Черноморието ни губи чара си, условията не са на ниво!

Влади Въргала отсече – бреговата ни ивица е "задръстена"
25 юли 2017 10:07,
33

Българското черноморие се превръща в място, което вече не е приятно за почивка. Липсва достатъчно леглова база, условията не са на ниво, стремглаво се унищожава и природата, категоричен бе актьорът Владислав Карамфилов, по известен като Въргала в студиото на "България сутрин".

"Инфраструктурата, особено в близост до самата брегова ивица, е толкова задръстена от бетонните постройки, че изчезна онзи магнит, който притежаваше нашето море", каза още Влади Въргала.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR той посочи, че е изключително разочарован от опитите за премахване на емблематичния рибарски клуб на Васил Георгиев, познат като Паяка, в Резово.

Вчера работници от Община Царево не успяха да съборят клубa, който се намира на брега на морето. В него повече от 20 години се събират рибарите от пограничното селище. Според общината обаче той е кръчма и е построен незаконно на общински терен.

Рибари и приятели се събраха, за да защитят емблематичното за тях място след призив в социалните медии.

"Един от основните проблеми в държавата е, че липсва единна концепция и планиране на бъдещи действия. По този начин беше застроена София, където нецелесъобразно се издигнаха куп многоетажни сгради", обобщи гостът.

Влади Въргала допълни още, че въпросният рибарски клуб в Резово, както често се случва, е събудил нечий апетит и е много вероятно на негово място да бъде издигната поредната бетонна сграда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не думай ... Това е факт от 20 години насам. Просто вече удряме критичното дъно. Никой с пари, не би отишъл там. Половината е отврат. Аз съм българин и ме боли, като гледам какво е. Не смея да го препоръчам на приятелите си от чужбина! Толкова е зле !
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЩирлицВ началото Господ ходеше по черноморието а сега не!
27
0
 
5
 
! Отговори
любовта е море...... преди 6 години
Ако не беше морето нямаше още да имам сефте!
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
куцо и сакато вече дават интервюта по телевизията...
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
през уикенда бях в китен. отлив на туристи в сравнение с минлаата година. ресторантите почти празни. много свободни стаи по частните къщи. това се очакваше.
24
2
 
7
 
! Отговори
уви преди 6 години
По Черноморието вече дори къмпингуването не те спасява от бетона и Бай-Ганьовщината...За сметка на това ако ти се ходи на плаж, пълен с напомпани и агресивни алфа-мъжки, да се разправяш с 123812398 човека за да си паркираш колата и да плуваш във фекалии сме ТОП дестинация. Реалността за жалост отразява колективните ни амбиции, а те са налице. Добре сме се справили.п.п. Още не е ясно какво превръща Влади Въргала в авторитет за каквото и да било освен липса на талант...
23
1
 
5
 
! Отговори
Гларусите преди 6 години
До Чарът през соцаОТЛЕТЯХА НАДАЛЕЧ..................
22
0
 
8
 
! Отговори
евтиния преди 6 години
В началото идваха чужденците да си пестят парите. Сега не могат!
21
1
 
10
 
! Отговори
Чарът през соца преди 6 години
- да видиш чужденци и хубави чужденки сякаш са от друга планета.-Чуждата реч на плажа и по улиците сякаш сме в чужбина.- Да обмениш западна валута и си купиш дрешки и касетофон от Кореком.Да ти замирише на американски цигари, козметики и парфюмерии. Да си харесаш някоя.......-
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само най-изпадналите идват у нас на море. Не повтарят повече.
19
2
 
5
 
! Отговори
легловата база преди 6 години
През соца се провеждаха по няколко акции от квартирното бюро за набиране на квартириПерсонала от хотелите и ресторантите ги интернираха с рейсове до околните селаМилицията глобяваше незарегистрираните гости на месните жители и персоналаХазаите мародерстваха събирайки на ръка допълнителни такси за деца и месното МВР си правеше пас.
18
0
 
25
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Добро утро!Сетихте се след 25 години,да ви е честит морския туризъм-чалга олигофренизъм.
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Липсва достатъчно леглова база, условията не са на ниво, стремглаво се унищожава и природата"... ако има повече леглова база - още повече ще се унищожи природата... тоя малко си противиречи.
16
1
 
16
 
! Отговори
Men преди 6 години
До Само за чалгариАбсолютно, но който иска да се налива с долнопробен алкохол, развалена храна, да се закача с евтини жени е добре дошъл - в клоакоморието има от всичко по много. Като бонус 1 седмица мин разтройство. Ама на кой му дреме като по кръчмите има евтинжосна мастика и *** облечен като Мазис ти пее на уше.
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Несебър е ужасно . За да стигнеш до морето минаваш през едни стълби а от страни многоетажни сгради във червено, жълто, сиво...Що за *** са построили това ..
14
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаме (или по-точно имахме) прекрасно море, което може да бъде сравнено само с библейските писания за Рая, море което съчетава уникалната природа на Странджа с плажни ивици като Силистар на юг и места като Дуранкулак на север. Към днешна дата, в неравна битка изчезват и последните кътчета, които привличат не с "лукса на бетона" а с това, което може само майката природа да създаде. Уви алчността кимбинирана с недосегаемостта на някои унищожиха всичко заради, което си заслужава да отидеш на море.
13
1
 
9
 
! Отговори
някой преди 6 години
Последно липсва леглова база или е презастроено?
12
4
 
10
 
! Отговори
goso преди 6 години
То нивото че е ниско, ниско е, ама на тоя Въргал си му личи че е прекарал няколко дни/седмици в "Паяк-Резово" и сега се вдига медиен шум за да се "отблагодари" за престоя.И как така хем бреговата ивица е задръстена, хем легловата база била малко?
11
3
 
30
 
! Отговори
Бляд преди 6 години
Какво го плюете човека! Или ви е яд, че създаде един филм, който пародира прекрасно партизанско-комунделските градители на недалечното соц. минало! Иначе и аз не го харесвам, като личност, но говори адекватно за прекрасното ни черноморие, което е клоака сега. Това е жалката истина.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въргала много често взе да се появява по медиите - не виждам с какво е интересен и от какво разбира, че да дава експертни мнения. очевидно има акция да бъде подпомогнат финансово- браво на неговите приятели лобисти.