Август е! Българинът на път към съседите

На "Маказа" има 3-километрова колона от коли към Гърция
50
Август е! Българинът на път към съседите
Снимка: Dnes.bg, архив

Силно натоварен е граничният контролно-пропускателен пункт "Маказа", където има 3-километрова колона от чакащи коли за излизане от България, съобщи МВР.

Граничните полицаи работят интензивно на три трасета и препоръчват използване и на съседните гранични пунктове "Ивайловград" и "Златоград".

На ГКПП "Калотина" е интензивно входящото движение на леки коли. Пътуващите може да преминават през пункта "Стрезимировци", който не е натоварен.

По българо-румънската граница няма натоварване на изхода, а на влизане трафикът е засилен на "Дуранкулак", "Кардам" и "Русе" от леки коли - предимно пътуващи румънски граждани за туризъм

Засилен двупосочно е и трафикът от леки коли през "Капитан Андреево" . На "Лесово" няма натоварване. Нормално е движението през ГКПП "Кулата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
Бойко цървула преди 6 години
Абе много ясно че ШЕ одите у гръцко. То у нашия *** кви ша ги вършите,я сте хванали бактерии ,я са ви набили мутри,я парите стигат до третия ден ,я персонала ви псува и се гаври....Айде беше Слънчака ,и там да одат *** да оставят по некой лев за наеми да се избиват на гъзари....
43
0
 
0
 
! Отговори
Съдията преди 6 години
Да бе да,стига глупости вече....всички заминават за *** Слънчев брат за да се покажат че са спестили по хиляда лева да се топят в *** .... недейте да лъжете хората . Откъде ша вземе българчето по няколко хиляди за да иде у съседа да си лежи на плаж!????
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А навря ли се да подушиш какво има в тръбата?
41
4
 
5
 
! Отговори
Do 45 преди 6 години
Братче сега ще то наскочат с минусите. Всички чуждопоклонници сега ще ти обяснят колко е кофти на нашето море. А има и един парадокс: всички тези родоотстъпници твърдят че не са стъпвали на нашето море от години , но имат актуално инфо за фекали, мутри, чалга, шум. За мен е чудо: хем не ходиш някъде, хем знаеш какво е там!Ходете където искате на море, но не обиждайте черноморието ни. Няма нищо гъзарско или свръхестествено , или недостижимо да отидеш на почивка в някое гръцко село.
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЛЕДАХ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ОНАЗИ ТРЪБА, ОТ КОЯТО СЕ ИЗЛИВАХА АРОМАТНИ ВОДИ КЪМ ПЛАЖА НА СОЗОПОЛ. ТОВА МИ СТИГАШЕ.
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с фекалиите по нашето Чернморие е пълна глупост и измишльотина. Никъде никой не познаяам да ми е казвал, че до него плуват фекалии докато се е къпал. Това са комплексарски приказки на комплексари.
38
4
 
7
 
! Отговори
Мундьо преди 6 години
Абсолютно платена статия.Защото в момента по южното Черноморие няма никакви свободни квартири.Както аз така и другите почиващи не виждам да сме *** че почиваме на нашето Черноморие.В момента цените в Гърция на хубави места за почивка са 2,5 по скъпи от България.Аз съм от Асеновград и си ходя по няколко пъти и в Гърция но и в България си почивам. И в Гърция ми е хубаво и в България ми е хубаво , но не мога да разбера защо трябва да се плюе срещу България или срещу Гърция във връзка с почивката
37
5
 
8
 
! Отговори
Firo преди 6 години
Гърция ходим края на Май и началото на Септември. Юни-Август сме ходили, но спряхме преди години. Много горещо и цените по хотели са излишно високи.На Черно море не ходим от 97г. Минавал съм по работа, мръсно, чалга, водата гнус. Не ми е ясно кой плаща тези цени, за това качество на услуги и море пълно с фекалии!? Гърция не е чужбина, много българи, ако нямаш евро, ще вземат и левове, чисто, спретнато, спокойно, без мутри, чалга и бетони кофчези-хотели. Всяка похарчена стотинка, си заслужава.
36
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кат чуя Гърция и се сещам за ония наши ***, които отишли на къмпинг в Астровалта. После паднал един дъжд, станало наводнение и им потопило таратайките и ***, които носят. После се жалват и викат БиТиВи да ги снима, че сега не можели да се приберат в България. Сигурно някой по фейсбука им казал, че на Астровалта е по- хубаво от къмпинг у нас, пълни ***!
35
2
 
5
 
! Отговори
От нашту море преди 6 години
Супер е всичко гръцко и селата им и козите и домата сякаш е по вкусен а узото е по истинско от тука. А морето ех каква сол само ...не като нашта *** сол. А феритата -как ходят м/у островите еех..Благодарете че няма визи. Всъщност аз я харесвам Гърция, ама много дразни хора дето до оня ден само са ходили до нивата с мустанга да твърдят, няма да стъпя у България вечи мръсну и. Нали и ти си цапал уе ***.Хвърляй кочани и бутилки у Гърция, да разказваш после колку е убуу там
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Черноморието не става за почивка заради българите - летовници и местни хотелиери.Гърция, Хърватска - там е супер.
33
2
 
0
 
! Отговори
KOKO преди 6 години
До Анонимен50 -100 хил,. бейоже не означава, че народа живее добре, а и повечето са Румънски туристи.
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много бързо забравихте че сте бедни бре ;)Нали все нямахте пари, сега всеки бяга на почивка в чужбина.
31
4
 
5
 
! Отговори
сашо преди 6 години
Къде е логиката, бай *** да използва само Маказа, така и не мога да разбера. Илинден, ивайловград нито една кола. Явно овцата си е овца. Доколкото за морето, август месец да ходиш в прохладна Гърция си е мазохизъм
30
0
 
4
 
! Отговори
До 31 преди 6 години
Принципно си прав, но притежанието на кемпер - покупка (дори втора употреба), поддръжка, дежурните държавни обирджийства всяка година и не на последно място, че трябва да има къде да го държиш целогодишно и да го мислиш... Не всеки може да си позоволи това.
29
2
 
13
 
! Отговори
Робинзон преди 6 години
Който веднъж е стъпвал на Карибите никога не би ходил отново в Гърция......:)
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пловдив-Любимец, после малко завои. Кефффф гледки! Повече време загубихне да се нагледаме на красоти. Ивайловград! Грам кола няма. На пункта..тоже! Газ! Сравнихме времето с баджанака през Маказа! Еееее язе съм по бърз! Нищо че спирах, ядохме, гледахме... Кой как си го нареди. Жената искаше да покаже на синковеца що е то една друга България. Язе бех бесен. Ама сега на съм. Кеф ти риба, кеф ти памуд. Кеф да видиш Бг, кеф ти гръцко море. Айде наздраве от Неа Врасна!
27
1
 
3
 
! Отговори
Az преди 6 години
На Маказа е задръстено, защото всичкото румънец минава от там+всичкото местен от райно на Кърджали уикендите - ходят на плаж за ден. Наистина ти се разказва играта от чакане и в двете посоки. Случвало се е след 22-23 ч вечер да се връщаме към бг и пак е ад, дори в този късен час. Трябва да се вземат мерки!!!!!!
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гърция била прохладна!?! Муахахахааааа!
25
0
 
5
 
! Отговори
Handel преди 6 години
А защо Маказа е най-натоварен? Към Тасос ли се отива оттам?