55 бона летят през балкона! Ало бандити измамиха дете

Мъжът, измамил 14-годишното момиче, е заловен
1 авг 2017 14:15,
23
55 бона летят през балкона! Ало бандити измамиха дете
Снимка: Reuters

14-годишно момиче хвърли през балкона крупна сума пари, подмамено от ало бандити.

Мъжете обяснили на тийнейджърката, че са полицаи, които провеждат операция по залавянето на телефонни измамници. За да им помогне, детето метнало през балкона 55 хиляди лева.

Измамата станала преди дни, съобщи Нова тв.

Измамникът е стар познат на полицията и е задържан още същия ден.  Парите са върнати на семейството, а мъжът е наказан с 10 месеца затвор, по бързата процедура.

Ще изтърпи и присъди по още 6 престъпления, за които е получил условни наказания.

Калоян Калоянов от полицията в Бургас разказа, че униформените спипали ало измамника в кола още същия ден. Парите обаче не били в нея.

Оказало се, че бандитът ги е скрил преди това на две места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Помня преди 6 години
До Казвах ви 17 И аз не вярвам.Българина дупе дава , пари-не.Така ни научиха при соца само да взимаме, и да не даваме.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом в Царево от воле вадят 30000 евра представям си какво в "по-бедните" райони!
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До nВ други сайтове се съобщава, че "детето" е на възраст от 14 до 18 г. - точно така са го написали, от ... до.Ако родителите са продали апартамент, къща или някой друг скъп имот, нищо чудно да имат у дома толкова пари. Хората често пишат в договора за покупко-продажба данъчната оценка на имота и нея им превеждат по банков път. Останалите пари, за които са се договорили, не рядко предпочитат да ги получат на ръка и не ги внасят. Да ги питаш защо.Но бандюгите не спят, те дебнат.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е имал информация кое семейство държи толкова много пари у дома си.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Замислям се дали банките не са закъсали та плашат хората с обири, за да си внасят парите? Не че не е глупаво да се държат толкова пари у дома!
17
1
 
8
 
! Отговори
Дерсу узала преди 6 години
Винаги съм се учудвал-откъде знаят тез *** на кого да звънят за кинтите?????Що не ми поискат на мене 55 хилки........................
16
0
 
4
 
! Отговори
Казвах ви преди 6 години
Нарочно се пускат такива лъжливи новини!Хората си кътат пари, не са бедни, НО никой не хвърля през терасата спестени пари.Това е лъжа!
15
1
 
6
 
! Отговори
n преди 6 години
Всичко е пълна измислица:1. Дете, а да му кажат къде са кинтите и то не 5 - 10 лв. а хилядарки;2 Та неразбрах кой е известил полицията и то на др. ден. ;3 В Бг това не е веднага, а е нещо по бързо от светлината, казвам така защото незнам по бързо от светлината, та го хванали, абсурд;4. абсурда продължава, а и го осъсили на .. Е тук светлината става като жигули пред българското правосъдие. само този факт трябва да говори, че е измислица. не се хабете с ДДС и тн пълна глупопст
14
1
 
5
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До Беденпонеже не въртиш далавери, като тук в България :) на тази девойка татко й сигурно е някой псевдобизнесмен, който точи ДДС или е изцяло в сивия сектор, щом държи толкова кинти в дюшека :)
13
0
 
6
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
В неделя имаше случай с дадени 60 000лв и злато отразен в други сайтове.Защо не го публикувате?Това е рекорд за тази година!
12
0
 
12
 
! Отговори
Беден преди 6 години
Какви са тези суми у българите?! На тоя снимката да му се разлепи из цяла България, да се публикува в нета, във вестници и списания - името и какви ги е вършил. Раздайте снимката с историята на всички пенсионери, в училищата. Много смешни присъди - 6 условни, 10 месеца, бля-бля. На ви сега изпечен алоапаш. А тийнейджърката - на психиатър... Спешно! Боже, какви пари имат българите, а уж били бедни. Да се чуди и мае човек откъде ги имат. А аз съм в чужбина от години, за да имам толкова пари. Хм?!
11
3
 
12
 
! Отговори
откъде преди 6 години
НЯМА ЛИ НАЙ - СЕТНЕ ДА ПОЧНАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ И ТИЯ "ПРИМЕРНИ" ГРАЖДАНИ С ТАКИВА СУМИ В ДЮШЕЦИТЕ??? ВЕЧЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАМЕ - ВСЯКА ПЕНСИОНЕРКА ИЗЛЕЗЕ ПОЧТИ МИЛИОНЕРКА ПО СЕЛАТА!? АЗ НЕ ПОЗНАВАМ МАЙ ПРИЛИЧНИ ХОРА, КОИТО ДЪРЖАТ ПО 100 000 или 50 000 ЛЕВА В КЪЩИ, А ВИЕ?
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и хванаха го за 55 000 и 10 месеца в пандела, от тях ще излежи 6.сигурно не са го хванали за други 2х55 000 и е 110 хилки напред за първото полугодие, или "заплатата" му е към 15 хилки месечно, 2 удара и си живее година.... нормално е като излезе да продължи бизнеса, като няма закони.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: номер 3Съгласно законите на САЩ, 33 хиляди лева, или 16 500 евро, са крадени пари.Всичко в САЩ минава през банки, всички разплащания над 100 долара в кеш се гледат с подозрение. В супермаркета съм пазарувал с банкнота от 100 на цяло. Еми... развалиха ми я. Не е незаконно. Тоест, позволено е. Ама ме гледат като наркотрафикант. Само да уточня: Действието се развива през 1993 г.Сега вече може и да е забранено - да хвърляш дори 100 долара "през балкона", а не "през банка"!!!
8
1
 
10
 
! Отговори
ДА преди 6 години
Преди малко ми звъня един "полицай"!Послушах го малко ,па го отрязах ,а той даже ме скастри,че се държа невъзпитано!Ама се чудя,при тая информация,че има такава схема-от къде се навъдиха толкова балъци,че има още и още ще има!?
7
2
 
1
 
! Отговори
Иванчо преди 6 години
Иййй *** сте *** дразните!!!*** дайте и на мене малко бонове, що само на "ало бандити" давате?Найте ли колко спинъри може да ми купи мама с 55 бона, а? Найте ли? Спинъри! Светещи!! Пеещи!!! А???
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, ясно е, че тези пари са незаконно придобити, заради това не са по сметка в банка. Но има сейфове - там да ги държи. И от сейфовете крадат, но са по-защитени от дюшека и буркана у дома.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кредиторите на измамения си мислят, че е фалирал щото запорирали банковите му сметки и нямало нищо.
4
1
 
26
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Като няма как да ги декларира ще ги държи вкъщи не ами и в буркани ще ги слага
3
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой нормален човек държи такава голяма сума пари вкъщи...Явно това са пари, придобити чрез незаконна дейност...