Триград изпрати Кристиян в последния му път

В памет на момчето отмениха празника "Орфически мистерии"
Обновена: 23 юли 2017 17:14 | 23 юли 2017 17:12, Веселина Йорданова
59
Триград изпрати Кристиян в последния му път
Снимка: Facebook

Цялото село Триград, приятели и дори туристи изпратиха в последния му път 16-годишния Кристиян Младенов на гробището в девинското село Триград.

Още по темата
Погребението събра огромно множество и след обедната молитва в джамията. Погребението на момчето е по мюсюлмански обичай, предаде "24 часа".

В памет на 15-годишното момче кметът на община Девин Красимир Даскалов отмени празника на Триград "Орфически мистерии", който трябваше да се проведе идната събота и неделя.

Кристиян изчезна, след като удари с колата на баща си петима туристи на 9 юли през нощта и бе обявен за издирване. Тялото му бе намерено в събота от баща му Радослав в основата на скала, висока около 100 метра.

Ученикът или се е хвърлил от скалата покрусен и уплашен от това, което е направил, или се е подхлъзнал.

Аутопсията е установила множество фрактури, получени при падането от високата скала. Тя е категорична че степента на разложение на трупа съответства на дните, от които е обявено издирването му, тоест в нощта на катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: ТриградКристиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
16
 
12
 
! Отговори
The big щепсел преди 6 години
Едно момче, в най-буйната възраст, когато лесно се греши.. Предпочете самоубийството пред това, да го съди най-извратения и корумпиран съд в съвременна България!Там където съдии с висящи дела за подкуп от 30 000 лева сдят длъжници за 30 лева.. и да не продължавам.
15
8
 
18
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Както се казва-ако беше влязло в затвора(където му беше мястото),сега момчето щеше да е живо.И не е самоубийство-те сегашните отговорност не обичат да носят и са пълни егоисти.Което е логично-времената са такива,всичко което пречи на личния успех е вредно.
14
8
 
47
 
! Отговори
триград преди 6 години
А Триград ще посети ли помляните хора които още са в болница?
13
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престанете да представяте умилително случая като невинна грешка без последствия. Това, че този път не е убил хората, не означава, че не са потрошени и в болница. Ако това съвестно дете беше помело на улицата и счупило таза на ваш близък дали щяхте да сте доволни и да омаловажавате? Защо на родителите не им е отнета колата в полза на държавата и не плащат обезщетения и лечението на пострадалите както би трябвало?
12
3
 
40
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Бог да прости момчето,отиде си без време.Отиде си по вина на родители,комшии,братовчеди.Защо.Защото всеки си е мълчал че момче на 16 год кара без книжка кола.Дали родителите не са знаели че синът им кара колата.Или кмета роднина...полицая братовчед от към мъжка страна.Слушам по твто...няма тротоар,няма осветление.Сигурно е вярно но той няма право да управлява МПС.Белята става веднъж и понякога няма право на поправка.Повече отговорност и гражданска съвест...
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На платното е имало някакъв туристически . Местото не му е било там . Момето не се чува, какво е направило после? Много неизвесни.
10
8
 
23
 
! Отговори
Не е убедително. преди 6 години
Няма една снимка 14 дни.Бил е в запечатана метална кутия.КОГО са погребали.Какво рапознаване, след като тялото е разложено., какво е останало след 14 дни сред животни и птици.Аамо съпоставка на ДНК с родителите можеше да бъде истиноподобно.
9
5
 
42
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
Чао Крис, не заслужаваше това, но до седмица никой няма да си спомня за теб. Освен мама и тате, които са главните виновници за тази трагедия. Тежък кръст ще носят до края на живота си. Почивай в мир!
8
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересна работа, на 16 но карал из селото и Аудито на тате. Всички виждали и знаели но си мълчали. Нали тате е фактор в ДПС. Днес, олеле - мале. То било добро дете, на мравкста път правело. Като на всеки подобен случай. Татенцето гледало подрастващото мъжкарче, как си кара без книжка, колко е добро. Никой не попита, как са ранените, колко струва лечението и колко време ще им трябва да се възстановят.Ако се възстановят. Един мамин уби в Пловдив трима. И той на тате детето.Възпитавайте си децата!
7
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно дете е сбъркало и е взело фаталното решение да сложи край на живота си. Та то дори не е отнело чужди живот. Не го оправдавам, просто сравнявам. Една нагла полу *** в Пловдив отне човешки живот и си живурка без милиграм угризение. Наглостта и стига до там, че не може да си придвижи маймунското туловище и мравешкия мозък пеша , ами се качва отново на колата и си кара безнаказано из града.
6
48
 
33
 
! Отговори
123 преди 6 години
Почивай в мир, мило дете!
5
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шаран БГ, няма как да разбереш докато не ти се случи шаране. Оня от горе гледа, помни и чакай да разбереш как близки установяват самличността на полу-разложен труп, още повече ако е собственото им дете...Съболезонования на близките! Пожелавам им много сили за да се справят с най-лошата загуба, която може да сполети нормалния човек.
4
46
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преувеличава се тотално с този случай. Нищо особено не е станало. Слабохарактерен кeлеш, правещ се на мъжкар, се уплашил като мишка и умрял буквално от страх. Къде, къде по-незаслужили хора си отиват. И без това с нищо това лeке нямаше да е полезно на държавата. Щеше да стане дребен тарикат.
3
2
 
58
 
! Отговори
Лека му пръст преди 6 години
Тази случка трябва да е за пример, колко лошо може да завършат нещата за всички. Пострадалите от небрежието и невежеството на едно общество сега станаха повече. Не познавам хора които сутрин като се събудят и си викат : що не взема да претрепя някой, но познавам хора които си мислят : Абе майната им на всички искам на мен да ми е кеф! Докато не осъзнаем че с действията си можем да нараним околните дори тези които обичаме няма да се оправим! Не се съгласявайте безотговорните да решават сътбата ви
2
68
 
131
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Криси - сисибой е герой, с аудито на тате туристи блъска той.Телефона си захвърля, като женичка от скалите се хвърля.Криси-писи над закона стои, с агне на прокурора щеше да плати.Триград населен е с малки душици, ще си пукнат в дупката като мушици.В Триград туристи не бъдете, че като кучета нА пътя може да умрете!
1
49
 
24
 
! Отговори
Шаран БГ преди 6 години
При такава степен на разложение как са успяли да установят самоличността му ,без съпоставка на ДНК-негово и на родителите му?И то толкова скоро след като е намерен?Нещо май се опитвате да ни преметнете ми се струва,но не всеки българин е шаран да знаете.