А бяха години! Борчески години! "Бикини" помлян като през 90-те

Бургаски бабаити потрошиха заведение в новия град на Созопол
24 юли 2017 07:00,
101
А бяха години! Борчески години! "Бикини" помлян като през 90-те
Снимка: Facebook

Нощен бар в центъра на новия град в Созопол бе потрошен от бургаски бабаити при наказателна акция като през "златните години" на мутрите през 90-те.

Екшънът се разиграл около 3 ч. в неделя в препълненото нощно заведение "Бикини", когато в него нахлули 13 души начело с Георги Джендов и Димитър Харалампиев-Рочата, известни в кримигерои от Бургас, и безпричинно започнали да бият и трошат наред. После избягали, но половин час по-късно полицията ги заловила на входа на Бургас - били въоръжени с ножове и мачете.

Още по темата

"Влязоха, биха и си излязоха. Не са били провокирани, нито от охраната, нито от клиенти на заведението. Всичко стана много бързо както се е случило миналата година в Слънчев бряг с Митьо Очите и Божо Кравата", разказа пред "24 часа" съдържателят на заведението Христо Бардуков.

Първоначалната версия бе, че скандалът избухнал заради неплатена такса "вход", после се заговори, че групата на Рочата се спречкала с охранителите на входа при опита им да ги проверят за оръжие, но Бардуков отрече това.

Христо Бардуков е ексобщински съветник, а в момента е секретар по въпросите на младежта и спорта в община Созопол.

Поне десетина души са пострадали при меллето, сред които и самият той е с насинено ухо. Охранителите, които първи се намесили, са с по-сериозни наранявания и ще си вадят медицинско, за да съдят биячите.

Бардуков отрече друг път да са имали пререкание с тях.

"Не ги познавам, нито са ни били клиенти", каза той. Според него обаче акцията било добре организирана, тъй като имали съгледвачи отвън, които веднага ги предупредили, че идва полиция, и много бързо се организирали с колите да избягат.

Досега са арестувани 5 души. Засега не е ясно защо са предизвикали меллето в созополския бар, тъй като отказвали да дадат показания пред полицията. Според Бардуков без бързата намеса на полицията барът щял напълно да е потрошен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То българин, дето даже не може да пише на българска клавиатура... Какво да ти кажа. По-добре не се връщай тук.
40
11
 
15
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Приятен ден на всички! Не слушайте разни неудачници, които са обидени на себе си, че България е ужас и т.н. Аз знам много хора, които живеят в България и живеят много добре без да льжат и мамят. Сьщо много чужденци знам които са дошли в България и работят и са доволни. А неудачниците нека да обиждат народа и страната си. Не им обрьщайте внимание)
39
3
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Хаха комплексара започна да пише с ник нейи "руснак" хахаха *** ***)) Неудачник и ***, за всичко са ти виновни руснаците и марсианците нали?)) Смешна работа
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България ще я има въпреки Биби и шайка.
37
1
 
6
 
! Отговори
Ащ преди 6 години
Някакьв *** обиден на себе си защото е неудачник обиждам цял народ и го проклина. Ти имаш някакво психическо заболеване или си турски провокатор. Такьв неадекватен човек за пьрви пьт виждам да пише) Неудачник си и затова обиждаш другите. Учи нещо образовай а не обиждайте народа. Наасякьде има успешни бьлгари а такива Като теб са *** надявам с го разбираш?)
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз, ти, като руснак (защото очевидно си такъв) кога дойде в България?
35
14
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Като не ви харесва с изнасяйте но не обиждайте хората, ориенталците са такива Като теб, които скачаха и говореха колко са лоши руснаците. България Ще с засели от руснаци и евреи вие Като с изнасяйте и това е добре. На България не са нужни хора които само мрьнкат и не с борят и не ценят този рай. Така че довиждане! Чакаме новите гражлани и вие работаете за мазните европейски чичковци)
34
1
 
10
 
! Отговори
Миа преди 6 години
ХвалА на такива секретари по въпросите на младежта и спорта, които отглеждат проституция, наркодилъри и други средства за пране на имидж в собствените си бардаци... Малко им е и на двете страни... Оставете ги да се самоизтребват. А какво прави криминогетън на свобода?
33
8
 
10
 
! Отговори
Истината преди 6 години
По коментарите си личи колко е неграмотен народа...Само и единствено независимия и много корумпиран Съд може да вкарва в затвора.Но съдии и прокурори получават много пари и няма осъдени престъпници.Какво ви са виновни Борисов или другите ?Ако допре до вас и вие ще искате да си платите и да се отървете, не се праветте на много праведни , айде нема нужда ;)
32
1
 
5
 
! Отговори
До 34 преди 6 години
Такива Като теб са ялови! Аз сьм в чужбина сега и ми казват ти не си Като бьлгарите които знаем! Така че ако ти си ялов и приятелчетаиа ти не значи че всички са такива. Аз помня моите баби и дядовци и това са най прекрасните хора които зная а знам много народите и с много хора сьм говорил. Така че ти си ялов и противен, не бьлгарския народ, но за сьжаление заради такива Като теб така мислят за на
31
5
 
18
 
! Отговори
Христо преди 6 години
България не е мръднала и мм в развитието си от 90-те.Тук все още престъпници управляват,престъпници държат и разполагат с всички блага,престъпници имат политици,съдии и прокурори на хранилка...И най-голямата грешка в живота на всеки млад и мислещ човек е да остане в тая мутренско-престъпна ***...
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е, останали са ужасно много читави хора, затова ни управлява Боце, защото всичко некадърно се изнесе. Явно умните хора си го харесват и си го избират.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво ще харчим пари за реклама в САЩ? Едно в Несебър бие незрящи, сигурен съм, че и тези вече са болни. Вкарайте някой друг пристъпник и съдия в панделата и тогава да рекламираме България, сега харчим или подаряваме пари на някой!
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, не е съвсем вярно, че чак нищо не сме създали.Има разни хора, правят разни неща, развиват бизнес.В един момент и на тях им омръзва и се изнасят, рано или късно.Една птичка пролет не прави, а тук птичките са ни доста малко.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куче влачи суджук.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес бикини, утре монокини :D
25
0
 
11
 
! Отговори
тодор преди 6 години
предпочитам да почивам в дивия запад. по-цивилизовано е
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен ми е ясно, че държавата съм аз.Но щом останалите към 6 милиона още смятат, че държавата е нещо, което им подхвърля суджук и Боцко е пич - няма как да стане.Нека си спестим елементарните поучения, става ли?
23
5
 
9
 
! Отговори
Ащ преди 6 години
Бьлгарите само с оплакват. Такива случаи има почти навсякьде. Просто винаги чакате някой да ви оправи и с продавате за едно парче салам повече. А тези измислени приказки, че тук са останали само пенсионерите и мутрите може да го напише само един комплексар. Ако не знаете крият от вас колко чужденци идват в България да живеят. Например около Витоша израелци са купили почти всичко, а вие с изнасяйте страхливи ***, други Ще дойдат в този рай!
22
2
 
18
 
! Отговори
Трак до 28 преди 6 години
Когато разбереш , че държавата си ти , тогава може би ще станеш Човек.С главно Ч