 
57
 
! Отговори
Македонски преди 6 години
Навсякъде, такива хора са заели ключови позиции в милата ни татковина!С единствен талант, да оближат 4-буквието, на когото трябва, и да смачкат, когото трябва!Дали няма такива и край вас- в данъчното, общината, болницата, на работното място!?Я се огледайте!
6
0
 
44
 
! Отговори
ОТВРЪТЕН преди 6 години
Такова беззаконие и в Бангладеш няма , а сме европейски ЧЛЕН!!!Този шеф трябва да е изхвърлян на минутата !!
5
0
 
51
 
! Отговори
Бай Ганьо на запад преди 6 години
Заради такива простаци емигрирах, - не, аз се евакуирах!
4
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бах тоя запъртък къде заеква на гръмотевица как заема такъв пост?!?
3
2
 
26
 
! Отговори
маалии преди 6 години
Ако съм шеф на МВР,бедна му е фантазията какво ще му се случи!След това ще кашля в шепа и ще киха наум!
2
4
 
59
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
След "Суджукгейт" е хубаво да споменете ,че и този е 100% кадър на ГЕРБ!! И този отговаря за сигурноста на охраната.Още снощи се чудех,как има такива хора ан ръководни постове?Та той по приказките и за строеж не става!!!
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истински въртоглав комунист! Само заплахи, крадене и пари са им в главите. Член на ЕС сме, не на Москва, че да се мислиш на закона!