Бой над ромите в Каменар. Заради изнасилената жена?

Маскирани нахлули в махалата и започнали да бият
98
Бой над ромите в Каменар. Заради изнасилената жена?
Снимка: Информационна агенция "Черно море"

Маскирани нахлули в ромската част на село Каменар и започнали да удрят наред хората. Побоят започнал около 14 часа днес, разказаха потърпевши пред информационна агенция "Черно море".

Хората, както и и кметът на селото Светослав Райков твърдят, че нападателите са били полицаи.

Още по темата

За час жителите на махлата блокираха входа на селото, въоръжени с колове, железа и камъни. Благодарение на намесата на органите на реда не се стигна до ексцесии. Според жителите на Каменар те не са предизвикали с нищо нападателите и дори след като са изпълнили заповедите им да легнат на земята, са били ритани и удряни.

Положението се нормализира малко преди 16 часа.

Според разследване на медийна група "Черно море" има връзка между случая в Каменар и бруталното изнасилване на жена тази сутрин в центъра на Варна.

Сигналът за жестокото престъпление бе подаден след 6.30 часа. Пострадалата жена е на средна възраст. Тя е направила описание на нападетеля, задържани бяха десетина мъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Западна Европа в 15 век на " лов за роми" са ходили както сега се ходи на " лов за вреден диве4" .Това са факти от историята , нищо специално.
6
2
 
111
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох горкитеПак медиите ги изкараха жертви на агресивните българи влязли в гетото на мирните и кротки хора и започнали ей така без причина да ги бият. Тези приказки на изтормозените малцинства, не ги вярват и децата вече!!Цяла Европа пропищя от тая напаст!
5
3
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така, както вървят нещата с наглостта им ще се повторят някои събития и герои от миналото:-Чочоолу 1978 г.-Арлин Антонов 1992 гНяма как историята се повтаря, само имената са други. Търпението е на изчерпване.
4
3
 
84
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Ако някой не знае какво трябва да се прави в махалите..... Генерал Стою Неделчев-Чочоолу е показал най - добре!
3
2
 
109
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Призовавам българските полицаи да действат с ромите, така както действаха техните предшественици през комунизма: влизаше една тежко въоръжена група от 50 - тина милиционери в ромската махала, и спуква от бой всичко което се мерне пред очите им! Нека действат така, дори в нарушение на заповедите на продажните им началници
2
2
 
94
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 6 години
а, значи можело. Маскирани, здрав възпитателен пердах, в изобилие.днес във варна, утре в други градове.циrаните са посегнали на някой с приятели.Докато тримата nедали започнат да обясняват че ще бъдат взети мерки, виновните ще бъдат наказани, те мерките вече били взети.Между другото те тия тримата как утихнаха от както им дадоха по кило памук и ги назначиха за топкодържачи на бойко борисов...
1
2
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато няма работеща съдебна система, обикновено се стига до саморазправи.