Тягостно в Триград: Вината ли погуби Крис?

Местните: Липсата на тротоари е причина за трагедията!
24 юли 2017 09:23,
82
 Тягостно в Триград: Вината ли погуби Крис?
Снимка: Facebook

Обстановката в Триград е тягостна. На никой нито му се яде, нито му се пие, коментира кметът на селото Цветан Славков по повод решението си да отмени ежегодния празник, планиран за уикенда.

Още по темата

"Момчето (Крис – бел.ред.) беше много отговорно. Когато е видял ужаса след катастрофата, линейките и полицията, той е изпитал чувство за вина и вероятно е скочил от скалата", прогнозира той.

Край пещерата "Дяволското гърло" няма изградени тротоари за пешеходците и хората са принудени да вървят на пътя, посочиха пред Нова тв жители на Триград, дни след като в района беше открито тялото на 16-годишния Кристиян Младенов.

Преди две седмици момчето блъсна хора и избяга. Двете основни версии са, че младежът или се самоубил, или се е подхлъзнал и е паднал от високата 120 метра скала.

Вчера цялото село изпрати тийнейджъра в последния му път.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
13
 
! Отговори
Знакова фигура преди 6 години
Браво на момчето, че само се е сетило, какво да направи. Щото при такива разлигавени дри*льовци като него няма оправия.
13
1
 
38
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Значи местните са виждали многократно загиналото дете да кара колата на баща си и преди, знаели са, че няма книжка, но не са сигнализирали нито на семейството, нито са подали сигнал към пътна полиция?!? И сега държавата им е виновна, че ... нямало тротоари!Нямате нищо в главите си, там е проблема! Ако имахте, нямаше да се стигне до тази трагедия!
12
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехо, карането без книжка е престъпление в България! Престанете с милозливите историйки за невинната грешчица на отговорното дете. Това, че по щастлива случайност не е убил хората, не значи, че не са в болница с тежки наранявания! Кой ще поеме все пак отговорност? Нали всички сте много отговорни там? Хайде родителите да плащат щети или понеже са от ДПС няма да ги закача съдът?
11
5
 
24
 
! Отговори
просто е паднал преди 6 години
ТАКИВА НЕ СЕ САМОУБИВАТ! САМО ФАКТА, ЧЕ БЯГА, НЕ ПОМАГА НА УДАРЕНИТЕ ХОРА И ХВЪРЛЯ ТЕЛЕФОНА СИ Е ПОКАЗАТЕЛЕН ЗА МИСЛЕНЕТО НА ТОВА МОМЧЕ - ХВЪРЛЯ ТЕЛЕФОНА ЗА ДА НЕ БЪДЕ ПРОСЛЕДЕН И НАМЕРЕН ОТ ПОЛИЦИЯТА..... А НЯКОИ ГОВОРЯТ ЗА РАЗКАЯНИЕ..... ПРОСТО Е ИСКАЛ ДА НАБЛЮДАВА ОТВИСОКО И Е ПАДНАЛ!
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключително отговорен трябва да е бил щом кара без книжка, блъска хора и ги оставя да лежат безпомощни на улицата без поне да извика линейка! Смятайте какво е щяло да бъде, ако е бил безотговорен. Добре, че не е успял да помете цялата компания и останалете са се обадили за помощ. Родителите му ще бъдат ли съдени защото са дали на детето си да кара без книжка и ще платят ли лечението и обезщетения на пострадалите?
9
3
 
42
 
! Отговори
Писна ми преди 6 години
С риск много хора да ме оплюят, виновен е 16-годишния пикльо с всичките си действия - от взимането на колата и карането без книжка, до бягането от мястото на произшествието без дори да погледне какво е състоянието на пострадалите хора....и спрете да го изкарвате все едно той е жертва и да ни занимавате вече 2сед. Щото от първия ден само чета и слушам как се търси "невинното детенце", а дума не се обелва за пострадалите хора...ей тва е проблема в тая държава и скапаните ни медии...
8
2
 
19
 
! Отговори
777 преди 6 години
"липсата на тротоари....." на крива ръкета космоса й е виновен! Като го гледам и по мотори се е качвал....
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отговорен ако беше, нямаше да кара колата без разрешение. Ако наистина се е самоубил, било е заради вина. Но по-скоро в тъмнината, афектиран е направил някоя грешна стъпка.Както и да е, случая прекалено много се раздуха, мисля че е крайно време медиите (или там както се казват) да спрат да се занимават и да оставят хората на мира в скръбта им.
6
4
 
7
 
! Отговори
От Затвора преди 6 години
Малкия *** отиде при деда си... Не трябваше така да бега от случката!
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
како прай тва дете ***?*** той умряял *** сватявъй въйутре па да пишете нещо за него
4
3
 
47
 
! Отговори
ганьо преди 6 години
виновен е бащата, че му е давал да кара на 16
3
15
 
25
 
! Отговори
м дааа преди 6 години
Из ЗЗД много често се споменава пътния банкет, като важна част от платното за движение , но на практика никаде го няма, защото никой не поддържа пътищата. Всички изляхме гневът си върху момчето, но кой ще потърси вина в АПИ , за това че от шубраци е останала една ивица където и две коли не могат се размина(говоря за повечето второстепенни).
2
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
подхлъзнал се е. ако беше толкова отговоен,щеше да остане да помогне на блъснатите.
1
3
 
49
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Не липсата на тротоари, а липсата на възпитание е причината.