Аутопсията потвърди: Кристиян е починал преди 14 дни

Днес погребват 16-годишното момче в Триград
23 юли 2017 11:50, Александър Попов
80
Аутопсията потвърди: Кристиян е починал преди 14 дни
Снимка: Булфото, архив

В Триград днес ще бъде погребан 16-годишният Кристиян Младенов, чието тяло бе намерено вчера в скалите в района на Триградското ждрело, съобщиха от кметството, цитирано от БТА.

Първоначалните данни от извършената аутопсия потвърждават версията, че момчето е починало още в нощта на катастрофата, при която Кристиян удари с кола четирима пешеходци.

Още по темата

Триград е покрусен от смъртта на Кристиян. Съдебно- медицинската експертиза все още не е изготвена, но се натрупват все повече данни, че младежът се е самоубил, скачайки от скалата след преживения шок.

Аутопсията е потвърдила, че смъртта е настъпила преди около 14 дни. Кристиян изчезна след полунощ на 9 юли, когато с колата на баща си блъсна туристи край Триград. По тялото са открити множество фрактури, получени при падането от скалата. Ученикът е паднал или скочил от около 120-метрова скала, в подножието на която се намира входът на пещерата "Дяволското гърло".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: ТриградКристиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
1
 
! Отговори
До 68 преди 6 години
Нима сравняваш столицата със случилото се в малко населено местенце? Младежите из селата с по 100 човека в Англия, те всички карат с книжки, мислиш?
61
6
 
9
 
! Отговори
? преди 6 години
Много странно как 14 дни никой не може да открие трупа, а бащата сам на 15-ия го открива в пропастта. Убеден съм, че това не е тялото на момчето, което 14 дни родителите укриват!!!! За 14 труп при тези температури, ще се усеща с обикновено носле от града. Далаверата е много замазваща. Много бързо погребаха момчето, .......
60
3
 
9
 
! Отговори
ЗНАМ ЧЕ СА МНОГО преди 6 години
Аз не оправдавам никого решил с насилие да си налага мнението или да си осигурява комфорт и власт.Но сутрин като стана и изляза на М25 тва е лондонското околовръстно знам че ще видя поне една катастрофа, която ше се е случила по невниманието на някой шофьор мога и аз да бъда, но знам че няма да видя пубери без капка чувстово за отговорност да карат на баща си колата без книжка приятелю, И ако казвам това не щото ме кефи че България е на такова дередже а защото не искам да е така!!!!!
59
1
 
3
 
! Отговори
Хайде пак преди 6 години
Шизофреникът, дето ритнал... А умният ти швед, дето също рита?Колко убийства на глава от населението има в България, САЩ и Англия? Знаеш ли?
58
2
 
7
 
! Отговори
Ах съжалявам, преди 6 години
Че пиша лошо докато се возя в автобуса, но не съм съгласен с теб приятелю защото в Лондон има около 22милиона души а *** се намират може би доста повече от колкото на хората им се иска, но в 5милионна българия мига да изброя десетторно поече ненормалници. И като почна стоя че да свърша сноня дето ритна съзрастната жена пред спирката и колко още такива примери има само си спомнете!!!!!
57
1
 
4
 
! Отговори
Дааа приятелю преди 6 години
Затова разни брадатковци проповядват, а други брадатковци ви газят по мостовете и кълцат с ножове. От огромно уважение към закона, нали?
56
1
 
2
 
! Отговори
Нее приятелю преди 6 години
Не легенди за запада а сурова реалност същите тези младежи си позволяват така да се напият и тук , но пре уикенда само и много много трудно биха си позволили да правят колосални простутий защото знаят че полицията не блее!!!!! И като има някой супер герой много бързо свалят по очи на земята и после същия този си получава досие тва дето ние се чудим как да изтрием загубим и унищожим в България. И младежда тука макар и подпийнала пък и мадрусана от достъпните наркотици не забравя че закона е пръв!
55
2
 
7
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Който се прави на голямата работа да се опита да помисли - карал ли е с превишена скорост, карал ли е след една-две бирички, карал ли е преуморен, с телефон в ръцете? И каква е разликата? Че ви се е разминало?! А вие щяхте ли да се хвърлите от скалата, ако бяхте ударили хора при горните обстоятелства, или съвестта ви не е чак такава? А това, че ви се е разминавало прави ли ви съдници?
54
1
 
1
 
! Отговори
До 61 преди 6 години
Хайде, хайде, стига се вживява. За да видиш какви решения взима читавата английска младеж - разходи се в Слънчев Бряг. Като почнат да се дуднат едни легенди за Запада... Законността се спазва повече, но стига нихилизъм.
53
2
 
2
 
! Отговори
Аз живея в Англия преди 6 години
И ако някой ме згази няма да му се размине с 2000 лева до предишния коментатор. И не защото аз сум тъй велик а защото никой тук не би позволил на човек който не е способен да взима правилни решения във всеки смисъл да управлява автомобил никой баща няма да си даде колата и още повече той носи отговорност за това колата му да не бъде открадната или използвана неправомерно! И така за всичко дори двд няма да му дадът на тоя малчуган щото няма гаранция че ще го върне ,но ние в БГ не обичаме контрола
52
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще кажа отново, пийте си хапчетата редовно и стойте на сянка. От жегите ви се размекват мозъците. Момчето е блъснало, но не е убило 4 човека. За средна телесна щяха да вземат по 1500-2000 лева от бащата и толкова. Няма причина и е много по-скъпо, роднините да го крият зад граница и да плащат на пластични хирурзи, да разменят тела и подобни простотии. Всичко това струва десетки пъти повече от обезщетението на пострадалите. Просто спрете с глупостите и конспирациите.
51
2
 
5
 
! Отговори
Аз съм на 33години преди 6 години
И сега вземам и се поставям на мятото на 16 годишния младеж. Ставам сутринта и си викам къв сум хубавец намам книжка но вече карам мотор и мога да взема и колата на тате щото в нащо село аз съм големец, велик съм завърших девети клас не уважавам никого щото и те не ме уважават. Законите те са за балъците аз съм тарикат. Отивам да се гъзарея да покажа че съм зрял и мога да нося отговорност. Пич голем лека ти пръст!
50
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом минаха 5 дни предчувствах, че нещо се е случило на това дете, много жалко. Няма как дете на 16 години в тези жеги без храна да се укрива само в планината толкова дни. Явно след случилото се не му е издържала психиката и се е самоубило скачайки от толкова високо. Сигурен съм дори, че не е разбрало, че няма загинали при направената от него катастрофа. Съболезнования на близките!
49
4
 
3
 
! Отговори
Бакърят преди 6 години
Тези нещастия ни докара един мазен Драгалевски Крадец .Анатема и до девето коляно !
48
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига бе,нека хвърли камък този,който е безгрешен!Лесно е да се плюе отстрани,но се поставете на тяхно място и кажете Пази Боже
47
5
 
2
 
! Отговори
ми това е проблема преди 6 години
До 50 анонимен. Ми точно в това е проблема, че все роднини и познати разпознават. Според вас какво им е удобно да кажат, ако "разпознавания" вече е при някой пластичен хирург извън страната? По света се прави по зъбни картони и ДНК, и не за 2 часа!
46
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До чета: Познавам детето и мога да кажа, че наистина беше много свястно и съвестно дете. Родителите му са обикновени, работещи хора. най-добре е да престанете да коментирате. Така всички ще си спестим да четем коментари за неща, които не познаваме.
45
12
 
6
 
! Отговори
И нека следователит преди 6 години
да помислят;1.До 14-ия ден се обикаляше съвестно с КУЧЕТА и НИКОЙ не помириса миризма на 13-дневен труп в горещо време.2.Възможно ли е да бъде "подхвърлен" трупа или да е ОНОВА момче, което бабите видяли и припознали за Кристиян.Ако някой е убил ОНОВА момче, а Кристиян е ДРУГАДЕ?3.Със "смъртта" на Криситян родителите запазват статута си( ЯВНО ВИСОК),опазват себе си и другия син от неприятности, а се надяват и на "съжаления". Дано да обезвъзмездят пострадалите хора,защото арогантността не е полез
44
3
 
10
 
! Отговори
а другите преди 6 години
До всички с "милото ангелче". Пропуснахме да обявим ден на траур за 16 годишния *** без книжка, който уби 8 - 9 човека и себе си, и само Господ спаси други невинни пътуващи по магистралата. Дете , по вашата логика - ангелче! А невинните загинали - ми да са внимавали!
43
8
 
3
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Нека тези, които осъждат момчето, да се поставят на негово място!? Да, наистина има проблем с възпитанието на децата, но също така е важно да се отбележи, че момчето е било само на 16 години - възраст, на която според нашето законодателство, той не осъзнава последствията от действията си, и не носи наказателна отговорност за тях. Да не говорим, че там и пътят не е от най-лесните за шофиране, и инциденти сигурно доста често се случват. Възможно ли е, да вкараме всички прич. на ПТП в затворите?