Задържаха мъж, прострелял куче в Стара Загора

От жилището му са иззети две въздушни пушки
29 юли 2017 15:37,
58
Задържаха мъж, прострелял куче в Стара Загора
Снимка: архив, Булфото

55-годишен мъж е задържан, след като е прострелял куче в кв. "Трите чучура", съобщиха от МВР. 

Работата на униформените започнала незабавно след получен сигнал в полицията вчера малко преди 16:00 часа. 

Съобщено било, че кв. "Трите чучура" е намерено простреляно куче. Установен е извършителят – 55-годишен мъж. 

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. От жилището му са иззети две въздушни пушки. 

Простреляното животно е откарано от служител на Община Стара Загора до ветеринарна клиника за преглед и установяване на състоянието му. 

Образувано е бързо производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мерак му е било да постреля, но човек не смее, докато едно беззащитно животно може да се прави на големия мъж.
18
20
 
35
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Кучкарите не правят разлика между човек и куче, докато нормалните хора правят. Така че изказвания от рода на "днес човек, утре - куче" са смехотворни. Хората са много по-ценни и техният живот и безопасност са по-важни. Човекът е стрелял по кучето, точно за да предпази неблагодарните хора като теб от ухапвания и ***.
17
29
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес куче, утре - човек! Варварщината е навсякъде! Оскотяване, агресия, злоба, омраза, простотия! И всичко това е личен пример за децата ни! И после те започват да се избиват в училище и повтарят поведението, което виждат. Народе!!!
16
17
 
23
 
! Отговори
Любен Каравелов преди 6 години
Българи от старо време: "Българите са научени от малки да бият кучетата с камъни, а тая страст остава в тях през всичкия им живот." Пазете традициите си, българи, защото заради тях ви има още като народ и заради тях оцеляхте 500 години под Турско робство.
15
4
 
24
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
Странно нещо е природата ! Кучетата кастрирани , а се множат ! Oбpaтнитe и те се навъдиха много ! Че и фондации имат на корем, да ги защитават . И да им броят бълxитe. И на едните ,и на другите.
14
14
 
30
 
! Отговори
Любен Каравелов преди 6 години
Българи от старо време: "Българите са научени от малки да бият кучетата с камъни, а тая страст остава в тях през всичкия им живот." Жалко, че сега кучетата имат повече права от хората. Хората имат право да бъдат събуждани през нощта от лай, да бъдат хапани от бълхи и от кучета, да бъдат заразявани от тения. Сега гледах статистиката - 50% от всички заразени от кучешка тения в ЕС са българи. Тук са и най-много бездомните кучета. Слочаеност? Не мисля.
13
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да задържиш човек заради някакво куче! Това беше немислимо през социализма и ранния капиталистически предевропеизъм преди 2000 година. Тези "евро и долар ценности" ни вредят. Ние сме от Източна Европа и лигавите западни измислици са ни противни.
12
9
 
13
 
! Отговори
до предния преди 6 години
Аз пък мисля че населените места трябва да бъдат прочистени от такива бок,луци като теб! Аз мразя от,репки като теб!
11
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Логиката на балканската *** в коментарите е просто невероятна. Значи щом не бил прострелян човек значи не е проблем. Ако се чудите защо тази *** наречена България пропада с всеки ден в калта е защото 90% от населението и са пълни *** с манталитет на каруцар.
10
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KUCETO DINKO ZASHTO NE E V ZATVORA?
9
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей кучешка държава сме, ако беше прострелян човек едва ли щяха да реагират толкова бързо полицията!
8
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Good job!!!
7
18
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато общината не се грижи за бездомните песове, тогава хората взимат нещата в свои ръце. Браво на човека! Арестували го, защо? Защото развъдник на болести, бълхи и фекалии бил наказан??? Ако всички имаме пи една пушка и гръмнем по 2-3 пом--мияра, знаете ли колко по-малко тения и болести ще има. На кучелюбите искам да кажа, България е на първо място пи заболяване от Кучешка тения. Да се награди човека, заслужава го.
6
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До bezdomenЛипсата на нито едно от изброените не ти дава право да гръмнеш животно. Виж теб бих те гръмнал и за по-малко.
5
1
 
13
 
! Отговори
Полицай Фарфуй преди 6 години
До защо?Собственика е разпитан. По време на инцидента е бил на гости на ***. Тя свиделства в негова защита, колко е грижовен и внимателен с животинките
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До bezdomenТова важи за домашните кучета, а не за уличните. Ти поне като си бездомен се грижи малко за твоите приятели уличните кучета - купи им наморници, ваксинирай ги и ги храни. Че идва зима и ще трябва някой да те топли....
3
6
 
19
 
! Отговори
защо? преди 6 години
Разпитан ли е СОБСТВЕНИКЪТ за РЕЖИМА на кучето?Зоополицията следи СПАЗВАНЕ ПРАВАТА не само на животни, но и на хората; СПАЗВА ли СОБСТВЕНИКЪТ ЗАКОНА за грижи и права'.
2
8
 
33
 
! Отговори
bezdomen преди 6 години
Кучето със сигурност е било с намордник, на повод, ваксинирано, обезпаразитено и кастрирано и собственикът му е ходел с него с корба в ръка за да му събира изпражненията. И са го думнали, нали така е било
1
17
 
37
 
! Отговори
Е, преди 6 години
ако някъде някой беше стрелял по човек нямаше да се задействат, но нали е стреляно по псе...