Кола се запали при "Траянови врата", спря трафика към София

Затруднения в движението създаде и друга катастрофа
Обновена: 23 юли 2017 20:23 | 23 юли 2017 18:26, Веселина Йорданова
13
Кола се запали при "Траянови врата", спря трафика към София
Снимка: архив, БулФото

Временно е затруднено движението на автомагистрала "Тракия", в района на тунела "Траянови врата". Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Причината е техническа неизправност в лек автомобил, който се е запалил.

Няма пострадали, но движението към София временно беше спряно.

Сигналът за инцидента е получен към 17.20 часа в полицията.

Минути по-късно, в района на 255-ти километър на АМ "Тракия", на територията на ОДМВР - Сливен, лек автомобил е аварирал, в него леко се е ударил друг автомобил. Няма пострадали, двата автомобила са в аварийната лента и не затрудняват движението.

По-рано в друг участък от АМ "Тракия", при 297-мия километър на територията на ОДМВР - Ямбол, водачът на лек автомобил е катастрофирал, без да засегне друг автомобил. Шофьорът е жена, която е откарана за оказване на медицинска помощ, но пострадалият автомобил е създал затруднение в придвижването в посока София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: катастрофи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Да се радваме,че не е станало вътре в тунела.
9
1
 
8
 
! Отговори
Жеко Жежкия преди 6 години
Жега,фарове............светещи!
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам в най-скоро време магистрала Тракия, гордостта на Бойко, да се появи в класацията за най опасни пътища в света. Едва ли има ден без голямо произшествие на тази магистрала. Дали тя е виновна, или калпавия контрол, или калпавото законодателство, разлика няма. Безхаберие отвсякъде. Да дойде четвъртия папа, дано помогне.
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че няма пострадали. На мен не ми е ясно само защо продължават на тоя междуградски път да се казва магистрала. Дясната лента за мен е неизползваема (в по-голямата си част), бъбречна криза може да получиш, да не говорим за окачването на колите. И релно ситуацията е следната: в лявата лента се движат колите с над 150-160, а в дясната с 90. И да се чудиш, дали да караш като луд в лявата (ако колата ти позволява) с вероятност да те снимат и глобят или да караш в дясната и да си чупиш колата?
6
3
 
7
 
! Отговори
Shopp преди 6 години
Колата беше Ситроен Ксантия комби.Последната година на производство е 2002.Значи е била поне на 15 години и поне на 250 000 км.В най-добрия случай.Прочети още на: dnes.bg/stranata/2017/07/23/kola-se-zapali-pri-traianovi-vrata-spria-trafika-kym-sofiia.348185#commnets
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бичим на фарове в 40 градуса жега, после не е съвсем ясно защо се е подпалила колата...Едно време производителите не са си мислили, че в ясен ден, при 40 градуса, на някой ще му хрумне да кара 2-3 часа на фарове. Резултата? Погледнете рефлекторите. Масово с нагар по тях...
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минах от там към 18.30 караше се много бавно . Колата беше напълно изгоряла не се знаеше каква е,но на фона на това пак имаше *** които караха в аварийното платно да избързват за някъде и точно пред пожарната и изгорялата кола се чудеха къде да се смишат.За пръв път от Бургас до София имаше толкова полиция на всяка отбивка което беше добре нямаше коли да летят с 180 и нагоре.
3
11
 
7
 
! Отговори
До 7-мия член преди 6 години
Не това са нашите гаранти, че няма да ни окупира путинската cгaн!
2
8
 
15
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Да бе, защо днес в двете ленти, затапвайки движението, се движеше военна американска колона разтегната на 10-15 км... Тези ли са гарантите на нашата евроатлантическа ориентация :-)
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо магистралата към Бургас беше затворена с дни преди Карнобат?