Мъжът, нападал жени в Несебър – чувал гласове, командвали го

Заболяването му се е отключило след употребата на наркотици
27 юли 2017 11:45,
29
Мъжът, нападал жени в Несебър – чувал гласове, командвали го
Една от пострадалите. Кадър: bTV

31-годишният Божидар Колев, който нападна две жени в Несебър, е приет по спешност в психиатрично заведение, съобщиха от Районния съд в Бургас.

Още по темата

По-късно днес районни магистрати ще заседават по делото срещу Колев. Според дежурен психиатър, диагнозата на Колев е "параноидна шизофрения".

Заболяването му е от 2013 година, като се е отключило след употребата на наркотични вещества. Тогава е скочил отвисоко, тъй като е чувал гласове, които го командвали.

Същата година Колев е ударил чужденец с камък по главата, като е бил чисто гол. През 2014 година Колев е скочил от четвъртия етаж, тъй като гласовете му казвали, че е безсмъртен.

Според медицинското заключение, Божидар Колев е опасен както за себе си, така и за околните. Преди време е имал физическа разправа със своята майка.

В психиатричното заведение е приет с порезна рана на главата. Божидар Колев мислил, че има имплантиран чип, който го командва какво да прави. Мъжът е от Несебър.

Припомняме ви, че преди около седмица Божидар нападна без причина и преби 13-годишно момиче посред бял ден в Несебър. Малко по-късно преби и 69-годишна жена от Сливен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
33
 
! Отговори
Психиатър преди 6 години
Чува гласове...ама напада жени и момичета?!За толкова му стига акъла,а?Що не налети на някоя батка,те малко им трябва!Че да му махне главата и да го излекува накрая :) И сега,какво-ще почне да пали вестници в килията и да мушка с химикалка в окото?То това май се превърна в спорт,да налагаш хора по укиците!
3
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какви наркотици е пробвал тоя, но ако тревата беше легална най-вероятно до такава психоза нямаше да се стигне.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Несебърската полицейска сводка,национална новина?
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо на стола, какво го лекувате тоя индивид? Сам си е избрал съдбата и превъртането след надрусване. Сега трябва да се озапти перманентно по някакъв начин, и е известен само един такъв начин.