Така идва смъртта на пътя: Камионче, паркирало!

Хората от поддръжката нямали дори един конус за предупреждение
3 авг 2017 16:15,
78
Така идва смъртта на пътя: Камионче, паркирало!
Кадър: "Нова телевизия"

Камионче по подръжката на магистралата е било паркирано в лявата, най-бърза лента, на магистрала "Хемус", когато в него се е забила, без възможност за спасение, колата на една от последните жертви на пътя - 60-годишна жена.

Шофьорката загина на място в района на пътен възел "Слънчево" на 31 юли. Заедно с нея в колата пътувало и 7-годишното й внуче, което бе ранено.

Още по темата

За паркираното камионче не е имало абсолютно никакво предупреждение.

"Нямаха дори един конус, който да могат да поставят. И при въпроса ми към работниците как е допустимо това нещо, те мълчаха", каза Светлозар Колев, близък на починалата жена, пред Нова тв.

За смъртоносното камионче, паркирано без предупреждение в лентата, по която колите се движат със 120 км/ч, свидетелства и видео, направено на същото място, вероятно малко преди трагедията.

Близките на загиналата жена получили сигнали и от други, пътували в района по време на магистралата.

"Имало е автомобил, камион, пред пострадалата, който в последния момент е успял да заобиколи спрелия камион, но за съжаление моята близка не е могла да реагира, не е имала избор", разказа още опечаленият мъж.

Той допълни, че всички можем да сме на това място. 

"Нямам обяснение и за хората, които работят и са спрели така автомобила, нямат ли поне за собствения си живот притеснение, защото и той е застрашен в случая", каза още мъжът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оффф в тая лента със 120 малко коли карат, по-редно е да се каже 150 и нагоре.
66
2
 
10
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Обикновено тези, на които мисленето не им се отдава, хвърлят вината на шофьорите, без да се замислят защо шофьорите така масово правят нарушения в България, а същите шофьори (българи и чужденци) стриктно спазват правилата, когато шофират извън България. Отговорът е простичък, но явно не е за всеки. Правила се спазват само ако има контрол за спазването им, а в България такъв контрол няма, КАТ нищо не прави.
65
0
 
11
 
! Отговори
гошо печения преди 6 години
Фирмата и собственика на магистралата са за съд. Т.e. самата държава. Това камионче върви с ремаркенце на което има 3 метрова светлинна система за предупреждение. Ама нали струва пари и *** не е по безопасността
64
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв Бойко,какво правителство ,какъв кат и колко полиция е нужна за да ви влее мозък в *** кратуни. По долу пишещите и псуващите сте с точно толкова акъл като на тия от камиончето.Както спирате където си искате ,така и пишете-без мисъл. Осъзнайте се ей,никой не ви е длъжен да ви влива персонално акъл с фуния.Държавата им била виновна ,ами нали това сте вие и тия от камиона са такива като вас-без мозък.Те спират,вие плюете и държавата потъва с такъв кух ,,електорат"
63
2
 
8
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
Нормално за страната, където хората хвърлят десетки хиляди лева през балкона! Средно IQ 30-35?!
62
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ако се случи тук в Австрия цялото правителство си отива на мига. А на тази фирма шефовете и заедно с подчинените им заминават за доста дълго в затвора. При вас само ще си почешат клавиатюрите медиите ще си почешат езиците тук таме телевизиите и толкоз. Защото нито имате държава нито имате управляващи а за народ няма да казвам нищо.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бойко каде си *** гурво ? усвояват ли кинтите твойте фирми и на банкерката дето не ти е любовница
60
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
благодарение на Герб се случват такива неща..и суджуцуте и суджуците ...
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е убийство по непредпазливост (или както там го водят в закона). Чудя се само колко трябва да си гениален, за да спреш там?
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Относно КАТ-преди година мой съсед получи акт от КАТ, защото карал с несъобразена скорост. А той просто потегляше и докато правеше маневра назад пропадна в шахта на която Някой беше откраднал капака. Извика ги за да констатират щетата да си вземе каското. Без да се обяснят хората направо започнаха да пишат. В заключение казаха следващия път да си оглежда добре преди да потегля, а не да си сядал и да дава газ.
57
1
 
5
 
! Отговори
от практиката преди 6 години
До факт точно така е. Да ли е КАТ БАНКА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЛЕКАРИ ШЕЙНОВО ПИРОГОВ.Всеки иска П О Д К У П Ч Е..
56
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без контрол от КАТ, всеки спира, където намери за добре. Реалността е, че няма държава по света, където ако КАТ не работи, правилата да се спазват. В България всяко нарушение остава ненаказано. Това камионче колко ли часове и дни е спирало така опасно на магистралата, а санкция никаква.
55
2
 
16
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Единственият реален проблем, вкл. и в този случай е неработещият КАТ. Тзои щеше ли да спре така и да загине тази жена, ако знаеше, че КАТ работи и а наруши закона, веднага КАТ ще го глоби. Разбира се, че нямаше да го направи, но КАТ не работи и масово се правят всякакви нарушения, вкл. и като това, което доведе и до тежко ПТП с човешка жертва, която трябва да тежи на съвеста на КАТ.
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До55 КАТ ЩЕ КАЖЕ. Движение с несъобраоена скорост.
53
6
 
9
 
! Отговори
АМАН преди 6 години
Всеки Тук обвинява КАТ... а проблема е в ПР-оста-ка спрял така... иначе всеки се крие от кат и ги Псува... накрая били Виновни... да го Съдят за Убийство... това е решението а не кат да му напише ФИШ
52
1
 
15
 
! Отговори
Лили Свинятката преди 6 години
Аз съм ги научила да маркират така, с парцалчета , с дъски и подръчни матряли. Важното е да се строии ремонтира, т.е да се усвояват средства.
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен 7 преди 6 години
Точно така си бе паркирал камиона на пътя към Велико Търново, тръгна без мигач, рязко в дясно и добре,че задействаха спирачки,ABS
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато някой извършва нарушение на закона за движение по пътишата, кой трябва да го санкционира и да го накара да прекрати нарушението? Защо КАТ не е видял това нарушение, което е от характер създаваш опасност от катастрофа и загинали на пътя? Това нарушение не е еднократно, а се извършва на много места в България и то продължително време без КАТ даже и да се опита да глоби някой и да го прекрати. После поредните катаджии ще започнат да разтягат локуми, как шофьорите са виновни за всичко.
49
2
 
8
 
! Отговори
КАТ е проблемът преди 6 години
Както винаги въпросът опира до липсата на контрол. Винаги и навсякъде по света държавата налага със сила спазването на правилата и законите, вкл. и за движението по пътищата. В случая къде е КАТ, който трябва да приложи закона за движение по пътищата? Няма го КАТ разбира се. както го няма навсякъде в България. Затова в България всеки ден са правят десетки милиони нарушения, примерно над 200 милиона, от които КАТ санкционира за 1 на 100 хиляди и то обикновено след като е станало ПТП.
48
0
 
31
 
! Отговори
заключение преди 6 години
За да спират така, значи и друг път са го правили. За да им се превърне в навик, това означава само едно - липсващ контрол на автомобилния транспорт.