Блондинка вандалства из Варна: Троши коли нощем, пие, псува...

Хора в социалните мрежи се организират, търсят я
10 авг 2017 12:58,
46
Блондинка вандалства из Варна: Троши коли нощем, пие, псува...
Снимка: Facebook

Руса жена обикаля нощно време в центъра на Варна и чупи чистачките и огледалата на паркираните автомобили. За това алармират в социалните мрежи пострадали собственици, живеещи в района на т. нар. "Червен площад".

Те вече се организират, за да намерят и заловят извършителката на нощните набези, за която се знае, че вандалства между 3 и 4 часа след полунощ. Обикаля района и троши автомобилите наред. Според коментарите в социалните мрежи, вероятно жената не е добре, злоупотребява с алкохола и има психически отклонения. Разпозната е от публикуваните в мрежата нейни снимки от охранителни камери.

Коментиращите в мрежата посочват, че редовно обикаля около градинките на "Севастопол" и Катедралата, като не пропуска близките до тях райони, където спират много автомобили. Варненци твърдят, че блондинката постоянно иска от минувачите пари и цигари, агресивна е и крещи нецензурни изрази по всички хора, които я подминават, пише Монитор.

Отбелязва се още, че почти винаги с нея се движат и няколко улични кучета, което подсказва, че е клошарка или бездомница. Живеещите в района на Катедралата разказват, че е имало период, в който посреднощ е звъняла на звънците на жилищата им, за да иска пари и цигари. Била агресивна и в повечето случаи видимо нетрезва.

Последната информация за нея е, че е забелязана в нощта на 4 август, откогато са и снимките, публикуваните в мрежата. По тях е установено, че жената е проверявала за отворени помещения, в които да влезе и изкара нощта.

Кадрите се разпространяват в социалните мрежи с призива ако някой познава тази жена и има информация за нея, да сигнализира компетентните органи, защото доста ядосани собственици на потрошени коли се канят да се саморазправят жестоко с нея, ако я докопат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата нарочно пуска психичноболните на улицата и абдикира от тях. Даже са си направили закон да има максимален престой в психиятрията, че да се изписват хората, пък макар и болни. Тяхното място е в защитени селища, не насред големите градове. Историята е една от многото такива, и не е смешно а е много тъжно.
35
2
 
0
 
! Отговори
:( преди 6 години
Не са я избрали за "Мис Варна", бе!Не е намерила спонсор ***, за да й купи короната.Затова е ядосана, защото е видяла какви същества стават миски и е преценила, че на външен вид са много по-зле от нея. Затова е ядосана!
34
3
 
2
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
До АнонименДа те "драснат" *** дано - без "ключ"!
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията и службите отново са адекватни :)))Тая всяка вечер трошяла в центъра и няма кой да е пребере. Ние чакаме изнасилвания да няма.
32
19
 
2
 
! Отговори
Гараж-кола преди 6 години
А какво търсят колите по улиците? Ако няма гараж да не се купува!!!
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е фанат хората и да е фърлат в морето!!!
30
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на жената. Само така с неправилно паркиралите селяни. Аз пък им драскам вратите с ключ.
29
24
 
12
 
! Отговори
Военно положение преди 6 години
Шиба.ните коли станаха повече от хората. Всяко семейство с две коли. До баничарницата с кола, до кафенето с кола! Затъпкахте всяка улица, всеки тротоар, всяка площадка, не ви дреме вече и от детските площадки - паркирате, където вие удобно, пред входа на блока, на тротоара в средата. На някои хора не им издържат нервите и ще трошат, палят, драскат! Това е война на колите срещу хората! Карането на кола ви съкращава живота на 50%.! Не се движите, затлъстявате и инфаркт. Замърсявяте въздуха и..
28
8
 
7
 
! Отговори
Да се разправят, но преди 6 години
има достатъчно данни да я ПРИБЕРАТ след засада от полицията; ДА ИЗДИРЯТ роднинитей, за да ПЛАТЯТ ЩЕТИТЕ! БАСТА с тези УЖ ПСИХАРИ< които остават НЕНАКАЗАНИ и си разиграват коня!!! Баста! ( имам таква съседка 0т 40 г.!!!)И със съпруг..
27
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има вид на *** - прав е Румен шадравана, че тишината в спалнята прави ората чудовищша!
26
5
 
23
 
! Отговори
;-) преди 6 години
Хм! Ако троши само неправилно паркирали автомобили - одобрявам.
25
6
 
21
 
! Отговори
брюнет преди 6 години
Не знам какъв *** трябва да е някой, че пред лицето на фактите напоследкъ да продължава да повтаря, като навит, че няма държава. Я се защити от банките, ***, турците, геЮвете, "бежанците", кучетата... да видиш дали няма - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Какви дознатели, следователи, прокурори и съдии ще се запроизнасят. Свят ще ти се завие.ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
знам я, видях я в събота последно, крещеше на едни туристи. отговаря точно на описанието и имаше кучета с нея. помислих, че е луда. мисля, че съм я засичал още веднъж преди месец, но тогава не викаше, а стоеше права върху една пейка до шадраваните.
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не ходи в джамии и готово.
22
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, до къде достигнахме! Като че ли няма полиция, нощни патрули, охранителни камери, та е необходимо гражданството да се организира и залови това нещастно създание. Явно жената не е адекватна, нуждае се от медицинска , и не само, помощ, но държавата я НЯМА. В момента тя е заета да пълни бюджета и да провери ресторантите. Като му дойде времето може и такива акции да проведе.
21
9
 
12
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Как може да се слага такова некоректно и дискриминационно заглавие! Ако бях блондинка, щех да ви съдя.
20
4
 
10
 
! Отговори
И Мамчо преди 6 години
До АнонименТи викай пази боже, че както е тръгнало може имам да влезе и в кьолнската катедрала и да я направи свърталище. Вече в Турция имамите влязоха в Желязната църква в Истанбул да проповядват и май никой не му прави впечатление,
19
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти пък къде си чуло и видяло имам да пее от катедрала?
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен15Онзи синия от талъсъми оод съли май се казваше. Доста е дебел.
17
4
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
У Фейсбука се разменят доста кадри.