А бяха години! Борчески години! "Бикини" помлян като през 90-те

Бургаски бабаити потрошиха заведение в новия град на Созопол
24 юли 2017 07:00,
101
А бяха години! Борчески години! "Бикини" помлян като през 90-те
Снимка: Facebook

Нощен бар в центъра на новия град в Созопол бе потрошен от бургаски бабаити при наказателна акция като през "златните години" на мутрите през 90-те.

Екшънът се разиграл около 3 ч. в неделя в препълненото нощно заведение "Бикини", когато в него нахлули 13 души начело с Георги Джендов и Димитър Харалампиев-Рочата, известни в кримигерои от Бургас, и безпричинно започнали да бият и трошат наред. После избягали, но половин час по-късно полицията ги заловила на входа на Бургас - били въоръжени с ножове и мачете.

Още по темата

"Влязоха, биха и си излязоха. Не са били провокирани, нито от охраната, нито от клиенти на заведението. Всичко стана много бързо както се е случило миналата година в Слънчев бряг с Митьо Очите и Божо Кравата", разказа пред "24 часа" съдържателят на заведението Христо Бардуков.

Първоначалната версия бе, че скандалът избухнал заради неплатена такса "вход", после се заговори, че групата на Рочата се спречкала с охранителите на входа при опита им да ги проверят за оръжие, но Бардуков отрече това.

Христо Бардуков е ексобщински съветник, а в момента е секретар по въпросите на младежта и спорта в община Созопол.

Поне десетина души са пострадали при меллето, сред които и самият той е с насинено ухо. Охранителите, които първи се намесили, са с по-сериозни наранявания и ще си вадят медицинско, за да съдят биячите.

Бардуков отрече друг път да са имали пререкание с тях.

"Не ги познавам, нито са ни били клиенти", каза той. Според него обаче акцията било добре организирана, тъй като имали съгледвачи отвън, които веднага ги предупредили, че идва полиция, и много бързо се организирали с колите да избягат.

Досега са арестувани 5 души. Засега не е ясно защо са предизвикали меллето в созополския бар, тъй като отказвали да дадат показания пред полицията. Според Бардуков без бързата намеса на полицията барът щял напълно да е потрошен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Догодина се махам.Всичко си имам тук, освен работеща държава. А това не е малко.
20
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От както ББ е премиер златните години на мадостта му се върнаха по негово желание
19
5
 
40
 
! Отговори
Трак до италянеца преди 6 години
Айде малко по полека с епитетите.Според тебе щом съм останал в България , значи съм или *** , или бандит.А това , че имам фирма с 20 служителя и минималната заплата е 900лв. без бонусите-кой го интересува.Тъжното е , че точно отворковци като тебе , дето живяли и учили в чужбина , унищожихте средната класа у нас с помоща на царя и ***.
18
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"златните години" на мутрите през 90-те"Златните години" никога не са си отивали. Всяка година има поне по един такъв случай който влиза в ощественното внимание. (И колко ли има други за които нито се пише нито се говори) То не бяха престрелки, показни убийства, рязане на уши даже имаше стрелба с гранатомет. (Случая с Трактора). Така че златните години никога не са приключвали.
17
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
3, какво се е променило ли- съблякоха анцунзите и облякоха костюми, а фирмената собственост се притежава от безимотни и малоимотни клошари, фалират цели сектори от индустрията и финансовата система, а най вече режат на старо джилязо и твърдят че мин заплата която дават на работниците е огромна, до един произхождат от стари партизански родове и бедни като мишки. До вчера бедни днес червени милионери които се борят за социална справедливост и равенство.
16
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то какво се е променило в сравнение с 90 - те??? НИЩО! Пак мутрите са на власт, и дори за разлика от тогава, когато това беше в сянка, днес са на власт официално!
15
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според Б.Б, за мъъъъничко парко местенце , но работа за 50 прокурори .
14
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бургъз мега селения ,но има решение след 15 години ердоган ще ви анексира както путин направи с крим.
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай Бойчо , ти ще успееш да поставиш България на мястото и, в Латинска Америка !
12
0
 
11
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Глупости конфликт на интереси, така даже се възпитава младежта още по-добре в клуб Бикини.
11
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха на Слънчака за паркмясто уж било сега викат за такса вход, абе вярват ли с изобщо като говорят такива небивалици от МВР-то
10
1
 
59
 
! Отговори
Мммм преди 6 години
*** тъпата дължава. 13 бургаски мускулести малаумника правят държавата и цялата ни съдебна системе на пух и прах. Няма ли място в затворите бе управляващи ***
9
1
 
74
 
! Отговори
Аятолах Тиквоний преди 6 години
"България е гарант за стабилността на балканите и е...стабилна", каза Той, захапвайки лакомо парче мазен суджук.
8
1
 
52
 
! Отговори
Typbg преди 6 години
Ей по *** нещо ет псеввввдо българската мутра няма ! Затова скоро ще останат само тези хора в бг и братя роми !
7
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бандит от горе, бандити надолу, хубава държава, богата и просперираща.
6
0
 
59
 
! Отговори
СИК-аджия преди 6 години
В нашата компания имахме един застраховател с голяма глава, но не беше много умен затова му викахме Тиквата. Лъжеше, че преди време бил каратист, но ние всичките го биехме като се напием. Когато ходехме да застаховаме доброзорно хората, Тиквата го хващаше шубето и казваше, че отива да пази колите. Иначе, много обичаше да яде пържоли. Лъжеше също, че можел да играе футбол, но ние го карахме да играе вратар и да гони топките. Имаше очукана лада и идваше по обяд от Банкя като се наспи.
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са хората на Очите.
4
2
 
52
 
! Отговори
фъ преди 6 години
ГЕРБ възражда мутрите.
3
2
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Общински съветник и отговорник по въпросите на младежта държи бар Бикини в Созопол? Не е ли конфликт на интереси да имат частен бизнес в подопечния си град общинските съветници? Да не излезе, че е общинска земя петното с бар Бикини, с договор за наем на консултативен кабинет по въпросите на спорта за 250лв на месец?
2
2
 
32
 
! Отговори
Митьо Домата преди 6 години
ред бул, секси бул.. апоогеей, лаки бум бум, лари бари чуча...