Нов рекет по морето: Такса "свободен стол" в ресторанта!

Заведение в Созопол събира по 20 лв. за всеки незает стол на масата
Обновена: 9 авг 2017 16:10 | 9 авг 2017 15:45,
312
Нов рекет по морето: Такса "свободен стол" в ресторанта!
Снимка: Facebook

Такса за всеки свободен стол на масата на клиентите си прибират заведения по морето.

За наглия рекет сигнализираха потърпевши във Facebook.

"Ужасно обслужване и отношение, изключително грубо и неуважително. Таксуваха ни по 20 лв. за всеки свободен стол на масата", сигнализира потребителка на социалната мрежа. Тя публикува и снимка от касовата си бележка в заведение в Созопол.

На нея ясно се вижда, че към сметката са прибавени по 20 лв. за 4 стола в графа "Резервиран стол, Свободни др.", общо 80 лева.

"Ужилената" клиентка разказва и че тя и приятелите й са предупредили преди да седнат, че не очакват още хора.

"Пожелахме да говорим с управителя за нелепата такса "Свободни др" - за която не бяхме предупредени и не е описана никъде в менюто, той дойде, обиждаше ни и в крайна сметка ни изгони от заведението", пише още жената и предупреждава всички гости на Созопол, ако не искат да си развалят настроението, да избягват заведението.

От приложената сметка става ясно и че изгонените клиенти са оставили в заведението 254.10 лв., включително и 80-те за свободния стол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хвърлям им 150 лева и си тръгвам - и те са им много. Затова България е държава за задължително притежание на собствено оръжие, иначе те правят на печурка.
208
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последната 1-2 години има ръст по нашето море поради ЕДНА ЕДИНСТВЕНА причина - Турция. Колкото и да се тупат в гърдите управляващите и да рапортуват бодро, ние нямаме никаква заслуга, просто туристите се пренасочиха първо към най-близкото като география и категория място. Като дойдат по веднъж, едва ли ще повторят. И след 2-3 години пак ще викаме: олеле, ква стана?
207
0
 
23
 
! Отговори
Иво преди 6 години
с тая такса да фанат да си купят един трал, да се омотат целия персонал - барабар със собственика в него и да го закачат за котвата, която е под заведението отдолу на кея и дружно да се метнат у морето...!!! нема сила на света, която да ме накара да платя такова нещо ,особено ако пък и не са ме предупредили, па дори и да са.....!!!!
206
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз си ходя в Испания и ми е добре. Почти всички приятели са в Гърция на почивка, Хърватска, че дори и Черна гора.Когато не разполагам с пари не ходя изобщо на море.По-добре, отколкото да пълна гушите на мутри.
205
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко хубаво е при Бойко и Ангелкова.......Малийййй, ни мо'а сЪ спрА........
204
1
 
43
 
! Отговори
Омг преди 6 години
Това ресторант ли е или мебелен магазин ? :) :) :) :)
203
2
 
31
 
! Отговори
За който не помни преди 6 години
-----Miloz Fish & Grill------
202
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Изгърбич ЗадвратянВ касовата бележка какво пише? Това си е мнението на другата страна откъдето и да го погледнеп.
201
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заведението трябва да се казва не "Милос", а "Милост", за да е ясно, че си имал късмет да те допуснат там.Освен това да се радват, че няма такса вход, такса келнер и такса дишане на български въздух.Честно, дори и без 80-те лева - не смятате ли, че 160 лева са малко много за България? В Гърция плащам по-малко за повече неща.
200
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като прочетох това моментално се сетих, че държавата не дава достатъчно пари за реклама на туризма :)
199
0
 
32
 
! Отговори
Трагедииииии преди 6 години
Направо се наиграха тия тиквеници..... Сами си го вкараха.... Ще лапат мухите сега всички тарикати сервитиор4етата, тъпата Хостесата барабар с глупавия Управител...
198
2
 
20
 
! Отговори
До Гого преди 6 години
Абе и по северното черноморие е същата работа.....простотия, алчност и презастрояване.Ей и в Каварна сакат да осерат каквото могат.
197
16
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
чисто практически, по би трябвало моралфаговете да ги притеснява факта че отново има едностранчиво разглеждане на сигнал за сериозна злоупотреба, не е потърсено мнение на ответната страна и е представено с ниво на изказа в стил "на бръснаря брат му каза".
196
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се сърдете, просто се перат пари.
195
9
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Тинтири Минтирикаскет, както казах, това са различни гледни точки. и гледай да не си толко натопорчен че е възможно чисто постановъчно, да има шанс да спукаш гума неко вечер, щото трезвата ти оценка не е харесала, чисто практически , на кварталния иgиот
194
3
 
18
 
! Отговори
гого преди 6 години
хареса ми и го копнах, просто няма какво да се добави към тоз коментар от преди час.......всичко под емине на юг е батки мутри, дрога и алкохол и здрави рушвети към Сф. Не ви трябва да ходите в тази джунгла от нагли мутри в хотели, плажове заведения и пътища. Само яд, нерви и прахосани пари.Кога ли в Сф ще разберат че на море като бял човек днес в Бг може да отидеш само по северното черноморие. Ама като сте си направили "магистрала" само до южното..........е някой от София може да се засегне
193
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заведениетo е Milos fish & grill
192
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е те винаги са гонили българите от морето, както и от България, но никой няма да дойде. Милиардите им хотели са си празни
191
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, затова ходя в Гърция
190
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям наливен Старопрамен 5 кинта, еспресо 3 кинта ахаххах