Нов ден, ново ромско насилие. Жертвата – българин, живеещ в Англия

Насилниците били перфектно организирани от Кольо Тарзана
14 авг 2017 12:37,
229

 Снимка: Христо Захариев

За поредно нападение на роми без причина алармира живеещият в Англия Христо Захариев във Facebook.

Инцидентът се е случил в село Дунавци, а нападателите са били около 25.

Нападателите на Христо били добре организирани, а водачът им бил Кольо Тарзана. Пробвали да го намушкат с нож, да го свалят на земята. Мъжът се разминал с леки порязвания по лицето, въпреки тежките удари по тялото.

Ромите откраднали телефоните и кредитните карти на Христо и неговите приятели.

"В България става страшно... призовавам всички да бъдат екстремно внимателни... понеже това е добре организирана престъпна група и опита ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници", пише живеещият в Англия българин.

Христо определя себе си за "либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора", но е шокиран от самото нападение. Благодари на опита си от бойните спортове, които са го запазили жив след нападението.

Мъжът обещава да търси правата си, надява се и органите на реда да свършат работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още по темата: насилиероми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
4
 
70
 
! Отговори
From the UK преди 6 години
Никакво връщане в тази джунгла повече! Няма да позволя и на децата си един ден да им се случва това. Дори и невъзможно да стане след Brexit, ще си потърся реализацията в друга ЕВРОПЕЙСКА страна!Господа управляващи! Скоро няма да има от чии данъци да взимате и да хрантутите тези ваши гласоподаватели! Скоро ви идва и вашият час, скоро ни вас ще пребиват и вашите деца, като ви секнат парите, които работещите будали в БГ ви дават все още!!!Амин!
98
0
 
25
 
! Отговори
Ivko преди 6 години
Do koga shte tarpim tezi nabezi njama li da napravim neshto ili vsicko zamira sled 2-3 veceri po ulizite .
97
2
 
46
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
Воленката МЪЛЧИ НЕЩО... как няма да мълчи, иначе ако се обади от ГЕРБ ще му бият шута и няма да има как да бърка в кацата, а сега има ДЕТЕ малко да храни от 25годишната су приятелка. хахахах
96
1
 
51
 
! Отговори
Край преди 6 години
В държави в които има подобно население има наказания бой с пръчка, ръце режат за кражба - за убииство глава на площада режат. Тука глоба ... майтап си праим.
95
2
 
53
 
! Отговори
Край преди 6 години
Осман е прав - турците се оправят в пъти по-добре с ромите от нас. Ние чакаме държавата - пък тя с вързани ръце. ЕС не дават в България да има ефикасно наказание за ромските престъпления. Ромите от затвор се не плашат а при глоба направо умират от смех. Чиновниците пишат. То ако с писане ставаше... Хан Аспарух с писане държава щеше да направи.
94
0
 
34
 
! Отговори
Борислав преди 6 години
До до 68Точно така само,че за това изобщо не се говори,незнам защо?Докарвани са цели разбойнически родове,които са били прогонени от близките нам страни.Това е едно от най-големите престьпления срещу България и българите,за което никой,никъде не споменава!?
93
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато не ти се получава "мерака " да се завръщаш в Собствената ти Родина ,въпреки дълго отсъствие ,нещицата са Страшни !
92
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе мога да се съглася с теб,Д-р Чирков е ром и много хора в България са му благодарни и буквално го боготворяха,защото е спасил много човешки животи,включително и на деца,а и беше признат специалист и в чужбина.Така,че зависи от човека и средата в която е израснал.
91
8
 
25
 
! Отговори
Фашомян преди 6 години
Дори гласовете на Валери Симеонов и другите лансиращи се за патриоти политически труженици са от ромата.ЦИК обяви ; ПФ 10% от гласовете им са от големите ромски махали.....Е как да стане тая работа с контрола ?!
90
2
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Набелязали са го, защото са разбрали, че се е върнал от чужбина и са решили, че има доста пари.Действали са по тяхному, като глутница - цяла тумба срещу един. Жалко, че този охранител не е носил служебно оръжие. При такова организирано, групово нападение, неизбежната самозащита е доказуема. беля може да направи само някой продажен адвокат, като пледира, че тумбата не е била въоръжена със същия вид оръжие.За да има такива нагли бандюги са виновни калпавите ни закони.
89
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОсманОтдавна стигнах до извода, че там, където има компактно турско население, са запазени много от традиционните ценности на някогашното население на Балканския полуостров. Ако се вярвана възрастните българи, сред българското население е била валидна същата ценностна система до времето, когато са били създадени ТКЗС, тогава започнали да крадат "от общото", а после явно една част от населението е почнала да посяга и на частната собственост.
88
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е резултата от декадата на ромската"интеграция".
87
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С други думи, този човек си е бил в България, когато е бил нападнат. Научете се да пишете!
86
1
 
55
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Осман е прав! Аз съм етнически българин, съпругата ми е етническа туркиня (според нея), брат и - българин от турски произход (според него). Каквито си искат - такива се самоопределят. Никога у нас, или на гости в роднини не съм чул 3урли, маанета или друг вой. Най- много някой турски сериал, но като погледна косо и изчезват в кухнята се затварят да гледат. Имат и роднини на село с 25 крави и овце. Тези хора стават в 5 и се прибират най- рано в 21,30. Различавайте тези хора от ***!
85
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Абсолютно съм съгласен с колегата по-доло, българите живеещи в България не им правят впелатление множеството неуредици в държавата, но на един българин живеещ дълго време в чужбина, който се прибере в родината, веднага му привличат вниманието. Маталитет, счупени плочки и тротоари, рунещи се мазилки, безбожна бюрокрация, беднотия и нищета. Много тъжно, но факт"какви плочки бе момче, тука говорим за физическо елиминиране! Ти да не си от тези евроатлантици?!
84
2
 
38
 
! Отговори
BgABalkan преди 6 години
Мен лично почва да ме досрамява с такива новини. Излиза, че ние българите сме е***и и леваците. Няма вече журналистика, а махленски новинарски екипи..
83
6
 
42
 
! Отговори
Осман преди 6 години
В моето село 98% турци. Едно семейство миллети - турски роми и 5 семейства български пенсионери. А тези възрастни българи никой не ги закача и няма да ги закача. Никой не закача и ромското семейство.
82
6
 
51
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Българи, елате в нашите региони "смесените". При нас няма роми и да ги има не създават проблеми. В наше село ще си оставиш колата незаключена с гсм-а и парите вътре и никой няма да ти пипне колата.
81
42
 
11
 
! Отговори
Pi4 преди 6 години
Това са поръчкови статии. Само измислени сайтове публикуват такива простотии. Първи са ПИК и после останалите припяват. Някой иска да държи слабохарактерните в страх.
80
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодари на опита си от бойните спортове, които са го запазили жив след нападението.---Затова много пъти повтарям, че бойните изкуства трябва да станат задължителна учебна дисциплина за подрастващите. Няма начин, вече волю-неволю сме поставени в условията на тлееща етническа война.