Верижна катастрофа блокира движението към Бургас

Инцидентът е станал в отсечката при Черноморец
Обновена: 7 авг 2017 14:43 | 7 авг 2017 14:40, Петя Славова
9
Верижна катастрофа блокира  движението към Бургас
Снимка: архив, Булфото

Верижна катастрофа на пътя Созопол – Бургас блокира движението и образува колони, съобщава bTV.

Все още не е ясно има ли жертви и пострадали.

От Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) съобщиха, че в отсечката Черноморец – Бургас движението се извършва в едната лента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: морекатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
2
 
! Отговори
бургазлийка преди 6 години
Шофирайте бавно ! Не можете да спрете времето, нито да го ускорите с автомобила си ! А за тези, които и все ми свирят и даже си свалят стъклото на вратата, за да ми покажат среден пръст, когато са ме изпреварили - та за всички музиканти и бързащи - В ГРОБИЩАТА ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ, АМА ЗА ВСИЧКИ - НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ - И ЗА ВАС ЩЕ НАМЕРЯТ ХУБАВО МЯСТО, ЗАТОВА ШОФИРАЙТЕ ПО-СПОКОЙНО !!! А ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН !!!
5
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, един пишман шАфИор се засегна. Хахаха
4
4
 
3
 
! Отговори
Джонатан Асов преди 6 години
Абе какво мъчите и спъвате шестата космическа с някакви автомобили. Дайте им звездолети и не им стесняване хоризонта!!!
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Не е вярно, че по този път най-лошо карат местните. Когато вас от вътрешността на страната ви няма тук, нямаме никакви проблеми на пътя. Но през летния сезон и на юг, и на север от Бургас пътуването става ад и катастрофите стават ежедневие.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отсечката е много яка, вярно че с 2 ленти можеше да е скоростна с ограничение 90-120, но и всеки път като минавам спрямо трафика си е бижу, 2 ленти, ако има камион не го мислиш, който бърза не те мисли.това лято я минах 4 пъти тази отсечка докато обикалях и вярно докато си караш с 80 някой те хапне все едно е на магистралата.Но пък това не са само автомобилите с А, предимно бусове ме изпреварваха, бяха явно длъжни да карат с 90+ че бързат.
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По този път най-лошо карат местните. Гледат да изпреварват всичко което не е с номер А, за да докажат превъзходството на пейзанията си. Пише 80 но местното пържи здраво, щото у празните им глАви, комплекса за малоценност не заспива, дори няма почивен ден. Иска им се да са фактори, от тях нещо да зависи, но на фона на София си остават "*** ле трактор". Когато пейзанията не спи никога, очаквайте какво ли не.