Бизнесменът Божилов – кротък човек! Кой го уби? Къде е оръжието?

Все още няма заподозрени, но не било самоубийство
Обновена: 27 юли 2017 09:23 | 27 юли 2017 08:52,
93
Бизнесменът Божилов – кротък човек! Кой го уби? Къде е оръжието?
Снимка: Facebook

И към момента полицията не е намерила оръжието, с което в Пловдив беше застрелян бизнесменът Данаил Божилов, призна шефът на ОДМВР в града Атанас Илков.

По думите му за жертвата е било нормално да разхожда кучето си в оживения парк "Лаута". Именно там неизвестният към момента килър го е причакал и убил с един изстрел в сърцето.

Още по темата

Божилов, който има соларни студия, дошъл в Пловдив през 2012 г. и започнал дребен бизнес. През 2013 г. му откраднали колата, а през 2015 г. се оплакал в полицията за това, че апартаментът му е бил обран. Смята се, че между тези инциденти и фаталната стрелба няма връзка.

"Всички го описват като кротък и коректен човек", посочи Илков пред bTV.

Полицията не изключва и стрелбата да е дошла след конфликт в парка заради голямото и агресивно куче на Божилов.

Продължава събирането на информация по случая. Полицията разследва няколко версии за убийството.

Главният секретар на МВР Младен Маринов не изключи възможността то да е случайност.

Маринов е категоричен, че става въпрос за убийство, а не за самоубийство. Разследвали се всички мотиви - лични, бизнесконкуренция, неуредени финансови сметки.

Разпитана е Мая - жената, с която живее и имат две деца.

Разследващите са затруднени от факта, че бизнесменът не е е криминално проявен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
днес на места има обявен оранжев код за гръмотевици и градушки.
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България съд, прокуратура, полиция и медии се занимават само със статистика.
23
2
 
20
 
! Отговори
46879 преди 6 години
Заради изказаното предположение, че убийството може да се окаже случайност, главният секретар на МВР трябва да бъде уволнен с вчерашна дата. На синмката се вижда ясно какво представлява жертвата. Това е човек, свързан най-малкото със сивия сектор в икономиката, да не споменавам мафия.
22
5
 
13
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЯТ СУДЖУЦИТЕ преди 6 години
НЕ КОЙ, А ЗАЩО Е УБИТ. УЖАСЯВАЩОТО СЪСТОЯНИЕ В СТРАНАТА И НЕПРЕКЪСНАТАТА ИГРА НА КРИЕНИЦА НА БОРИСОВ И СМЯНА НА РОЛИ-ТУ ГЪЛЪБ, ТУ СОВАЛКА, ТУ ...,НО В КРАЯ НА КРАИЩАТА БЯГСТВО НА БОРИСОВ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ И НЕ ПОЕМАНЕТО НА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ПО ЛИЧНА НЕГОВА ВИНА И НЕКАДЪРНОСТ,ЗАТЪВАНЕТО НА ИКОНОМИКАТА, ВСЕ ПО-ТЕЖКОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ХОРАТА И Т.Н.НАЛАГА, ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО.СЛУГИНСКИТЕ МУ МЕДИИ И ЖУРНА ЛЯ НЕ МОГАТ ДА СПАСЯВАТ НЕСПАСЯЕМОТО.ЗАТОВА ПОБОИЩА, РАЗСТРЕЛИ,ГЕРГОВ,СУДЖУЦИ
21
2
 
23
 
! Отговори
Ко?Не! преди 6 години
Епитаф: Едър, татуиран, бръснат, кротък човечец с голямо агресивно куче. Затруднява разследващите с липса на криминални прояви и чисто съдебно минало. Обиран нееднократно след започване на дребен бизнес в Пловдив.
20
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според прокуратурата и съдебната ни система, Пеевски и той е чист като момина сълза. Какво повече може да коментираме за твърденията на правораздавателните органи ?
19
1
 
27
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Убитият Божилов имал дребен бизнес - бил собственик на соларно студио. Няма криминално досие, въпреки че години наред бил човекът в сянка на дупнишките братя Галеви. Неофициално от службите за сигурност коментираха, че убитият бил перачът на пари на Пламен Галев и Ангел Христов, . Майката на Данаил Снежана пък живее в същия блок, в който и съпругата на Пламен Галев в Дупница. Входът е с караулка и охрана.
18
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък знам за един кротък бизнесмен, политик и отявлен любител на суджуци от Банкя. Той също не е криминално проявен, също има чисто минало и милиардите в банковите му сметки също не будат ни най-малки подозрения. И ако един ден го гръмнат и него, сигурен съм, че разледващите също ще бъдат силно затруднени от факта, че той винаги е бил кротък като агънце и чист като момина сълза.
17
1
 
30
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Аз ще задам няколко въпроса!Данаил Божилов близък ли е на Тодор Коджейков, бригаден генерал и бивш началник на НСО?Данаил Божилов бил ли е, ден преди взрива на цистерните в Хитрино, в околностите на Шумен и самото Хитрино?Е ли била групата от 4 човека - гребци от Дупница...?На Вас оставям да си навържете нещата...!
16
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали ще доживея в България да има истинска разследваща журналистика...
15
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо коментирате някой,след като не го познавате лично ?
14
2
 
35
 
! Отговори
Изненада преди 6 години
Обичам статистиката. Статистиката ни подсказва, че от 1989-та година до сега няма НИТО. точка. ЕДНО. точка. разкрито поръчково убийство в България. Нула. Zero. Null. Защо ни губите времето с поредното-неразкриваемо-той-беше-добро-момче убийство?
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чантаджиите пак имитират дейност и разследване.
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да ти е здраво обществото, като всеки само кърши ръчички и въздиша по форумите колко е зле работата.
11
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От снимката не изглежда никак кротък обаче.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Скинарска история
9
1
 
41
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Много сте "спряли" наистина тука, в това издание.Навсякъде вече знаят,че е бил "перача на пари" на Галеви и сума ти незаконни афери.Той на практика законно, нищо никога не е имал.Само за вас тоя и нотариуските били света вода.Е вие също носите вина през прехода,че криете и не назаовавате нещата с истинските им имена.Иначе за дискриминацията към българите и българските думи, това отделно!!
8
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами представата на масата от българите за бизнесмен е точно такава за жалост. За повечето хора това е идеал и пример за подражание, а не да се образоваш и да се скъсваш от работа за да се издигнеш.
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За оня от БНТ дето го нападнаха трима с голата глава вече е наркоманска история, но тук си е имал взимане даване тоя на снимката с някои.
6
1
 
36
 
! Отговори
бизнесмен ??????? преди 6 години
нищо лично ,лека му пръст на човека,ама така като почнете да ги наричате БИЗНЕСМЕНИ............с това излъчване, космат ,дебел и татуиран . човек,който никакъв бизнес не упражнява,нищо не произвежда, просто препродава стари парцали и прибира парите на кифлите от солариум.......