След акция "Тишина" – нито един сигнал за шум

Проверките не били съгласувани с министерството на туризма
Обновена: 14 авг 2017 19:59 | 14 авг 2017 19:57, Василия Пейчева
74

4919 гледания   |  Още видео
Вицепремиерът Валери Симеонов се закани, че акциите срещу шума от дискотеките ще продължат през цялото лято. Министерството на туризма пък нямало общо с проверките на нощните клубове от последните дни, предава Bulgaria ON AIR.

"Нашите проверки са самостоятелни и са свързани с управлението на плажовете, така че няма нищо общо с проверките, които се извършват от негова страна", заяви министърът на туризма Николина Ангелкова.

Тя допълни, че трябва да се внимава с начина, по който се правят тези проверки, така че да не се вреди на туризма.

Вицепремиерът Симеонов отчете и първите резултати от акция "Тишина" - през последното денонощие нямало нито един сигнал за шум.

"Това не е битка, това е война. Ще бъде с променлив успех, но важното е да дава резултат. Първият резултат е този, че за миналото денонощие нямаме нито един сигнал за шум. Аз не казвам, че не е имало шумни заведения, но може би се усетила разликата във фона", настоя той.

"Няма да се откажа, защото аз не гоня собствен интерес, нито борба за слава. Законът е над всичко, даже над DJ Станчо", каза още Симеонов.
 


74
Още от
Напиши коментар Коментари
57
2
 
3
 
! Отговори
Транс-състояния преди 9 месеца
Тоа се самозабрави и пощуря от Екстаз на този пост , къде си тръгнал към края на Сезона показност да правиш , не всички в тая Държава са готови да изпадат в Транс-състояния само като чуят думата патриот
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
64, ПРАВ СИ ЗА ПРОСТОТИИТЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ НЯКЪДЕ! ЗАКОНОСТТА НАД ВСИЧКО ИНАЧЕ ПРОСТОТИИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ.
55
2
 
9
 
! Отговори
СТАНЧО БРЕ? преди 9 месеца
СТАНЧО ПЛАЩА ЛИ ДАНЪЦИ ИЛИ МУ ПЛАЩАТ НА РЪКА?
СТАНЧО ИМА ЛИ ЛИЦЕНЗ?
А ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ И НАРЕДБИТЕ?
ТРЯБВА, СТАНЧО! ТРЯБВА!
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
СЛОЖИХА МАЛКО РЕД В "КЛОАКАТА" (новото име на Слънчака)
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В Европа е така- КОЙТО НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ БИВА НАКАЗАН СЪОБРАЗНО ТЯХ. ЗАЩО ВСИЧКИ ПИЯНИ И НАДРУСАНИ НЕ ВИЛНЕЯТ В СВОЯТА СИ СТРАНА- ЩЕ ГИ ПРИБЕРАТ НА СЕКУНДАТА, А ПОСЛЕ ЯКИ ГЛОБИ- И ТУК ТАКА, АМА И ТИЯ ДЕТО ИМ ПРЕДОСТАВЯТ ТАЯ ВЪЗМОЖНОСТ- СТАНЧОВЦИ И ВЕЛИКИТЕ НИ БИЗНЕСМЕНИ.
52
0
 
6
 
! Отговори
Хех преди 9 месеца
До Анонимен65
Да, правилно! Тишината и спокойствието на няколко мъртво пияни англичани е много по- важна от десетките нападнати, ограбени, и насилени от организираните банди сурикати по цялата територия на България. Власта бди над това племе пoлу рaзумни същества които знаят само да искат.
51
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Смешник.Понеже всичко в държавата ни е на шес,дай
да оправяме тишината.Простотий до безккрай.
50
1
 
3
 
! Отговори
Кофти матряла преди 9 месеца
Още един отпаднал оратор от АПФГ
49
1
 
3
 
! Отговори
Кофти матряла преди 9 месеца
Само с твоите пари се поддържа реда. Да ти платя данъците ако желаеш,че орева орталъка с твоите данъци
48
1
 
0
 
! Отговори
Кофти матряла преди 9 месеца
...и редът в държавата ме вълнува, а не данъците ,които си платил
47
1
 
7
 
! Отговори
Кофти матряла преди 9 месеца
Ти като се имаш за такъв ерудит,защо пресмяташ хората според дохода им и материалното състояние. Мислиш ли ,че не мога да водя разговор като използвам термини като твоите. Дотегна ми от такива като вас. Такива като теб ми напомнят като мина покрай нещо ,което се финансира с европари и писали писали 4-5 изречения ,но "високотехнологични" термини,а то само за пълнеж и най накрая е една проста зала. Аз искам България да е бяла държава да има ред. И мисля,че за повечето от нас се отнася същото.....
46
2
 
3
 
! Отговори
До 50 преди 9 месеца
Алооо умният, кого да възхвалявам? Теб ли? Оратори философи като теб с лопата да ги ринеш. Стоиш си у вас и чакаш някой да ти свърши работата. Такива като Симеонов трябват. Левски ,Бог да го прости,го е казал. Дела трябват,а не думи. Да та... в теоретика.
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Симеонов е прав,след 24:00 часа,да намалят децибелите,не се спи от тях!
Веднъж стаята ни беше откъм заведение,от което не само беше шумно,но и певицата пееше фалшиво и дразни,искаше ми с, да я замеря с някой предмет по главата от терасата.
44
3
 
7
 
! Отговори
БРАВО СИМЕОНОВ преди 9 месеца
ИМА ЗАКОНИ И ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ.А тази Ангелкова не знаели за тези закони? Борисов извикай я на килимчето.Другата малоумница казва ,че оплакванията са от местните жители от Свети Влас и Несебър,ами те не са ли хора?????. Господин Симеонов, закона трябва да се смени и актовете да се пишат от полицаи и полицията да определя глобата ,а не Общините.
43
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Успех, Валери! Българите са с теб! против теб са комунистите, но те не са българи.
42
5
 
8
 
! Отговори
Ala_Bala преди 9 месеца
Не е работа на министър да ходи на акции като обикновен пазвантин. Този човек отдавна е надминал нивото си на компетентност. Тези акции приличат на онази със суджуците.
41
8
 
9
 
! Отговори
Да е жив и здрав... преди 9 месеца
Г-н Симеонов. Пак за Вас ще гласувам. Достоен сте за премиер
40
6
 
4
 
! Отговори
дядо Стоен преди 9 месеца
Не е уред,човекот.
39
0
 
4
 
! Отговори
До Доньо преди 9 месеца
Ти къде се скри ве. Мутрите твоите идоли викаха скрито . Един не се появи в лице да го обиди директно. Криеха се зад гърбовете на другите. И ти си същата мишка като тлъстите тарикати. Подвиха опашките. Иначе големи бабаити ,като теб от форумите. Тук сте непобедими
38
4
 
12
 
! Отговори
Дзивко преди 9 месеца
Пълна пародия,вицепремиер да се занимава с това, ясен признак че държавата я няма, има поне 15 служби дето е трябвало да се намесят ако има нарушение а не той...,стегнете си администрацята ...