Шеф от АЕЦ към полицай: Утре ще те уволня! Ти просто си никой!

Заплашваният му написал акт за шофиране в нетрезво състояние
Обновена: 21 юли 2017 19:19 | 21 юли 2017 19:15,
72

Видео, на което е записан скандален разговор в полицейското управление в Козолдуй, беше споделено в социалните мрежи от човек с име Цецо Благоев. Профилът е нов и в него има само едно публикувано видео.

Клипът показва възмутителното отношение на ръководител по охраната в АЕЦ "Козлодуй" към полицай, който пише акт на негов приятел, след като е бил хванат да шофира след употреба на сериозно количество алкохол.

Самият началник на охраната говори видимо афектиран и вероятно – също след употреба на алкохол.

Случаят датира от февруари, но придобива по-голяма публичност сега – именно заради видеото на Благоев. Самият той отрича да е бил свидетел на станалото, но получил и публикувал записа.

От полицията потвърждават, че такъв случай наистина има, но уточняват, че всички материали са предадени на прокуратурата. От държавното обвинение през април пък са преценили, че няма данни за извършено престъпление.

От АЕЦ "Козлодуй" отказаха всякакъв коментар. Главният герой във видеото не е уволнен!?

bTV съобщаав, че съпругата и синът на ръководителя на Областната дирекция на МВР след този случай са поучили работа в атомната централа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Фактите са красноречиви как стават нещата в България. После се чудим защо не върви държавата.
59
0
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Фактите са красноречиви как стават нещата в България. После се чудим защо не върви държавата.
58
21
 
1
 
! Отговори
О. Р. преди 6 години
Най-обикновен милиционерски фалшификат,както винаги зле изигран. На записа са снимани само крака...не видях лица.Вижда се с просто око как камерата се движи от друг човек и умишлено не показава лицата. И правилно прокуратурата е отсъдила че няма престъпление. Еххх...милиционери...милиционери...на две магарета сеното не може да разделите !
57
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така, че решението е просто. Аец-а частен. Да видим как тогава нек'во си шефче на частната охрана ще се репчи на държавния полицай :-).Ама пусто вие искате хем душата в рая хем оная работа еди къде си.Така, че монархията, която е частен бизнес, по принцип ще си отиде кудето и е мястото. Ама тогава не можете им диктува цени и т.н. :-))).
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, то при монархията е друго :-).Монарха си назначава който той прецени без да се отчита на никого. "Комунизма" е социалистическа форма на монархия :-). Северна Корея има 4-ти представител на "комунистическата" монархическа династия. Всяка една династия идва на власт по-подобен начин.След 2-рия или 3-я представител тълпата го коронова за "цар". Примери от "западната" История колкото щеш. Да вземем например кралската династия на ДжиБи ;-). САЩ - Клинтънови и Бушови - повече от 30 години на власт
55
1
 
2
 
! Отговори
Тончо. преди 6 години
Направете си най-после лустрацията и ще тръгне към по-добро,бавно но ще тръгне.
54
2
 
13
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
Останки от социализма! Кумосватоаска система, връзкарство.Няма спасение за този народ от самия него?! Ако сте по млади и амбициозни- бягайте силно, бягайте надалеч !
53
0
 
8
 
! Отговори
атомния преди 6 години
този не е шеф на централата.този е жалко копие на шефама на охранителната фирма на централата или на не цялата
52
1
 
9
 
! Отговори
Всички са еднакви преди 6 години
До Анонимен 36Какви десни партии? Преди си гласувал за НДСВ и новия им морал, сега за "нова република" или някакво друго сборище на спасители - неудачниците на другите партии. И какво - от цялата работа 30 години изгубени и все същите хора отгоре, все същите хора полицаи, съдеии и все същите хора газят, крадат и убиват.
51
3
 
20
 
! Отговори
Пффф преди 6 години
Ако това е истина, просто не мога да повярвам, че в 21-ви век, в държава член на ЕС, някакво нищо може да се държи така с полицаи и те да не го вкарат в ареста. В тази територия откакто са дошли комунистите преди 70 години шофьори, охранители и друг помощен персонал са на преден план и избиват комплекси. Но... Колелото се върти. Всичко ще си дойде на мястото. И те също.
50
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Недосегаемите. Така са казвали на мафиотите в САЩ през двайсетте години на миналия век. Само да сравня къде сме в момента"Прав си приятелче! Но си лекичко и крив, защото сега мафиотите им са легални. Самият Тръмп е мафиот и си направи типична балканска шуробаджанащина и в Белия дом и къде ли не около него.
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво, кво, кво, кво, кво, кво каза, че, че, че, че не можах да те те чу, чу, чу, чуя?!
48
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интерсно ченгето защо не го тикне тоя в ареста за 24 часа?
47
0
 
28
 
! Отговори
9689 преди 6 години
Цацаров,спиш ли?
46
0
 
49
 
! Отговори
Втрещен преди 6 години
"От държавното обвинение през април пък са преценили, че няма данни за извършено престъпление." ?!?! Това не е държава! Това е прокълната територия! Цацаров, я обясни как така няма престъпление?! Това означава ли, че спокойно мога да наричам всеки полицай *** ?
45
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недосегаемите. Така са казвали на мафиотите в САЩ през двайсетте години на миналия век. Само да сравня къде сме в момента
44
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кое е длъжностното "лице", което е сътворило заплахите? Как се казва?
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПишманТе СА съучастници!И са вземали пари за да съучастват или да си подлагат северните части.
42
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ба си - верно ли? Тоя, който говореше "като шеф" звучеше доста като пиян... Това не може да е вярно или ние сме в опасност - това няма как да е контролирана централа!
41
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даам!Това е станало през април!А сега сме юли!Шефът на охраната е същият и шефът на мврето е същият!Само дето жената и синът на вторият почват работа в ядрена централа!!*** Вие не си мислете-това е просто случаеност...