Шофьор загина край русенско село

При инцидента са се ударили 2 коли
6
Шофьор загина край русенско село
Снимка: Булфото, архив

Шофьор загина след удар между два автомобила край русенското село Писанец на пътя Разград-Русе, съобщиха от МВР.

Тежката катастрофа е станала към 13.00 часа. По първоначални данни, лек автомобил с русенска регистрация е навлязъл в насрещното движение и се е ударил в лека кола с румънска регистрация.

От удара водачът на българската кола е починал на място.

Eкипи на "Пътна полиция" са на мястото на инцидента. Движението по път I-2 Русе - Разград, в района на Писанец, се извършва в една лента, отчитат от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
... преди 6 години
До Анонимен 4Аз на млади години съм работил в Бърза помощ и още тогава, преди да навлязат модерните системи за безопасност, реших че не трябва да си купувам стари коли.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1ами има много фактори от които зависи крайния резултат. и да по-принцип си прав , колкото е по-нова колата толкова по-сигурно в общия случай. но кинетичната енергия при челен удар с 200км си е сериозна работа :))) . та при скорост под 100км и колани в повечето случаи се оцелява, но над 100км и челен удар - органите се разкъсват, чупят се ребра на гръдния кош - няма значение колани, възглавници и пр. та спазвайте си ограниченията и ще сте на 50% спокойни, другите 50% са с/у вас.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, някой го е чакал, сега ще го опява поп. Дано оцелелите да се възстановят успешно!
2
2
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
А каква е разликата между стар Опел дето и 100 едвам вдига и с нов мерцедес дето хвърчила с над 200 по бързо спира ли ти карай с такава скорост пък чакай екстрите да те спрат
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше спор преди няколко дни - кола на 10 г. или чисто нов автомобил. Ето я разликата между двете. Загинал на място или отървал се с драскотини - не е малка разлика.