В разгара на сезона: Протест и блокади на пътища в Слънчев бряг

"Оставка!" за Симеонов, "Бойко, помогни ни!" към премиера
Обновена: 17 авг 2017 06:57 | 16 авг 2017 15:37, Камелия Цветанова
106
В разгара на сезона: Протест и блокади на пътища в Слънчев бряг
Снимка: Кадър bTV

Нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов  толкова ядосаха собствениците на клубове в Слънчев бряг, че блокираха основния път в курорта.

Още по темата
Под смаяния поглед на летовниците, повечето от които са чужденци, стотици хора се събраха на протест, за да покажат, че въобще не харесват проверките и затварянето на дискотеки заради шума.

Според тях Слънчев бряг е място за забавления, а не е за хора от трета възраст.

Те скандираха "Оставка!" за Симеонов, "Искаме работа" и "Бойко, помогни ни!".

"Г-н Симеонов, от вас ли да си търся заплатата", бе написало младо момиче, което работи на Какао бийч.

Очаква се утре или в петък още по-масиран протест, който ще бъде пред сградата на Слънчев бряг АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
1
 
! Отговори
Тман преди 6 години
цялата схема е: вариант 1: че Валери иска да освободи заведение за някой който му е помогнал на изборите! Вариант 2: да покаже, че трябва да му се отчитат за дейността си, била тя законна или не, и показва чрез кое лице( шефа на полицията във Бургас)
98
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До "Българското *** търпи 27 години..."Да, точно това е. Не отиват да спрат шума от джамии, сватби, минарета, и ромски купони, а спират най-оборотните заведения, които са пълни с европейски туристи, които носят милиони, заради които младите европейци идват тук и оставят по 2-3 хил евро! Пълна порнография, "българското ***" не трябва да търпи повече този театър !
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аве ей bаsтуни такива, въпродните заведения не са до блокове, къщи и тн, това всичко е театър и симулиране на дейност, на иначе безсилната или по-скоро корумирана власт. Ако искат да се справят с престъпността, да аресуват Очи, Крави, Кокошки и други животни, а не някакъв си диджей. Това е фарс, пародия, бутафорна акция, пясък в очите !
96
1
 
3
 
! Отговори
младеж преди 6 години
Оставете ни да си друсаме спокойно на Сланчака.Ако не сме ние чичо Митко Зъркелите и чичо Божо Кравата на кой ще продават сладки и бонбонки? Бойко спри Валери!
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
I KAKVO STAVA MUTRITE NA PROTEST I CHAKAT DRUGATA MUTRA BOIKO BORISOV DA IM POMAGA AMI SHTO DA NE:)))))))
94
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българското *** търпи 27 години *** сватби на открито или джамията в центъра на София ...но излиза на протест заради това че някой е решил да въдвори малко ред
93
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Назначените бълхарски капиталисти нарязаха промишлените предпрятия за скраб и разпродадоха Родината за жълти и кървави центове, за да си построят хотели по морето. А сега реват, че сезона бил 2 месеца в годината и даже трябвало да спазват някакви закони и да плащат данъци. Ами оплачете се на чичи Зорош, малко ракетки тук- там и ще ви направи климата като на арабския полуостров - само пясък и море, сезона целогодишен. Само персонал ще трябва да си внесете от Сомалия, Ирак и Бангладеш.
92
2
 
9
 
! Отговори
Х преди 6 години
За първи път виждам протест за това, че не им разрешават да нарушават законите на страната.Утра убийците ще излязат на протест, че не им разрешават да убиват и ще викат оставка.
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жизъст крайст !!!Прутистирати ли е ???Прутистиръйти е !!
90
2
 
6
 
! Отговори
срещу закони преди 6 години
АБСОЛЮТНО СЪЩОТО, КАТО "ПРОТЕСТИТЕ" СРЕЩУ ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА "НАТУРА 2000" ОТ "ПЕРКИТЕ И ГОЛФА", КОНТРАПРОТЕСТИТЕ НА *** СРЕЩУ ЗАКОНИТЕ, СЕГА И ТЕЗИ... ВРЕМЕ Е НЯКОИ НЕЛЕГАЛНИ МИЛИОНЕРИ, ПРИКРИВАЩИ ОБОРОТЧЕТА И ДРУГИ ДА ПОЛЕЖАТ КЪДЕТО ТРЯБВА! ПОЧИВАЩИТЕ ИСКАТ ДА ПОЧИВАТ!
89
0
 
1
 
! Отговори
:)))) преди 6 години
много правописни грешки :)))))
88
12
 
4
 
! Отговори
Валери Симеонов преди 6 години
Аз съм безмозъщния Валери Симеонов съм със обратна резба и си падам по мъже
87
2
 
8
 
! Отговори
. преди 6 години
много интересно..при условие, че богатите платежоспособни чужди туристи също много обичат партита и забавленията (и то партита, с сравнение с които Кафяво Бийч е селски мегдан) дори не си и помислят за тая родна клоака Слънчев бряг.. богатите ли нещо не разбират.. Слънчев бряг ли е ке'***(или ДА)..:))))))
86
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 3 години бях в несебър на почивка. Има една дискотека Корабчето, в радиус от около 2-3 километърa никой не може да спи. Говоря за шум до 5 сутринта. Говорихме с хотелска служителка, жената каза - тука идват и много богати хора, за да разгледат Несебър, черноморието. Но никога не се връщат...
85
3
 
11
 
! Отговори
да преди 6 години
модерният, спокоен, европейски сигурен и елитен курорт Слънчев бряг ще носи 100 пъти повече приходи от клозета, който в момента е !!!разни *** мнения, че така идвала печалбата - печалбата е в платежоспособните клиенти, които никога не биха стъпили в тая дупка в този й вид
84
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутри излезнали на протест. Как така държавата ще им каже, че не могат да вгигат шум и че си има норми за звука. Ми как ще продават бяло, фалшив алкохол и ще се ле чалга до зори? България е парти дестинация, всеки се прави каквото си иска, ритат в главата хотелиерки, пикаят по улиците, вървят по циц...
83
2
 
12
 
! Отговори
мутризация преди 6 години
А СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ КУПИЛИ АПАРТАМЕНТИ ЗА СТАРИНИ И ОТГЛЕЖДАЩИ ВНУЧЕТА ПРЕЗ ВАКАНЦИЯТА ТАМ, ТЕ КАКВО - ДА НЕ СПЯТ ЛИ? ТЕЗИ ХОРА СА ДАНЪКОПЛАТЦИ И ИСКАТ ЗАКОНИТЕ ДА БЪДАТ СПАЗВАНИ! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВАМЕ, ЧЕ СМЕ ПРОДАЖНИЦИ - НАЙ - ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ГРАДОВЕ ВЪСТАНАХА СРЕЩУ ШУМА И ТАЯ НАПАСТ ОТ ТУРИСТИ, НИЕ ИСКАМЕ САМО БЕЗЗАКОНИЕ И ДА СИ ПЪЛНЯТ "МУТРОБАРОЦИТЕ" ДЖОБОВЕТЕ! ЖАЛКА НАЦИЯ СМЕ, МНОГО ЖАЛКА! И АКО БОЙКО КЛЕКНЕ НА ТИЯ БЕЗОБРАЗИЯ, КЪДЕ Е ЗАКОННАТА ПРАВОВА ДЪРЖАВА,А?
82
3
 
26
 
! Отговори
Христо преди 6 години
Държавата започна да си върши работата и мутрите излизат на протест.Горкичките мутри!Оставете ги да си продават наркотиците по долните кръчми,оставете ги да си продават метиловия алкохол,оставете ги да си продават евтините ***...То България с това е известна сред чуждите туристи-евтини наркотици,евтин алкохол и евтини ***....
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука едни и същи само плюят , но нямат план как да извадят 8 милиарда лева :)) Момчета не се напъвайте . Нямате нужния потенциал. Говорите само с обиди, но не и с факти и програми. Популизма нито топли зимата , нито пълни хладилника.
80
2
 
14
 
! Отговори
ХАХА! преди 6 години
Най-ми харесва фактът, че айнщайновчетата от клоаката се хвалят, че носели пари на държавата. Докога простотията ще ни носи пари-преди-всички сфери на икономиката, спорта науката носеха доходи- сега голите дупита и чалгата.