След полет от 120 метра: Крис вероятно загинал в нощта на изчезването си

Алпинисти ще вадят тялото на момчето, открито от баща му по обяд
22 юли 2017 17:40,
126
След полет от 120 метра: Крис вероятно загинал в нощта на изчезването си
Снимка: архив "Булфото"

16-годишният Кристиян е  загинал след полет от 120-метрова скала. Това вероятно се е случило още в нощта на изчезването му, информират от полицията. Кристиян вероятно се е самоубил, скачайки от скалата, предполага кметът на селото Цветан Славков, съобщи БТА.

Както Dnes.bg писа тялото на момчето бе открито около 14 часа днес от баща му и чичовците му. Те не престанаха да търсят Крис, въпреки че вчера издирването на младежа бе преустановено.

Ужасната новина за смъртта на Кристиян дойде на 14 ден от търсенето му. Момчето изчезна в нощта на 9 юли, малко след като блъсна със семейния автомобил туристи в центъра на Триград.

Още по темата
Алпинисти ще изваждат тялото на тийнейджъра, съобщиха от полицията в Смолян. Трупът на момчето е в недостъпна местност, до пропастта не може да се стигне пеша.

Екип разследващи полицаи извършват оглед на мястото, където е намерено тялото. След приключване на огледа, алпинисти ще пристъпят към изваждането му.

Според първоначални данни, момчето е паднало или е скочило от около 120 -метрова скала. Предстои да бъде извършена и аутопсия, уточняват от полицията.

Районът, в който е намерено тялото, не е обходен при издирването, тъй като е недостъпен, обясняват от кметството. От полицията потвърдиха, че трупът очевидно е в тази пропаст от дни, вероятно още от нощта на пътния инцидент.

Фаталната катастрофа стана около десет минути след полунощ на 9 юли. Кристиян, който няма шофьорска книжка, блъсна с колата на баща си четирима пешеходци край Триград.

След катастрофата младежът избяга, в контейнер за смет в околността бе намерен изхвърлен неговият таблет.

Заедно с Кристиян в колата е пътувало и момиче. Кристиян е ученик от София, а през ваканцията бе при баба си в Триград.

Близки на семейството предполагат, че момчето се е самоубило след преживения шок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бог да го прости всички сме грешни на този свят малко или много така че нека не го съдим а всички христиани да се помолим за него
52
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А колко от вас продължават да возят малки деца на предните седалки или даже в скута ви докато карате колата те да се държат за волана? Ползвате ли детското столче по предназначение? Слагате ли му колан?
51
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кристияне ,защо пререждаш опашката ?!
50
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде кажете си честно, вашите майки и бащи кога точно ви качиха на автомобил? Кога ви учиха да карате кола?! Кажете си честно! Ако не ви е бил първият урок по кормуване при автоинструктор, ами вместо това при тате, бате или мама, значи сте най-обикновени лицемери и сте почти същите като Кристиян! Само дето на него му се е случило да удари някой, а на вас ви се е разминало и сте минали между капките!Не го оправдавам! Никак даже! Обаче той се е cамоубил с гузна съвест, а вие само плюете!
49
22
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди дни имаше статия и много, много зли хора наричаха момчето какъв ли не . Ще се повторя, нашето общество е болно , то мрази деца . Медиите нарекоха дете на 16 убиец , избягалият убиец . Тук нещастни хорица го плюха,....Мразя ви такива хора.Що за хора сте щом не можете да простите на едно дете една младежка постъпка . Що за хора сте . Вие го подтикнахте към самоубийство зли хора , такива неразбиращи малки душици като вас .
48
6
 
11
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Мир на праха му! Тези , които са му давали вода и храна, тези две седмици, дали ще им е чиста съвестта?
47
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно излезе много отговорно това момче Отиде и се хвърли от 120 метра. Права беше майката. Евала
46
12
 
18
 
! Отговори
Проктолог преди 6 години
К"во пишете простотии все едно всичи сте се родили на 20 г. съвестни водачи на МПС? Горкото дете, мир на праха му!!!
45
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А полицаи и началници ДОРИ казват КОГА се е хвърлил- още първия ден!?Е как така?"Много лесно. Труп на 1 ден не е същият като труп на 5 дни, нито като труп на 14 дни, нито като труп на 1 година, нито като труп на 1000 години. Има множество фактори, според ккоито мога да определя с точност до 1 час, кога точно "човекът" се е превърнал в "труп". Но не виждам смисъл да ти обяснявам.
44
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не виждам защо не давате да се каже нищо лощо за "Крис", ами триете коментарите...Забранено е да не го харесваш ли? Да не харесваш какво е направил? Да не харесваш как се криеше от правосъдието?
43
12
 
10
 
! Отговори
сега следователи, преди 6 години
да не жалят майката и бащата; знаели са къде се крие, носили са храна, КАК така го откриха на непристъпно място?Да ги подведат под отговорност за прикриване и всичко каквото се полага.Едва не обвиниха , че се провежда ТЪРСЕНЕ на извършител на автопроизшествие с 5 души и че едва ли цялата общественост и съдебни власти са виновни, че ТРЕВОЖИМ сина им!??ЗАЩО ГО КРИХА? Ако му бяха да се предаде, щеше да е ЖИВ!!Те са главните виновници за погубения му живот!Но всичко след ДНК експертиза.Голямо е
42
4
 
13
 
! Отговори
Шлосер преди 6 години
Голяма трагедия е това. Съболезнования на близките, родителите и приятелите.
41
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам човек, който още в 4-5 клас караше какви ли не коли. Включително камиони и такива натоварени със слама! (който е щофьор на камион ще разбере за какво точно говоря, другите едва ли). Същият, за щастие не катастрофира нито веднъж. Днес вече е порастнал, улегнал мъж, който с уменията си на шофьор е спасил десетки и може би вече стотици хора в различни условия - дъжд, кал, потоп, сняг. Носил е с кола безплатно храна и вода на хора в отдалечени бедстващи райони.Това можеше да е и Кристиян!
40
12
 
9
 
! Отговори
някой преди 6 години
браво на момчето! така и трябва, някакъв *** разглезен се е правил на мъж пред някаква мацка, поне е постъпил като мъж и е понесъл отговорност. иначе сега щеше да му се размине, щото не е убил никой и следващия път щеше да убие, защото ми звучи на типичния псевдогъзар с 10г. бракма правещ се на мъж за вниманието на евтини ку*ви
39
8
 
12
 
! Отговори
от глупости, преди 6 години
по'-олеми глупости!Възможно ли е НЯКОЙ да каже, че там, някъде в пропастта като има НЯКАКВО тяло, това е Кристиян??А полицаи и началници ДОРИ казват КОГА се е хвърлил- още първия ден!?Е как така? Съдебна медицина не може от 120м височина да каже КОЙ е, КОГА е починал- те или ЖУРНАЛИСТИТЕ се НАДПРЕВАРВАТ!И непременно ДНК съпоставака на трупа и родителите. Мнго арогантна и самоуверена беше майката.И как бащата ТОЧНО Там отиде и го видя отвисоко??
38
7
 
13
 
! Отговори
помацу преди 6 години
За мъртвите или добро или нищо!А вие "родолюбци" спете спокойно...дано на никой не се налага да погребва детето си.
37
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жалко за момчето, дори не ги уби, но си отиде с чест, като самурай,за разлика от други двойни и тройни убийци, които се измъкват и продължават да вилнеят по улиците.
36
1
 
24
 
! Отговори
??? преди 6 години
А накой изобщо знае ли какво стана с онзи младеж който УБИ 6 деца на Векинден в Симеоновград мисля? Нещо ми се губи
35
8
 
15
 
! Отговори
a преди 6 години
Родителите са го намерили, защото са знаели къде се крие. Само дето не са предполагали, че е паднал.За това бяха спокойни да не кажа сопнати и ербап пред камерите, че момчето им познавало района и щяло да излезе когато си поиска. Да, ама не.
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако всеки който блъска хора, последва примера на този младеж, ще живеем в един по-безопасен свят. ще живеят хиляди майки, пенсионери и деца. за съжаление това е грубата истина.