След полет от 120 метра: Крис вероятно загинал в нощта на изчезването си

Алпинисти ще вадят тялото на момчето, открито от баща му по обяд
22 юли 2017 17:40,
126
След полет от 120 метра: Крис вероятно загинал в нощта на изчезването си
Снимка: архив "Булфото"

16-годишният Кристиян е  загинал след полет от 120-метрова скала. Това вероятно се е случило още в нощта на изчезването му, информират от полицията. Кристиян вероятно се е самоубил, скачайки от скалата, предполага кметът на селото Цветан Славков, съобщи БТА.

Както Dnes.bg писа тялото на момчето бе открито около 14 часа днес от баща му и чичовците му. Те не престанаха да търсят Крис, въпреки че вчера издирването на младежа бе преустановено.

Ужасната новина за смъртта на Кристиян дойде на 14 ден от търсенето му. Момчето изчезна в нощта на 9 юли, малко след като блъсна със семейния автомобил туристи в центъра на Триград.

Още по темата
Алпинисти ще изваждат тялото на тийнейджъра, съобщиха от полицията в Смолян. Трупът на момчето е в недостъпна местност, до пропастта не може да се стигне пеша.

Екип разследващи полицаи извършват оглед на мястото, където е намерено тялото. След приключване на огледа, алпинисти ще пристъпят към изваждането му.

Според първоначални данни, момчето е паднало или е скочило от около 120 -метрова скала. Предстои да бъде извършена и аутопсия, уточняват от полицията.

Районът, в който е намерено тялото, не е обходен при издирването, тъй като е недостъпен, обясняват от кметството. От полицията потвърдиха, че трупът очевидно е в тази пропаст от дни, вероятно още от нощта на пътния инцидент.

Фаталната катастрофа стана около десет минути след полунощ на 9 юли. Кристиян, който няма шофьорска книжка, блъсна с колата на баща си четирима пешеходци край Триград.

След катастрофата младежът избяга, в контейнер за смет в околността бе намерен изхвърлен неговият таблет.

Заедно с Кристиян в колата е пътувало и момиче. Кристиян е ученик от София, а през ваканцията бе при баба си в Триград.

Близки на семейството предполагат, че момчето се е самоубило след преживения шок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
7
 
! Отговори
MM преди 6 години
До .и къде отиват самоубийците бе, овча мисъл? отговори, че искам да знам къде е Крис Корнел, Кърт Кобейн и Честър Бенингтън...
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не чета такива лични драмни много много, та затова съм малко назад с материала. Пешеходците блъстнати от покойника на пътното платно ли са се движели през ноща или на тротоар? Защото това има доста голямо значение...
71
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"българите са зли,зли са"***/ПРОСТАЧКА!!!Никой народ не може да бъде зъл,навсякъде има всякакви А ТОЯ НАРОД СЪБИРА ЕДИН МИЛИОН ЕВРО ЗА ДНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛНО ДЕТЕ,ДА ТОЯ СЪЩИЯ "ЗЪЛ НАРОД"ЛИЯ!!!!!ти КОЛКО СИ ЗЪЛ/ЗЛА КЪМ ТОЯ НАРОД ИЗПОЛЗВАЙКИ ЕДНА УЖАСНО НЕЛЕПА СМЪРТ ДА ОБИЖДАШ ЦЯЛ НАРОД??БО..К!!!
70
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лия, той е дете, дете , което тук съдят някакви стари изсъхнали души ..."безгрешни".Това дете дори не е убил, но е бил толкова ужасен че е блъснал хора, че това дете е сложило край на живота си . Мериите казаха че е избягал от местопроизшествието, коментиращите го направиха петимал, а малката душица е скочил .Българите са зли , зли са Лея
69
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо не се разбира, уж бащата намерил тялото, сега се казва, че било в недостъпна местност и алпинисти ще го вадят? Жалко, явно го е приел много навътре, не знам как е възпитаван или му е вменявана нон стоп някаква вина и страх?
68
8
 
44
 
! Отговори
бобо преди 6 години
Страшни сме!! ....... Стига му ровихте костите.....Престанете Платил е най-високата цена..А сега и семейството ще се срине.Къде Къде има по-големи проблеми,Оставете го да почива в Мир.Говорите за Господ и тн.един вярващ неможе да е толкова лош и така да пише....И вие ще врите в казана....Деградирали държава сме!Само знаем да обиждаме и да храним!!! Криете се зад мониторите и се правите на велики и знаещи!
67
4
 
38
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Най-големите *** в тая дьржава са : на 1 място политиците ни,на 2 място полицайте,на 3 място медиите...
66
7
 
14
 
! Отговори
. преди 6 години
Колкото и да е тежно положението,винаги трябва да се бори човек до край,а не да се самоубива ...Защото самоубиството е най-големият грях и всеки знае кьде отиват самоубииците...Дано Бог да се смили над душата му !!!
65
3
 
50
 
! Отговори
Лия преди 6 години
Човек продаващ чай се е обадил на кмета, че мирише на разложено животно до входа на пещерата. Бащата на момчето, кмета и близки са се качили на скалата и са видели отдалеч цвета на дрехата на Кристиян. Скалата е около 80м. Бог да прости момчето. Детето е имало душа, която е страдала и се е чувствал зле. У нас вместо да помагаме на децата ги унищожаваме. За съжаление злобата у нас е безкрай! Светла му памет!
64
12
 
20
 
! Отговори
Емигрирал преди 6 години
Поведението на коментиращите е следствие на извраттено комунистическо съзнание и мислене.Никога няма да видите това в западна страна.Родителите му носят вина за всичко и сега си плащат тежко.
63
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм българин... Обаче сега изпитвам уважение към makedon.Той ви го каза! Точно, ясно и категорично! Дойде време македонците да ви учат! Засрамете се!
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано не е вярно, все се надявам на добър край. Как разбраха, че е загинал още първия ден, като тялото е в недостъпна местност
61
4
 
31
 
! Отговори
makedon преди 6 години
Abre..... BOLGARI i mrtvoto momce ne go ostavate bez plukanje . Momceto bilo CESNO i sovesno i si plati za GRESKATA a ne morase taka . Da bese nauceno da pomaga povredenite i da go postova zakonot i da se prijavi ke si pominese so USLOVNA KAZNA
60
3
 
15
 
! Отговори
the Ghost преди 6 години
"Алпинисти ще изваждат тялото на тийнейджъра, съобщиха от полицията в Смолян.Трупът на момчето е в недостъпна местност, до пропастта не може да се стигне пеша. Екип разследващи полицаи извършват оглед на мястото, където е намерено тялото."Ейй журналята стига сензации. Пиеше истини!
59
2
 
29
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Господ да го прости момчето, но виновен е бащата! Не на подрастващите, а на родителите трябва да послужи за пример. Масова практика в малките населени места е да ги учат да карат а 15-16 години. Той не е взел ключовете и не се е качил в колата за пръв път. Безотговорното поведение води до това. При този инцидент поне блъснатите е умряха, но в България при катастрофи умират повече хора, отколкото във война. Трябват строги закони и жестоки наказания - конфискуване на колата и 20 000 лева глоба!
58
14
 
8
 
! Отговори
Протестант преди 6 години
Аз не се чувствам виновен за грешката на родителите му. Ще спя спокойно и тази вечер.
57
2
 
26
 
! Отговори
Маркиз дьо Сад преди 6 години
България е зловеща страна, разделена на господари и роби, с бандитско "правосъдие", целящо унищожението на всеки порив към почтеност, държава-убиец на цели поколения, територия, завладяна от злото, изповядваща злото и възвеличаваща злото, простащината, агресията, една медийна клоака, опияняваща се от всяка човешка трагедия. Врящ котел на Злото!!
56
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До cazzo duroПрав си приятелче. Трагедията е за целият ни народ. Защото това не са единични случаи. Трябва да си взимаме поука и да се опитваме да ставаме все по-добри.
55
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Съученикок. като си "съученик" напиши си името, плъх!
54
1
 
27
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Най -добре да замълчим. Всички сме били на по 16 г. Трагедията е огромна. И за момчето , и за родителите и за пострадалите .