В разгара на сезона: Протест и блокади на пътища в Слънчев бряг

"Оставка!" за Симеонов, "Бойко, помогни ни!" към премиера
Обновена: 17 авг 2017 06:57 | 16 авг 2017 15:37, Камелия Цветанова
106
В разгара на сезона: Протест и блокади на пътища в Слънчев бряг
Снимка: Кадър bTV

Нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов  толкова ядосаха собствениците на клубове в Слънчев бряг, че блокираха основния път в курорта.

Още по темата
Под смаяния поглед на летовниците, повечето от които са чужденци, стотици хора се събраха на протест, за да покажат, че въобще не харесват проверките и затварянето на дискотеки заради шума.

Според тях Слънчев бряг е място за забавления, а не е за хора от трета възраст.

Те скандираха "Оставка!" за Симеонов, "Искаме работа" и "Бойко, помогни ни!".

"Г-н Симеонов, от вас ли да си търся заплатата", бе написало младо момиче, което работи на Какао бийч.

Очаква се утре или в петък още по-масиран протест, който ще бъде пред сградата на Слънчев бряг АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прави са хората, подкрепям!трябва да има и шумно място по черномоеривто за луди и млади,който иска да се пенсионира да ходи на албена!това е все едно холандия за закрие фенерите и кофишоповете в амстердам,или пък берлин дискотеките и бившите индустриални зони в центъра, които в момента са център на нощния живот.това е живота, свиквайте пенсии, не може всички да лягаме в 21,трябва и да се живее !!
58
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колкото и врява да дигате Симеонов няма да се продаде/предаде. Дано да закрие каквото и които се налага, че да се вземе поука и въдвори малко ред в това блато наречено Слънчев бряг.
57
3
 
27
 
! Отговори
. преди 6 години
Слънчев бряг е за всички и не сте вие хората, бо'клуци, които ще кажат за кого било курорт и за кого не !!наркоманските ви номера не минават .. разбира се, че проверките пречат и как иначе..милион и едно нарушения..от хигиенни, трудови..до шума.. нелегален алкохол, наркотици, *** и какво ли още неи с цялата си наглост протестират !!
56
20
 
7
 
! Отговори
идеалист преди 6 години
Ходих нарочно да видя Слънчака. Много хора. Много атракции. когато се отдалечиш през една пряка няма непоносим шум. Ако не искаш да се напиваш, никой не те кара насила. Лошото е, че почти цялото ни Ченоморие е бетонирано и пиродните дадености са ликвидирани. Това, което прави Винкела, е простотия. Боко го изпратил да се опозори и да ректира по схемата Съджук. Тази гоина не можахме да си починем даже през вгуст от герберските простотии. Можем само да ги кълнем.
55
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкохолните дранголници, спазвайте законите и няма да ви затворят, никой не иска да ви краде хляба. Има закони и всеки е длъжен да ги спазва. Къде са 115 дицибела, при позволени 90 ? За вас сигурно няма забрани ? Цигари и алкохол е забранено да се продават на непълнолетни или за вас не е забранено ? В нормалните страни тези дискотеки за изкарани извън населените места!
54
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За хората е Слънчев бряг, за чалгарите е Слънчака. Това Слънчака се появи в последните години, за да може заглавията в новините да са по-кратки, но ... всеки от ума си пати.
53
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен с простотия Слънчев бряг няма вече с какво друго да привлече заблудените туристи и протеста е затова - искат си простотията.
52
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука е пълно с лъжци. ХодиЛ съм много пъти на слънчака. Дръпнеш ли се от клубовете музика, не се чува. Такива филми , че е чували на 5км са пълен цирк. Това са хора , които никога не са ходили ...просто вървят в посока политически интереси . Нищо човече.
51
4
 
14
 
! Отговори
555 преди 6 години
:)))))) Е така беше и като казаха за ракията и акциза :)))))) Ако е за нещо смислено няма протести, мишки, но като е за простотия, "умните и красивите" излезнаха :))))) Има си закон, трябва да се спазва, това е! Точка!
50
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прави са младите си защитават хляба. Очевидно драскате тук за Симеонов са малко...Браво ! Туристическите локации са златната мина на България, които им посегне няма място в държавната администрация.
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе неможе без музика по кръчмите, но трябва да си има някакви нормативи, който иска да дъни след 23 часа, шумуизолирано помещение и да блъска, но и в този случай пак трябва да има някакви норми, за максимално допустимите нива на шум, щото прекалено силния шум продължително време е далеч по-опасен за здравето от тютюневия дим например, сега отделен въпрос е че тия неща не са работа на вицепремиер с отявлени хулигански прояви
48
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЧичовотоА ти от къде знаеш, че на Слънчев бряг не се плащат данъци другарю? Това на конгреса на БКП ли решихте или звездите ти говорят? А за Лас Вегас недей да пишеш, защото си го виждал само на картинка.
47
3
 
17
 
! Отговори
Чичовото преди 6 години
До АнонименСлънчев Бряг е много печеливш просто защото не се плащат данъци!В Лас Вегас в северната част където са най бедните квартали,пенеже правиш сравнение и в най миризливата дупка всичко е под контрол на данъчните и никой не си и прави труда да *** държавата щото го затварят веднага за неопределен срок!
46
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Евалла!И твоята кауза каква е? Да съсипеш препитанието на твойте съграждани, защото ти си с две завряни в дупето ръце и най-големия подвиг в живота ти е да свършиш една работа в тоалетната? Естествено че хората са гневни, когато ти съсипват бизнаса който са градили години и са вложили много.
45
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забраната на силната музика в Сл.Бряг е същото като да отидеш в градската тоалетна и да ти забранят да се изходиш и да ти конфискуват тоалетната хартия.Или пък да отидеш на кино и да ти запушат ушите и ти сложат превръзка на очите.
44
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо протестиращите пуснете снимки как се "забавляват" родни и вносни деградета в Слънчев бряг за да види цял свят(не че вече не знае) какво искат да запазят протестиращите.Защото в ЕС, Слънчев бряг вече го наричат Блатото на Черно море-доволни ли са от това купонджийте,защото ние нормалните туристи не сме.
43
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по принцип тия неща трябва да се регулират от местната администрация, не е работа на вицепремиер да обикаля баровете като падар, и контрола трябва да започва още с издаването на разрешителни за работа, и абсолютно правилно по надолу са обърнали внимание за условията на работа в шумна среда, защото вредата не е само за почиващите а и за работещите по тези места
42
5
 
24
 
! Отговори
Евалла! преди 6 години
Разбрахте ли защо сме така тук - в България!!!? Хората стачкуват за каузи - колко месеца стояха на студа румънците.Къде се тревожат поляците за съдебната си система! А *** за чалгицата, дето му снася пари -с лъжа и простотии! Пък - Бойко спри Валери - е като Тато на кого ни оставяш???Боже, толкова ли сме *** наистина?!
41
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колкото и да ревете - дойде ви времето, години наред тровите спокойствието на хората. Дано Валери Симеонов закрие тез алкохолни дранголници и се спре с тази простащина по морето. Аман от мутри.
40
6
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 6 години
Какви вредни условия труд? Това да не ти е деветия конгрес на БКП? Хората са отишли там да работят, на повечето им се плаща на ден работа.