Собственици на морски дискотеки: Симеонов гони туристите!

Акциите му били показни и нарочни, жалват се те
Обновена: 14 авг 2017 10:24 | 14 авг 2017 10:23, Камелия Цветанова
54
Собственици на морски дискотеки: Симеонов гони туристите!
Снимка: Булфото, архив

Собствениците на нощни клубове в Слънчев бряг се оплакаха от действията на вицепремиера Валери Симеонов, който две поредни нощи прави проверки в курорта, защото имало много нарушения.

Наемателите на заведенията обаче са категорични, че всичко им е изрядно.

"Това беше една показна акция. До момента не сме имало нито един съставен акт. Нарушаването на нощната тишина е много абстрактно понятие", коментира пред Нова телевизия Веселин Борисов, собственик на Bedroom, клубът, в който Валери Симеонов беше освиркан при пристигането си.

Още по темата

Борисов е категоричен, че акцията е била показна и нарочна: "От 10 години съществува този клуб и винаги сме били 100% законов обект и това се доказва и от проверките, които ни се правят ежедневно".

Според него нощният клуб е в пълното си право да работи и след 00 ч. и това ще бъде доказано в съда. Борисов попита кой ще поеме загубите на клуба заради проверката на вицепремиера.

"Контролираме силата на звука в заведението чрез уредбата за музика", поясни Данаил Петков, управител на клуб Оксижен, в който беше арестуван известният DJ Станчо.

Той настоя, че в клуба не е имало никакви нарушения. Според него проблемът е в това, че компетентните органи не са казали през март или април, че Слънчев бряг ще бъде много тихо място.

"Трябваше да излязат с ясно становище, че политиката през това лято в комплекса се променят правилата и ще е нужна тишина, за да се избегне напрежението, защото сега ние излизаме излъгани, а си плащаме наемите", настоя Петков.

Според Елена Иванова, председател на Съюза на собствениците е станало ясно, че за Слънчев бряг непрекъснато се говори и то все лошо.

"Ако в Слънчев бряг не се случи нещо, няма да е Слънчев бряг или ще има инциденти, а ако ли не - ние ще си създадем", скочи тя.

Според нея по този начин само се срива имиджа на курорта и от това губят всички.

"Тези 2000 – 3000 души, които са били в клубовете през уикенда, са избрали Слънчев бряг, за да похарчат парите си тук, а някой с всички сили се стреми да изгони и малкото хора, които са останали да почиват в България и да ги подтикне към това да инвестират парите си в чужди икономики като летуват зад граница", обвини Иванова.  

Днес предстои Симеонов да обобщи проверките по морето от последните дни. Това ще стане на заседание на Координационния съвет по туризъм в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
Кума Лиса преди 6 години
Не е нужно да откривате ,,топлата вода,, , просто копирайте законите и правилата в Лас Вегас.
42
8
 
9
 
! Отговори
Омг преди 6 години
Какъв искате да бъде Слънчев бряг? Тих? Вие в кой век живеете ве,тоя курорт и по времето на комунизма не е бил никога тих и за това е толкова известен с многото си дискотеки ,барове и забавления ! Които не иска шум да отива в Шкорпиловци ! А колкото до Валери- Канала.... това е най-голямия резил .*** вместо да ходи по морето искам да тръгне сега по Градовете в МАХАЛИТЕ там да спре музиката та да го видим какъв е патриот !
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Собствениците на морски дискотеки,хотели и др. по Черноморието първо изгониха българския турист,превърнаха някогашния прекрасен Слънчев бряг, в клоака на наркомани,проституция,чалгария.......и така събират утайките на обществото у нас и от ЕС.Не желаем такъв "туризъм" да се развива в България.
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нима някой иска да преватизира целия комплекс заедно с марката бренди за бренд на коняк в комплект за някакъв лев като оборотен в някой джоб уж за сезон.
39
0
 
12
 
! Отговори
Сержант преди 6 години
Валерката като спре музиката да подпука персонала и клиентите с тест за наркотични вещества . Много ми е интересно % та неупотребили колко ще е. Но за да е коректен тест и за него самия и на всички от цирка НС.
38
14
 
5
 
! Отговори
псевдонационалист преди 6 години
Да не го допускат тоя *** по курортите
37
7
 
19
 
! Отговори
ени преди 6 години
САМО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА.ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ В ТАЯ ДЪРЖАВА❕БРАВО ВАЛЕРИ‼
36
0
 
12
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
До Анонимен Да ,носят милиарди,но не на народа ни а на *** и продажници!
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да гонят наркодилърите, не клиентите !!
34
7
 
19
 
! Отговори
Неутрален преди 6 години
Само така бат Валери. Тормоз и ежечасови проверки. Тез д Ибили от друго не разбират. Забравиха какво е ред и дисциплина
33
1
 
20
 
! Отговори
Х преди 6 години
Ако всички, ди джеи,са като този Станчо правилно го е направил.Липса на всякаква култура!Изправил се пред камерите , гледа го цялата държава, а той не снема слушалките от ушите си.Добре , че журналистката му ги свали за да заприлича ,малко от малко на адекватен.И на двата въпроса правеше връзка между арестуването на Цонев и неговото.Изглежда влиянието на наркотиците още не беше преминало.
32
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От кога борбата с нарушаването на общественият ред е репресия? Защо в радиус на 300 метра от всеки един клуб по презунция след 23,30 часа не трябва да се почива, защото някой си надува на макс всички колони? В един град, село, курорт след 23,30 часа трябва да настава тишина, да не се чува никаква музика и да не се крещи на обществени места, ТОВА Е? Така е по белият свят, харесва им или не им харесва на някой така трябва да бъде и тук.
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
da otide NAP na proverka i proveri pred diskotekite otkade 20 godishni govna ot sofiq karat mazeratita i lambordjinita
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
valeri samozabravi se ...kade sega shte smarka Sofiiskiq haylife???????????
29
15
 
7
 
! Отговори
Az преди 6 години
Колко трябва да си ***, че да си мислиш, че в Слънчев бряг заведенията се държат само от мутри и дилари. Хахахах Също толкова *** човек си мисли, че повръщачите по улиците се напиват само в заведенията. То *** човек, *** му обяснявай каква е реалността. :)
28
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъртофелниците, които не са стъпвали на морето от 15 години дрънкат заучени фрази за пиене и повръщане, но такова нещо няма.Последните 5 години не съм бил в заведение в Глънчев бряг където се толерира пиянско поведение.Само охраната да види, някой залитащ или клюмащ глава веднага бива помолен да напусне.И дори го правят културно, без заплахи и обиди.
27
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерко здраво им бърка в дyпeтaтa на браточките. Сега към края на сезона, да може още в началото на следващия да знаят на кого да плъзнат кешовицата.
26
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За всички драскачи моралисти - нямаме нужда от вас! Хората искат да се веселят, всичко е легално, печелят се милиони на месец от това, туристи от цяла европа са на слънчака, а хейтърите искат да смачкат бизнеса, туризма и да върнат комунистическите времена, където за слушане на музика пращаха в белене! Вир не сте добре, актуализирайте си малко празните мозъци и вижте как се живее в другите световни курорти. Явно само някакви заядливи селяндуури, сте се събрали тук,за да подържате държ.репресии
25
2
 
14
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Мутрите не са свикнали да ги проверяват. От години правят каквото си искат по морето и съсипаха всичко. Сега трябва да се адаптират към новата действителност, като за това има два начина- лесен и труден. Те засега са се насочили към трудния, но още не е късно да изберат лесния.
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сльнчака си беше едно време Сльнчак! Сега е свьрталище на лоши духове(мутри)! Тьй че...