Нов ден, ново ромско насилие. Жертвата – българин, живеещ в Англия

Насилниците били перфектно организирани от Кольо Тарзана
14 авг 2017 12:37, Мария Захариева
229

 Снимка: Христо Захариев

За поредно нападение на роми без причина алармира живеещият в Англия Христо Захариев във Facebook.

Инцидентът се е случил в село Дунавци, а нападателите са били около 25.

Нападателите на Христо били добре организирани, а водачът им бил Кольо Тарзана. Пробвали да го намушкат с нож, да го свалят на земята. Мъжът се разминал с леки порязвания по лицето, въпреки тежките удари по тялото.

Ромите откраднали телефоните и кредитните карти на Христо и неговите приятели.

"В България става страшно... призовавам всички да бъдат екстремно внимателни... понеже това е добре организирана престъпна група и опита ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници", пише живеещият в Англия българин.

Христо определя себе си за "либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора", но е шокиран от самото нападение. Благодари на опита си от бойните спортове, които са го запазили жив след нападението.

Мъжът обещава да търси правата си, надява се и органите на реда да свършат работата си.


229
Още по темата: насилиероми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
0
 
! Отговори
Лили преди 1 година
Егати измишльотината, тази статия я е мислил някой петокласник, който е гледал междузвездни войни.
119
1
 
7
 
! Отговори
WoLkov преди 1 година
Че това вече не е новина, всеки ден стават такива работи. Ако такива ни бяха хайдутите като българите сега, не 500 години, а 10 000 щяхме да сме под турско иго. Българска работа. Ей, и аз не вярвах, ама станахме бетер еврог.йци изнежени. Преди сме воювали с империи, сега с едни роми не може да се справим! От днес.бг да не се напъват с такива статиики, новина ще бъде, ако българин пребие ром. Вярно е, че гн0мите бият на глутници, ама наш цивилизационен проблем си е, че не можем да се организираме
118
1
 
10
 
! Отговори
Виолета Димитрова преди 1 година
Е-е , приятели, всички коментирате и коментирате , езиците си чешете ,и всички сте анонимни.Възмущавате се,питате "докога?" Ами ,да ви кажа : докато си покажете лицата и захвърлите всичко ,та застанете на жълтите павета.И ние , пенсиите , ще дойдем,че си патим най-много.Ама няма да стане ,защото трябва да тръгнете най-напред вие - нашите синове ,а вие сте посерковци!
117
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Факт е, че тези последни нападения станаха по команда. Както и че дързоста и цинизмът при тях бяха безкрайни. Само наивник може да си мисли, че са случайни. А всъщност турция ползва джипси като своя маша и за отмъщение към българите. Да сте чули джипси с турци да се бият? Няма и да чуете.
116
4
 
16
 
! Отговори
ромел преди 1 година
Чакай Ице справедливост в бг от така наречената съдебна с-ма! Жалко че и българите не се организират в такива групи по интереси...
115
3
 
7
 
! Отговори
Дориту преди 1 година
Же суис, да кажа!!!!!
114
3
 
4
 
! Отговори
Дориан преди 1 година
Бе суис Христуу!
113
1
 
19
 
! Отговори
Карина преди 1 година
"Христо определя себе си за "либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора"

ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМА! ХРИСТО СЕ ПОЗИЦИОНИРА В РОЛЯТА НА СЕБЕМРАЗЕЩ СЕ НАИВНИК, КОЙТО САМО СТИМУЛИРА СЛЕДВАЩИТЕ МРЪCНИ ЦИГAHCKИ БАНДИ ДА НАПАДАТ БЪЛГАРИ! САМО БОЙ ДО СМЪРТ ЗА ***,НАПАДАЩИ БЪЛГАРИ НА ГРУПИ! А НЕ КАТО "ХРИСТО", КОЙТО Е ХЕМ ПОЛИТИЧЕСКИ КОРЕКТЕН, ХЕМ ПРЕБИТ! АКО НАШИТЕ ДЕДИ БЯХА КАТО ХРИСТО, ОЩЕ
ЩЯХМЕ ДА НОСИМ ФЕСОВЕ! ЯЗЪК, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА НАИВНИ ХОРА!
112
2
 
8
 
! Отговори
д-р Исня преди 1 година
Силни сме! Ако го бяха убили, щеше да спечели месец внимание по форуми и беседи, а сега само ден-два. Общо взето - не си заслужава. Пали, газ и тръгай!
111
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И до кога така??!!...............Пък после питате за кого били бесилките на бул.Христо Ботев!!
110
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До гостенин

Пука им на "патриотите". Те вече така се вцепиха във властта, че докато не се насмучат като досегашните - а то, Ганьо насмукване няма, считайте че до гроб ще ни грабят... Никакви жласове не губятт... защото изборите у нас несавъпрос на гласове...
109
2
 
28
 
! Отговори
хм до Емигрант преди 1 година
Че те всички напуснаха ,бабите ли да скачат или работниците дето не могат да вържат месеца от сметки.Нали се досещаш ,че в такива зад граница са и парите, и възможностите.
108
4
 
48
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Направо ме изумявате българи, как сте толкова издръжливи. Колко още можете да понесете да се гаврят с вас управляващите. Десега всеки с малко самоуважение, щеше да се ядоса. Ако нямате достойнство, то поне инстинкт за самосъхранение нямате ли ???
107
2
 
39
 
! Отговори
ХМ преди 1 година
В България трябва да си супермен за да оцелееш ,да можеш да се биеш с 20 ***.
Да имаш енергия за 18 часови смени на по 6 дена,да вегетираш ,да издържаш на студ и глад.
106
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъжът обещава да търси правата си,..............за какви ПРАВА мечтае това момче ? отивай си на острова,и повече не се връщай тук. те съдийка във варна изнасилили,ти права търсиш....
105
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кои са организаторите на тези "групички" и какви доходи и имущество имат те и семействата им? Кои са потърпевшите хора и каква социална политика се предприема в тяхна защита? Какви граждански прояви могат да действат легално и по законен начин да предотвратяват тези престъпления още в зародиш? Това и още много други са неудобни въпроси, на които властта не желае да отговаря.
104
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Събитията се развиват по-бързо от всякога и би била любопитна информация колко подобни престъпни групи, групички, индивидуални рецидивисти на свобода и пр. противодържавни формирования функционират на територията на Република България. За един сравнително малък град, какъвто е Дунавци, това вероятно е доминиращата група, но едва ли е единствената от подобно или близко естество.
103
5
 
34
 
! Отговори
БУГАРИН преди 1 година
ГАРАНТИРАНО ОТ ББ И ГЕРБ
102
0
 
49
 
! Отговори
Васил преди 1 година
До From the UK

Управляващите отдавна са си решили и охраната на техните деца, и не им трябват парите от нашите данъци . А като стане нетърпимо, ще се изселят в чужбина и те. Да му мислим обикновените хора . В никоя от бившите соц страни няма такова ненаказано насилие , грабежи и безсилие вече да се справим
101
6
 
37
 
! Отговори
гостенин преди 1 година
С всяко подобно нападение на етническа основа патриотите губят стотици гласове.