Хиляди социалисти на Бузлуджа, затварят част от прохода Шипка

Ограничението ще важи за МПС-та над 3,5 тона
Обновена: 29 юли 2017 09:38 | 29 юли 2017 08:52, Красимир Ангелов
151
Хиляди социалисти на Бузлуджа, затварят част от прохода Шипка
Снимка: БТА

Традиционният събор на БСП на връх Бузлуджа ще се проведе този уикенд. Хиляди социалисти се очаква да се съберат под паметника, а събитията ще започнат в 10.30 часа тази сутрин.

Очаква се под върха да се съберат около 50 000, които да отбележат 126-тата годишнина от създаването на организирано социалитическото движение в България. Да поздравят българските социалисти пристигат и официални делегации и фолклорни ансамбли от Румъния, Македония и Гърция.

В 10.30 часа в местността  Историческа поляна ще бъде поставено началото на събора.  В 11.00 часа ще бъдат поднесени венци и цветя на барелефа "Основоположници на социалистическото движение", на паметника на Хаджи Димитър и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд. В 11:30 часа лидерът на БСП Корнелия Нинова ще даде начало на политическия митинг. Той ще продължи до 12:15 часа, когато ще започне художествената програма.

Поради тази причина днес от 8.00 до 12.00 часа ще бъде ограничено движението на превозните средства над 3.5 тона по път I-5 Габрово – Шипка във връзка с провеждането на събор под връх Бузлуджа, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Ограничението е за участъка от път I-5 от км 155+197 (пътно кръстовище с общинския път за кв. "Етъра") до км 184+100 (участъка гр. Габрово – гр. Шипка) и по панорамния път III-5005 между връх Шипка и връх Бузлуджа, от км 0+000 до км 12+213.

Алтернативният маршрут за движение на МПС над 3.5 т е през Прохода на Републиката - път II-55 Велико Търново - Гурково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: ШипкаБСПБузлуджа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
7
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
В която и партия у нас ( от над 300 ) да се "поровиш" ще лъснат мазните гъ зо ве на същите тези пребоядисани шумкари, чиято революционна дейност преди 9 IX се е изчерпвала в обиране на мандри...луканки от стрехите...и подъл тероризъм ( Св.Неделя ) ако не беше братската помощ на болшевишкият окупатор г-н Гешев щеше да ги излови, като въшки, и да приключи с мераците на правешкию овчар да командва България!
39
3
 
7
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 6 години
Ние подаряваме за празника на Партията-майка един/1/ тон ,,Добруджански суджук,, ! Да поапнат и по-старите ни другари !
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***..Многосланинова...и селя ндур Гергов са се договорили за мръвките, и кебапчетата! В този ден - на края на българската демокрация, и началото на голямото крадене ( което върви и до днес) седесарската приватизаторка, и миришещия на свински лай на бизнесмен ще загърбят "партийните си различия" ( за това кой от тях е прибрал повече "народни милиони" ) в името на идеята - да дадат на мал оумният си електорат надеждата, че и той някога може да се докопа до кацата с меда!
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПитамСъс сигурност няма да си сваля гащите пред Рубин.
36
2
 
8
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Корделка ще язди ли кон?Да е го набие.
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Унуките на комунистическите изчадия са активизирани по партийна линия.Тези среднощни *** на алкохолизирани партийни председатели на ТКЗС-та, и ДЗСТ-а ще се съберат да си спомнят с реваншистко усърдие годините през които партийната книжка им даваше безброй привилегии...годините в които загробиха България, и я превърнаха в Беленска ***...а народа в мижитурка предаваща собствените си братя, и сестри за потупване по рамото пред строя! Само у нас - другарЕто са още живи..и продължават да безчинстват
34
0
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 16 За всичко ти слагаме минуси, защото си глупав. А и фактите ти са такива.
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз година хиляди ... до година стотици !Амин !
32
5
 
3
 
! Отговори
И тате е там преди 6 години
Няма да има от Добричшкия суджук. Гербавата Напаст -НАП са бастисали фирмичката за производството им,а поледните 4 тона са ги откарали в неизвестна посока,предполага се,че към Банкя.От пресцентъра на Цацаратурата съобщиха,че Бай Х ..не е ял от тях и за това е образувано досъдебно производство срещу неизвестен Нападжия.
31
2
 
3
 
! Отговори
TAPAKO преди 6 години
До ЧервенKACHVAI SE I OTLITAI BACURIA - LETIASHTATA CHINIA TE CHEKA ...MUAHAHAHA
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хиляди хванаха къра и избягаха в балкана .Ама са объркали терминал 2 с летящата чиния която е за ремонт .Комунистите вън от чадъра !
29
1
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
Дай Боже и на изборите да са 50 000.
28
8
 
3
 
! Отговори
БРАВО преди 6 години
На крак роби на труда , да счупим гръбнака на чорбаджиите .Дядо Иван ще ни освободи и децата ни ще живеят свободно .
27
6
 
3
 
! Отговори
Червен преди 6 години
Ми ще си ядем кебапчетата.... Проблем?Ще изпускаме газове от кеф горе на планината.... Проблем?Кво ще направите бе.... мишлета? Ще пишете остроумия из интернета, ще цъкате минусчета. Браво, браво! Само че статийките никой няма да гледа след 2-3 дни, а барабар с тях писмените ви напъни за мисъл.
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** ще си играе със хиляди членове в балкана .Испращам ти косъм от член изпрати ми от членка !
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
шумкарите имат слабост към планините, ще си спомнят откъде почна голямото крадене!
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъртата партия затваря основни пътни артерии от национално значение, за да плюска кебапчета на гроба на х. Димитър.
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Настанаха години да се еббем роднини !На балкана шум се вдига лъскат бастуни,саби и *** хиляди горят .Пламнаха им розичките зачервени от кебачетата окосмени .На балкана шум се вдига пръцкат ,духат, масторбират хиляди *** .
22
8
 
6
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТ- помияр преди 6 години
Само Така, това е вековна традиция!!! Със сигурност обаче за тези хиляди българи няма да има СУДЖУЦИ, защото ние крадливите ГЕРБерасти ги изядохме ( с тонове).
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тия има само едно решение - Пиночет, стадион, бетон