А бяха години! Борчески години! "Бикини" помлян като през 90-те

Бургаски бабаити потрошиха заведение в новия град на Созопол
24 юли 2017 07:00,
101
А бяха години! Борчески години! "Бикини" помлян като през 90-те
Снимка: Facebook

Нощен бар в центъра на новия град в Созопол бе потрошен от бургаски бабаити при наказателна акция като през "златните години" на мутрите през 90-те.

Екшънът се разиграл около 3 ч. в неделя в препълненото нощно заведение "Бикини", когато в него нахлули 13 души начело с Георги Джендов и Димитър Харалампиев-Рочата, известни в кримигерои от Бургас, и безпричинно започнали да бият и трошат наред. После избягали, но половин час по-късно полицията ги заловила на входа на Бургас - били въоръжени с ножове и мачете.

Още по темата

"Влязоха, биха и си излязоха. Не са били провокирани, нито от охраната, нито от клиенти на заведението. Всичко стана много бързо както се е случило миналата година в Слънчев бряг с Митьо Очите и Божо Кравата", разказа пред "24 часа" съдържателят на заведението Христо Бардуков.

Първоначалната версия бе, че скандалът избухнал заради неплатена такса "вход", после се заговори, че групата на Рочата се спречкала с охранителите на входа при опита им да ги проверят за оръжие, но Бардуков отрече това.

Христо Бардуков е ексобщински съветник, а в момента е секретар по въпросите на младежта и спорта в община Созопол.

Поне десетина души са пострадали при меллето, сред които и самият той е с насинено ухо. Охранителите, които първи се намесили, са с по-сериозни наранявания и ще си вадят медицинско, за да съдят биячите.

Бардуков отрече друг път да са имали пререкание с тях.

"Не ги познавам, нито са ни били клиенти", каза той. Според него обаче акцията било добре организирана, тъй като имали съгледвачи отвън, които веднага ги предупредили, че идва полиция, и много бързо се организирали с колите да избягат.

Досега са арестувани 5 души. Засега не е ясно защо са предизвикали меллето в созополския бар, тъй като отказвали да дадат показания пред полицията. Според Бардуков без бързата намеса на полицията барът щял напълно да е потрошен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
30
 
! Отговори
Сп???нс преди 6 години
Собственикът не ги познаввал!? Аз като прочетох имената и някак си ми се струва ,че са от второто поколение на някоя от известните групировки . Пък той баш патрон и изненадан видиш ли.
60
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Засега не е ясно защо са предизвикали меллето в созополския бар,...........за ПАРКОМЯСТО ??????
59
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СПРЕЛИ СА ГИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЗА ПРОВЕРКА НА ОРЪЖИЕ!!ОНИЯ КАТ СА СЕ РАЗВИЛНЯЛИ!!!НЕ Е ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ НЯМА ДА Е И ПОСЛЕДНИЯ!!!В ОБЩИ ЛИНИИ НИЩО ИНТЕРЕСНО!!!ПЪЛНО Е С ПРОСТИ ХОРА!! А КАТО СЕ СЪБЕРАТ НА ГЛУТНИЦА ПРОСТИ ХОРА РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДНИ!!!!ЗАТОВА И ТЪМНО *** КАТО СА НА ГЛУТНИЦА СА ОПАСНИ ПОВЕЧЕ ПРОСТОТИЯ НА ЕДНО МЯСТО НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРО!
58
13
 
11
 
! Отговори
Трак до аз преди 6 години
"Мазните европейски чичковци".И като написа тази глупост , какво доказа.Аз имам трима мазни чичовци от Германия , които работят по 12 часа на ден в различни фирми , но според теб в свободното си време те кроят планове как да те прецакат и ограбят(все пак ти си много богат както всички руснаци).И щяха да успеят , ако не беше се намесил великия агент Путин.Яхнал крилата ракета , пробивайки път през кюмура на самолетопадача и с любовника си Ердоган на обратната страна се любиха.
57
0
 
51
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Някои хора си живеят още в мутренските години. Ама е напълно възможно при положение, че полицията ги залавя, а съдиите ги пускат с потупване по рамото. От какво да те е страх?
56
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ДЪРВЕТАТА!
55
0
 
27
 
! Отговори
morelini преди 6 години
...Известни кримигерои....като са такива защо са на свобода а не там където им е мястото.....Или както братята Маргини...имаше стотици томове написани за тях,но накрая...невинни.Такава е съдебната система....Ние ги хващаме...те ги пускат..
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че има вече и добре платена работа. Факт, който няма как да се отрече. Също така е истина, че в един момент дори и това вече не е достатъчен стимул.
53
0
 
22
 
! Отговори
Анти мутра преди 6 години
Ето за подобни прояви да не се чуди някой що българите не почиват в България!Това са си типичните мутри...на свобода...необезпокоявани...с "легални" пари за такъв живот...плащащи данъци...*** която не следва да се движи между хората!
52
8
 
2
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Тва не е бой. Малко им е. Охранитлите по бургаските заведения периодично трябва да бъдат гърбени, както са периодичните прегледи при МПС-та. Иначе почват пък те да бият обикновените посетители и да избиват комплекси. Равновесието в обществото трябва да се възстановява, винаги някой някъде ще бие някой.
51
0
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН преди 6 години
За тези двамата които влязоха и не искаха да бъдат проверявани, да им теглят по един куршум та да се разчисти България от такива *** като тях. Нищо друго не помага, защото сега са ги арестували и хващам се на бас че до 2-3 дни ще са на свобода и пак ще се правят на големи гъзари, а всъщност са пълни ***...който търси ще си го намери...
50
6
 
16
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До ТракИ важното е, че сме щурчови гербери. Светлото бъдеще идва, животът се подобрява, помним ги ние тия "изрази". С Тиквата - само Мрак! Всичко друго е продажба на захарен памук и то розов!
49
4
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До До 26Не точно всички останали;))) само герберите;)))
48
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
42, би трябвало да бъде изтрит.
47
1
 
8
 
! Отговори
Зигфрид преди 6 години
Грешка ! МеВеРе и " биячите " са дупе и *** ... не са ги предупредили " съгледвачи " а хора от самото МеВеРе .... срещу жертвите на насилие ли се съюзяват ?
46
1
 
4
 
! Отговори
До Трак преди 6 години
Точно!!!
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може и да сме лоши , но сърцата ни са чисти и добри.Партийната линия е права, дори когато е крива.
44
8
 
11
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Да , минахме и през тези времена , но най големите "тарикати" тогава , сега разнасят пици или търкат нарове в банишора.Колкото и да не им се вярва(или иска) на определени хора , сега в България живота се подобрява , макар и бавно , но за сметка на това-сигурно.И моля ви не обиждайте народ , който има толкова прекрасен език.Може и да сме лоши , но сърцата ни са чисти и добри.
43
4
 
5
 
! Отговори
ДО ВАС преди 6 години
Май само един или двама пубера пишат ,може би им плащат на бройка.Ако съдите по себе си за българите -така е.За щастие има и хора с мозък,талант и интелект. Не ги сравнявайте със себе си и вашите роднини.Когато някой действително е Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.Тъй че.....!?!?
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хайде да ви видим прокурори и съдии, колко струвате сега