Задръствания заради демонтажа на моста на "Тракия"

Работниците трябвало да приключат работа до 5 ч. тази сутрин, но...
27 юли 2017 10:00,
12
Задръствания заради демонтажа на моста на "Тракия"
Снимка: 24 часа

Махат пешеходния мост над магистрала "Тракия" при Ихтиман, а това става причина за километрични задръствания.

Задръстване имаше и днес малко преди 9 ч. Според обещанията на "Автомагистрали" демонтажът е трябвало да бъде завършен до 5 ч. тази сутрин, пише "24 часа".

Повечето от хората, спиращи от години тук бяха неприятно изненадани, тъй като това е единственият пешеходен мост на автомагистралата, а най-близкият пътен възел е на около 2 километра. Все още не се знае как ще преминават хората.

Задръствания заради демонтажа на моста на "Тракия"
Снимка: 24 часа

Мостът е частна собственост. Поради лошото му състояние е било издадено предписание за неговото обезопасяване, но фирмата собственик на съоръжението е отказала да го поправи и е предпочела да го премахне.

Водачите на леки автомобили да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут в посока Пловдив през отбивката за бензиностанция "Лукойл" и мотел "Ихтиман", препоръчват от пътната агенция.

Водачите на тежкотоварни моторни превозни средства могат да използват като обходен маршрут в посока Пловдив път 1-8 при пътен възел "Ихтиман", а в посока София - път I-8 при пътен възел "Мухово".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ИхтиманТракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
А дали ще има нов?Тези мостове са удобство но...на кой му пука.
8
1
 
0
 
! Отговори
хм преди 6 години
Този надлез и зимата е бил ръждясал ама.............!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какъв частен мост бе над държавна магистрала.Тука нещо тотално е сбъркано, или ние всички сме ***.Мостът бил частен?!?
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХУБАВО Е ЧЕ гл."редактор " на този пропаднал сайт няма да остави поколение което с пркажения си ген да мръси земята БЪЛГАРСКА -НАЛИ ТОРАНАГА
5
9
 
12
 
! Отговори
TOРАНАГА преди 6 години
В държавата на българопитеците не се гради, а се демонтира. Като цяло - Българопитекът предпочита 1) да бутне вместо да поправи: "Кво да се занимавам, който му треа да си го опраи; 2) са претупа работата щото "Я дойде пак я не"; 3) да направи с евтини материали, щото като падне, "нема да съм там вече"и т.н.
4
1
 
10
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
До АнонименТо си пише пешеходен мост - демек съоражение издигнато над магистралата и позволяващо преминаването на пешеходци от единият край до другият без да се пречи на движението - на *** селски протрит знае само да се прави на компетентен без да се замисля даже. И моста беше удобен за пътуващите посока София ако трябваше да спрат и д аотидат до магазините и бензиностанцията от другата страна. Но щом е бил се рушащ и никой не иска да го поддържа - правилно го демонтират
3
0
 
7
 
! Отговори
ПорЦелан преди 6 години
Вчера минахме от там в посока София към 15 часа и мислех да минем от другата страна да ядем нещо защото от тази страна няма почти нищо - някаква безнадеждна "Сръбска скара", празно кафене и магазин за китайски ***, но моста беше преграден с ламарини. До София няма къде да се спре на друго място освен на паркинга за тирове при Вакарел дето пък съвсем няма нищо, а преди това е бензиностанцията при Лесичово дето можеш само да пикаеш и да пиеш кафе.
2
3
 
17
 
! Отговори
румен преди 6 години
Страхотно начало на почивката на море. Дръжте се пичове,времето е ваше!
1
10
 
34
 
! Отговори
Антирадар преди 6 години
"Все още не се знае как ще преминават хората."По тоя мост колко много хора преминават, не е истина. Навалица ден и нощ. Цяла България, че и от чужбина идват хора, специално, за да минават по тоя мост.