Убитият в Пловдив – на 43 години, гребец, бизнесмен

Тялото открили спортуващи, решили, че му е прилошало
Обновена: 26 юли 2017 11:58 | 26 юли 2017 11:58,
100

  Снимка: Facebook

Данаил Божилов е убитият в Пловдив бизнесмен. Той е на 43 години. Полиция е отцепила района около местопрестъплението.

Тялото на мъжа било открито от минувачи, които тренирали в парка. Те помислили, че му е прилошало и отишли да му помогнат, но когато видели, че има рана на гърдите, се обадили на телефон 112.

Още по темата

Божилов е родом от Дупница и е бивш спортист. Завършил е академично гребане в спортното училище на ЦСКА. Съпругата му е собственик на соларно студио в Пловдив.

"Версията, по която работим, е убийство", заяви за Dnes.bg зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов.

Убиецът е избрал внимателно мястото на екзекуцията, защото само то не е покрито от камери.

"Паркът е осветен и в него има 22 камери, включително и в началото на парка, няма друг толкова охраняван парк", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.

Записите от другите устройства ще бъдат иззети от полицията. Униформени с кучета обикалят периметъра и търсят оръжието на престъплението. Килърите също се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
3
 
! Отговори
закона на Мърфи преди 6 години
До АнонименКакто казват евреите каквото и да си говорим става дума за наркотици а Мърфи-за пари!
77
4
 
9
 
! Отговори
Динко преди 6 години
Познавам такива добродушни мечета, на 40 всички са такива.Но повечето, "миналото им" ги намира.....
76
3
 
9
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Анонимен 75 - сега като се погледнеш в огледалото, ще разбереш какво имам в предвид. Точно това - съждения на база на снимка, без да познаваш човека, но пък "авторитетно" - на база преобладаващото мнение в този "форум". Та казано с прости думи - ***, нагъл и агресивен. Типичен провинциален самотип. Не се обиждай, ти сам се постави в тази категория. И не, не съм слабоумен, за разлика от теб кресльо. Но и не обиждам хора които не познавам, още повече - загинали.
75
4
 
9
 
! Отговори
Съболезнования преди 6 години
на съпругата му.Да почива в мир убитият.+Разбрахме какво работи съпругата.Какво работи убитият?Бизнесмен (обшо) не е професия.Какъв характер има бизнеса му?Тези "щедри" изписвания по тялото му нямат нищо общо със спорт, също и кг.-те.Съпругата прилича на мислещ човек( и размисляващ...) Може би затова изглежда малко тъжна...
74
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавах Дани! Беше много добродушен и чистосърдечен. Ня мравката път правеше! Дани, почивай в мир!
73
3
 
6
 
! Отговори
Прос Селендур преди 6 години
Много кораво и яко момчето ама пред куршума всички сме равни...обикновено след изстрел в гърдите има и контролен в главата...за по сигурно...!?
72
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто всички мутри станаха бизнесмени, не може да ме учудят такива ситуации.За това са виновни продажните медии, които ги окичиха и със слава, дори...Но и овчедушния народ...
71
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Krom 71Как го решихме ли??Ти като видиш вълк в гората какво си казваш?-Ах, какво сладко зайче. Я да го погаля.Представям си как възпитаник на Йейл, Кембридж и т.н. се е изтупал по потник в нетацелият в татуси, гледайки лошо.Слабоумен ли си?!Или първо ще хвърлиш 20бона през терасата а после ще се чудиш дали това е измама.Аман от прости провансали.
70
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв бизнесмен, бе? Мутра от всякъде! Заял се е с конкуренцията и са го гръмнали. Май са прави хората, 90-те и мутренските години се завръщат с пълна сила, за съжаление.
69
3
 
5
 
! Отговори
до 70 преди 6 години
Е, те затова са го убили! Защото не е бил гадняр! не слушай какво говорят за демокрация. Ако някой не е послушен му пращат бригадата. Затова, когато Баце разореди някой да напуска парламента, той тозчас доброволно изчезва, а не като някой от другите да става независим, подкрепящ Герб! както оня бивш кмет от ДПС по схемата 15/15 избран.
68
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не става така, това държава на мутрофонията ли е, що ли.всичко да се решава с пищови и пушки.
67
9
 
15
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Как бе, маааа му стара го решихте? Е така, по снимката? Не зная дали този човек, Светла му памет, е продукт на прованса, ама това, че сме селско еснафско общество - е очевидно. Така, без да го познавате, го вкарахте във Филма, дадохте му роля - борец, мутра, Кръсник - утре и първи братовчед на Поли Пантев? Заслужаваме си блатото. Няма толкова *** и завистлив човек като българина - и винаги "истина от последна инстанция", ама иначе плашлив мишок надничащ зад ъгъла. Айде, чао.
66
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знам този човек. Последната дума, която би му прилегнала, е мутра. Кротък, по-скоро от семейния тип мъже. Всякаква липса на арогантност, високомерие и злонамереност. Бог да го прости и да помага на близките му! Само добри думи чувах за него. Каквито и грехове да е имал, те си отидоха с него. Нека мислим за своите и да не съдим прибързано!
65
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го знам какъв е,но Бог да го прости!Само на 43 г.На злобарите и хейтърите мога само да кажа,че докато не се знае защо е убит,да не плюят по човека.
64
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за разлика от ЦАЦАРОВИЯТ СЪД съдът на подземният свят е безкомпромисен там подкупи не вървят имаш престъпление присъдата много бързо се обявява и още по бързо се изпълнява
63
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кво става - в тая държава всеки ден е джак-пот. аман.
62
2
 
33
 
! Отговори
Грешиш другарю преди 6 години
До Анонимен 52В България мутра, бизнесмен, мафиот и демократ са синоними...., но така е при демокрацията и пазарната икономика в България.В България много добре знаем кои са бизнесмените и кой(Луканов) им даде куфарчетата с парите.У нас пазарна икономика няма защото вие червените управлявате картелите във всяка сфера.Да не говорим, че именно вие създадохте мутрите през 90-те години.В България мафиот и червен са синоними.
61
2
 
36
 
! Отговори
Трагедия преди 6 години
До Анонимен 60Провансалите още си живеят в 90-те.Точно попадение !Аз живея в провинцията и мога да потвърдя.Всеки *** е тръгнал да се татуира, да пие и да се бие или да показва наскоро придобитите мускули чрез бионабол(метан) ,анадрол, омнадрен и тем подобни субстанции.Мързи ги да работят, висят по кафетата и чакат мама и тате да им купят БМВ втора употреба за да се правят на мутри пред безработните кифли и подрасващите ученички - чалгарки.
60
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясен е като бял ден - мутраген, приятел на Еднокнижната Тиква.
59
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казват евреите: Каквото и да си говорим става дума за наркотици!