Триград потъна в скръб, готви се да изпрати Кристиян

Вероятно днес ще бъде погребението на момчето
23 юли 2017 09:28, Александър Попов
83
Триград потъна в скръб, готви се да изпрати Кристиян
Снимка: Facebook

Село Триград е потънало в скръб и се готви да изпрати по последния му път 16-годишния Кристиян.

"Случи се най-лошото. За всеки проблем има решение. Цялото село е в шок. Едно младо момче си отиде заради една малка грешка", каза пред Нова тв кметът на селото Цветан Славков.

Още по темата

По думите му мястото е труднодостъпно. И въпреки, че са минавали от там много пъти, не са успели да видят тялото на момчето.

"Мястото е трудно достъпно. Минавано е буквално на 5 метра, където е бил открит Кристиян. Предполага се, че е паднал от скалата, висока 120 – 130 метра, в храстите на пропастта и само малка част от тялото му се е виждаше. Вчера той беше открит от баща си", допълни кметът.

За смъртта му има две версии. Едната е, че е сложил край на живота си, а другата, че се е подхлъзнал и е паднал от високата скала.

"За мен се е самоубил, защото е много отговорно дете. Помислил си е, че ги е убил и не е могъл да го понесе", каза кметът.

Вероятно днес ще бъде и погребението на младото момче.

Пътят, където е станала катастрофата на 8 юли, не е осветен, няма и тротоари. Триград се посещава от много туристи и това е предпоставка за бъдещи инциденти.

Кметът Цветан Славков каза, че от Община Девня са обещали от капиталовите разходи за 2018 година да бъдат заделени средства за изграждане на цялостен тротоар и от двете страни на улицата и за инсталиране на осветление от изхода на пещерата до самото село.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: ТриградКристиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
32
 
! Отговори
??? преди 6 години
Много жалко за детето !Вина за всичко това има и бащата му! Кристиян не за първи път е карал автомобила на баща си, без книжка и сигурно със знанието на родителя! А постъпката му никак не е" малка",защото можеше да доведе до и други много лоши последици!
38
3
 
21
 
! Отговори
аз преди 6 години
До помакДреме ми на бибитката какъв е. Пълно е с такива в цялата страна и не се страхуват от нищо. Просто в случая има жертви - няколко човека. А Кристиян, заедно с баща си, е извършителят на престъплението.
37
24
 
9
 
! Отговори
помак преди 6 години
След като нямаше смъртен случай, защо толкова много се наблягаше на този инцидент?Всеки ден има подобни случай ,но те се "забравят"защото са извършени от християни! Момчето макар и с християнско име не е такъв,за това се набляга толкова на този инцидент.
36
3
 
37
 
! Отговори
Анна преди 6 години
Вие *** ли сте?!Това момче на 16 е карало без книжка!Въобще е нямало право да шофира каквото и да е.Отговорността е на родителите му,те със сигурност са знаели...За съжаление платиха твърде скъпо...
35
5
 
41
 
! Отговори
аз преди 6 години
Усещам как блъснатите от въпросния Кристиян пещеходци скоро ще бъдат подведени под отговорност за това, че са били на неправилното място в неправилното време и с това са допринесли за неговото смоубийство впоследствие. А и грешката му била "малка", казва кметът... Какво толкова има в това, да се качиш на автомобил без книжка и да караш като бесен?!Истината обаче е, че ако бащата не беше дал (а я е давал и много пъти преди това!) колата на момчето, сега то щеше да си е живо и здраво.
34
3
 
30
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Какво стана с онзи дето уби 6 деца в Симеоновград???
33
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждам колко малко вярват хората на медиите. А как иначе. Всеки божи ден се фабрикуват и тиражират хиляди полуистини и откровени лъжи. Дори и за смъртта на това момче има съмнения, че е исценировка. Звучи ми невъзможно родители да исценират смъртта на собствено си дете както го правят углавни мафиоти. Но не са виновни хората в своите подозрения. Всички знаем приказката за лъжливото овчарче. Добре би било това да е лъжа и момчето да е живо и здраво. "Постави истината за ограда"
32
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО Е ДА СЕ ДАВАТ КНИЖКИ НА 16 ГОДИШНИТЕ!!!!!!!!!!!!ЦЯЛАТА ВИНА ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ Е НА ГРОБАРСКИЯ ПРЕМИЕР !!!!!
31
2
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 6 години
не насаждай глупости.
30
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за момчето :( Не оправдавам постъпката му, но е било просто изплашено хлапе
29
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казах ви, че тоя недонос са го навестили чакалите, ама вие не вярвахте, има Господ! Благодаря!
28
17
 
1
 
! Отговори
седерааст преди 6 години
Пострадалите му прощават.Аз прощавам на Максим СтавискиПрощавам и на Цеци от Борисовата градина
27
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам жал към това , което избяга от катастрофата!
26
13
 
9
 
! Отговори
мухахахахаааа преди 6 години
хайде и тук ви пусна Курнелчето опорните точки. Тоя да не е син ня някой червен депутатин, та от едно ай пи 30 коментара, които все защитават лекенцето.
25
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22 Явно не си имал истинско детство ...
24
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !Точно това казвам!Кой ще потърси отговорност и институциите,които също имат вина за инцидента?Всеки шофьор минаващ от там може да бъде на мястото на Кристиян.
23
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова пари събират от тая пещера, как пък за един тротоар не останаха. Ако беше кмет на място, нямаше да се явява говорител на семейството. Замазали му главата, няма фамилия, една снимка не видяхме, а уж и ние трябваше да го търсим. Кой е тоя местен феодал, аджиба, който е станал софиянец, та толкова го крият?
22
8
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
до 20Сутринта по НОВА дадоха пътя, на който е станала катастрофата.Няма тротоар ! Отстрани обрасло с растителност ...Не оправдавам хлапето, но е цяло чудо, че досега там не се е случило нещо подобно.
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше на 46 г. щеше да е убил пешеходците, както става всеки ден.. опит , Боже , всеки ден навършили 18 г със стаж като шофьори убиват хора.Аз.затова не гледам.новини , защото всеки ден умират пет човека утрепани от "опитни"" хора. Идва ми в повече .А някой помни.ли момчето на Великден, който уби 6 деца от Симеоновград??? Не нали. Знаете ли да ли не е на свобода и дали няма да убие вас?
20
3
 
37
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Здравейте изписаха се много статии за това момче, но така и не разбрах какво е състоянието на четиримата блъснати? Разбирам, че момчето е роднина на някой журналист, но пишете статиите по професинално, и обхванете повече информация.