Меле по ромски: Гости, юмруци и накрая... бой по полицая

Мъж и жена са в ареста за денонощие след побоя в Смядово
3 авг 2017 22:14,
59
Меле по ромски: Гости, юмруци и накрая... бой по полицая
Снимка: архив Булфото

Невинно гости в ромската махала в Смядово прерастна в жестоко меле, най-сериозни удари в което отнесоха полицай и патрулния автомобил.

Малко преди 22 часа 20-ина роми влезли в схватка и полицията се отзовала на място. Униформените се захванали да разтървават враждуващите, но някои от мургавите им оказали съпротива.

Още по темата

Въпреки че срещу ромите застанал местен униформен с авторитет в махалата, един от мъжете го ударил в рамото.

Много агресивна била и жена, която с няколко удара успяла да строши предното панорамно стъкло на полицейския "Опел", пише "Труд".

След известни усилията полицаите все пак успели да усмирят ромите.

Мъжът и жената, нападнали полицая, са задържани в ареста за едно денонощие. Това са 43-годишният Христо К. и 38-годишната Катя В.

Христо е известен на полицията с шофиране пиян а жената да момента не е имала криминални прояви. Срещу двамата е образувано бързо производство за хулиганство.

Причините за ромския бой са битови и уж започнали с невинно гостуване на мъж. После близки отишли в къщата на домакините и се стигнало до пререкание и юмруци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нека нашите полицаи да получат право да действат като щатските и проблемите бързо ще отшумят,ама онея в щатите явно още не са дораснали до истинска демокрация горките,много са назад
21
0
 
65
 
! Отговори
Ганю Балкански преди 6 години
(не)Б(не)Х(не)К да осъди Опел, че слагат много здрави стъкла, които не се счупват при първият удар и се налага патладжанката да се мори и да удря няколко пъти!!!
20
1
 
87
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
В ероатлантическа България полицията е строга полиция само за етническите българи.За ромите тя е обслужващ персонал !
19
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Меле по ромски: Гости, юмруци и накрая..." --- Абе, мекСИКАНСКА РАБОТА. :)
18
0
 
59
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Докога????
17
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо не са ги оставили да се озтрепят сами? Римляните с какво са заслужили да бъдат обслужвани с полиция о после и да вдигат ръка срещу нея?
16
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
полицаите са инструктирани много да не се бъркат в ромските дела,сигналите да пренебрегват,да не реагират,да не им посягат,че да не им повредят семката.това е резултат от инструкциите
15
5
 
79
 
! Отговори
Шутник преди 6 години
Тия полицаи да вземат да се стегнат малко! Не само да протестират а да си вършат работата за която им плащаме. На кой му е приятно през няколко дни да четем за бити полицаи? Срам и позор!
14
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Швейцария на балканите- ***!
13
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Швейцария на балканите,а?Един,днеска,/не искам и да му споменавам името дори/,ни баламосваше,че ще станем Швейцария на балканите.Ха,ха,ха.А после ще развеждаме чужденците в швейцарската ни приказка като започнем от Столипиново,после Филиповци,минем през Сливен и т.н.да им се пълнят очите с красота.Ех,мечти премиерски.
12
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз предлагам на ромите като са почнали,да карат наред.Следващия да бъде министъра,защото и той е за бой,а след него и премиера,който е за ГОЛЯМ бой.Та дано им светне червената или синята лампичка,че така повече не може!!!
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак смешки, пак измислени снимки: мъжът на сниката е ПОЖАРНИКАР :)На гърба на якето си пише: FIRE & RESCUE. :)
10
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аааа,щом са за денонощие в ареста,няма страшно.Утре ще ги пуснат по живо, по здраво.Бях се притеснил,че може да ги арестуват.Но нали стриктно се придържаме към евроатлантическите цености,дори ще им се извиним.А бития поилицай...както се казва:битият си е бит е..ия си е еб..н.
9
1
 
20
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Новото лого на Бг.Елате в Бг - страната на контрастите и екстрийма!Емоциите са ви гарантирани!-))))))))
8
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога народното събрание ще даде правомощия на полицията да използва оръжието си ? Смешно да плащаме на хора да пазят реда и да ги бият на всякъде ......даже нелепо. В САЩ тръгнеш ли да посягаш на полицай веднага вади пистолет и лягаш на земята. Къв е тоя цирк всеки да ги бие ?????
7
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре е, че е пострадал полицай, а не някой невинен човечец. Утре полицаите пак да пазят ромиту от народната любов. А вдругиден ромиту пак да млати полицайчета! :)
6
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам думи! И това ми било държава?! Некакви миризливи *** да посягат на полицаи.
5
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До вчера се възмущавах,а днес вече започва да ми става смешно.Не минава и ден напоследък без роми да бият полицай.То,че нашата полиция за нищо не става е ясно,но станахме за резил и на комшиите.И те започнаха да ни се подиграват.В коя друга страна,някой ще си позволи да се изрепчи на полицай,че даже и да го набие.Срам и позор!Свалете пагоните и вървете на нивата или на май..та си.За тази работа не ставате.
4
0
 
56
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Полицията не трябва да се занимава с този тип проблеми между неприкосновените, понеже те не са платили и един лев данък, значи не заслужават такива услуги. Същото важи и за Бърза помощ, ранените след боя да се оправят сами. За съжаление нещата в държавата са поставени така, че полицаите не смеят да ползват оръжие дори да защитят живота си,какво говорим да защитят нас, работодателите им. Дотук се стигна от една страна чрез външен натиск, от друга заради използването на тъмните от родните политици
3
26
 
6
 
! Отговори
Косю преди 6 години
Ць ць ць, бетер *** работа.