Мъж загина при катастрофа край Варна

При пътния инцидент са пострадали още двама души
24 юли 2017 10:07, Красимир Ангелов
1
Мъж загина при катастрофа край Варна
Снимка: Булфото

56-годишен мъж е загинал при катастрофа по пътя Варна – Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морската столица.

Инцидентът е станал в неделя вечер около 20:30 часа. По време на движение от Варна за Добрич при десен завой, 56-годишният водач на лек автомобил от Добрич губи контрол над превозното средство, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в друг лек автомобил.

Водачът на първия автомобил е отведен в МБАЛ "Св. Анна", където е настанен в Реанимация в тежко състояние. Впоследствие е починал.

65-годишен мъж, пътуващ в другия автомобил, е настанен за наблюдение с контузия на лява ръка и контузия на гръден кош в болничното заведение, а водачът на втория автомобил, който е на 51 години от Варна, е освободен за домашно лечение с контузия на дясна ръка.

Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до възникване на инцидента. По случая има образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Май в случая обезценяването на знаците си е казало думата. Пълно е с ненужни ограничения на скоростта, както и със знаци, че следва завой, а завоя не е нищо особено, може да не намалиш. Вместо безумните ограничителни знаци за скоростта, по-добре да се използват знаци за препоръчителна скорост, особено за завоите, а ограничителните да само там, където наистина трябват, което означава, че на практика от сегашните знаци за ограничения на скоростта трябва да останат примерно 10% или най-много 20%.