След полет от 120 метра: Крис вероятно загинал в нощта на изчезването си

Алпинисти ще вадят тялото на момчето, открито от баща му по обяд
22 юли 2017 17:40,
126
След полет от 120 метра: Крис вероятно загинал в нощта на изчезването си
Снимка: архив "Булфото"

16-годишният Кристиян е  загинал след полет от 120-метрова скала. Това вероятно се е случило още в нощта на изчезването му, информират от полицията. Кристиян вероятно се е самоубил, скачайки от скалата, предполага кметът на селото Цветан Славков, съобщи БТА.

Както Dnes.bg писа тялото на момчето бе открито около 14 часа днес от баща му и чичовците му. Те не престанаха да търсят Крис, въпреки че вчера издирването на младежа бе преустановено.

Ужасната новина за смъртта на Кристиян дойде на 14 ден от търсенето му. Момчето изчезна в нощта на 9 юли, малко след като блъсна със семейния автомобил туристи в центъра на Триград.

Още по темата
Алпинисти ще изваждат тялото на тийнейджъра, съобщиха от полицията в Смолян. Трупът на момчето е в недостъпна местност, до пропастта не може да се стигне пеша.

Екип разследващи полицаи извършват оглед на мястото, където е намерено тялото. След приключване на огледа, алпинисти ще пристъпят към изваждането му.

Според първоначални данни, момчето е паднало или е скочило от около 120 -метрова скала. Предстои да бъде извършена и аутопсия, уточняват от полицията.

Районът, в който е намерено тялото, не е обходен при издирването, тъй като е недостъпен, обясняват от кметството. От полицията потвърдиха, че трупът очевидно е в тази пропаст от дни, вероятно още от нощта на пътния инцидент.

Фаталната катастрофа стана около десет минути след полунощ на 9 юли. Кристиян, който няма шофьорска книжка, блъсна с колата на баща си четирима пешеходци край Триград.

След катастрофата младежът избяга, в контейнер за смет в околността бе намерен изхвърлен неговият таблет.

Заедно с Кристиян в колата е пътувало и момиче. Кристиян е ученик от София, а през ваканцията бе при баба си в Триград.

Близки на семейството предполагат, че момчето се е самоубило след преживения шок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
8
 
! Отговори
До всички родители преди 6 години
Моля ви не позволявайте на невръстните си деца да прекрачват закона защото няма кой после да спре вашите сълзи когато подобна случка завърши трагично, ня кой да върне времето за пострадалите от неправомерното управление на автомобилът ви. Няма я и радостта от живота никой нее щастлив накрая!Лека му пръст!А пострадалите, дано да уздравеят!
92
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 6 години
Уж,берачи на гъби са го видели,сега пишете,че загинал в ноща на изчезването,на кого да вярваме,или ***,може да бъде лъжен,безброй пъти.
91
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значи "недостъпна местност"?!? Как тогава бащата и чичовците са я достъпили, а полицията не е успяла...?!?
90
1
 
11
 
! Отговори
Juls преди 6 години
Попаднах на доста коментари, от родът на това, че самоубийството му е силна и достойна постъпка, че е високо морално решението му да се самонакаже, ЗА БОГА ХОРА !!! ....не правете това!! Тези великомъдри умотворения, се мултиплицират през социалните мрежи и следващият тинейджър направил подобна беля, може да реши, че лесно ще оправи нещата и няма да бъде съден от обществото ако реши проблема си в "бушидо" стил, щот такива коментари бил чел из фейса..
89
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
Нелеп е начинът по който си е отишло момчето!Това че е избягал след инцидента е страхлива постъпка. Не разбирам защо някой смятат че си е отишъл "достойно" и е " постъпил като мъж" ако се е самоубил. Жало, че се е вкарал в капана на страха от последствията и се е паникьосал.На всеки по-лабилен може да се случи, но не виждам нищо достойно в това!
88
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за детето - нямало е кой да го научи да постъпва правилно и отговорно. Жалко за всички пострадали и убити от безу/мците по пътищата.
87
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кого бастисаха та да отърват лекето?
86
2
 
2
 
! Отговори
до 94 преди 6 години
С тая психика дето си - по света никога и не би трябвало да е имало престъпления.Намекваш, че всичко е илюзия, всеки си измислял.
85
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отиде си един страхлив дри*льо. Извода е - кът шъ сваляш момиче не гледай кълките а волана. И още - като не можеш да носиш отговорност - не се прави на батман.
84
8
 
7
 
! Отговори
DarkLord преди 6 години
И друго. Момчето е скочило от скалата от страх да не се изправи пред баща си. Баща му много го е обичал, след като продължи да го търси, когато всички други се отказаха, но е бил явно прекалено строг с него. Трябва да си много внимателен с един тинейджър..
83
5
 
28
 
! Отговори
DarkLord преди 6 години
Колкото и да е сгрешило, това момче наложи сам на себе си ултимативното наказание, което никой съд никога нямаше да му даде. Мир на праха му! Честен и достоен човек, за разлика от ***, убили 3 човека и сега богатите им татковци се чудят как да ги отърват, че въобще да не влязат в затвора. Жалко, губим достойни хора, а те не са много..
82
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой каза,че момчето/детето е блъснало туристите?Кой?Ако самите туристи казват това,означава ли че това е истина?Не,не означава,че е истина.Те могат да си кажат каквото искат,но каква е иситината е друг въпрос.Възможно е да са убили момчето.
81
21
 
25
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 6 години
За престъпника Крис разбрахме, 100 статии написахтеНещо за жертвите които прегази, няма ли да напишете - поне една статия?
80
15
 
22
 
! Отговори
44419 преди 6 години
Щом е паднал първата нощ, значи още е бил пияна кратуна и е бягал в несвяс и затва е паднал.Просто, Уотсън
79
2
 
27
 
! Отговори
четящ преди 6 години
И как са туристите ,защо непишете как са
78
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още преди седмица ме оплюха яко тук, когато казах че действията на детето подсказват, че има съвест и изживява тежко случилото се, за разлика от друг младеж, който би слепи и после се оказа "много болен". Жалко за детето, наистина нямаше нужда да се стига до тук, живота тепърва щеше да е пред него...
77
5
 
14
 
! Отговори
четящ преди 6 години
Обидихте ли се като ни казаха ,че сме лош материал,аз да ,но сега се убеждавам ,че човека беше прав.Може ли и кто си помисля ,че коментарите и статиите са ги чели близки на момчето ,що за народ сме
76
6
 
8
 
! Отговори
четящ преди 6 години
Много подло кви беха тия статии за гърция ама проверихте ли за да пишете *** от днес,а и вие коментиращи кво се случва може ли да сте толкова жалки .За пореден път се убеждавам ЛОШ МАТЕРИАЛ
75
4
 
18
 
! Отговори
четящ преди 6 години
Извинете се веднга и за статиите които писахте ,а и коментарите които сте писали веднага се извинете и вие *** от днес бг моментално за гнусните статии по темата
74
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не можем да кажем дали се е самуобил или поради каква причина са наранени туристите,без да имаме доказателства.Може и да се е самозащитавал,нищо не се знае,самО момче(ДЕТЕ) и 7 броя туристи,как ви се струва?Не бъдете първосигнални!Не се влияйте от странични мнения или медии!