В разгара на сезона: Протест и блокади на пътища в Слънчев бряг

"Оставка!" за Симеонов, "Бойко, помогни ни!" към премиера
Обновена: 17 авг 2017 06:57 | 16 авг 2017 15:37, Камелия Цветанова
106
В разгара на сезона: Протест и блокади на пътища в Слънчев бряг
Снимка: Кадър bTV

Нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов  толкова ядосаха собствениците на клубове в Слънчев бряг, че блокираха основния път в курорта.

Още по темата
Под смаяния поглед на летовниците, повечето от които са чужденци, стотици хора се събраха на протест, за да покажат, че въобще не харесват проверките и затварянето на дискотеки заради шума.

Според тях Слънчев бряг е място за забавления, а не е за хора от трета възраст.

Те скандираха "Оставка!" за Симеонов, "Искаме работа" и "Бойко, помогни ни!".

"Г-н Симеонов, от вас ли да си търся заплатата", бе написало младо момиче, което работи на Какао бийч.

Очаква се утре или в петък още по-масиран протест, който ще бъде пред сградата на Слънчев бряг АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 33Слъчев бряг е най-популярния и печеливш бг курорт и когато му се спъва работата губим директно или индиректно всички.вие губите руски и скандинавски пияндурници, на мен ми е през оная работа.
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми хареса,че Симеонов натири дребните търговци,които си изкарват лятото прехраната от морето,те не пречат на никой,нито са толкова грозна гледка,както той се опитва да ни убеди,но за високите децибели след 24:00 часа е напълно прав.Който не е ходил на почивка на Сл.бряг,той не знае за какви среднощни и следполунощни гюрлутии става дума.А има живущи в този комплекс или закупили си жилища,да не говорим и за децата.
37
2
 
23
 
! Отговори
отвратително преди 6 години
Протестиращите далавераджии си искат клоаката която направиха на този къс хубава българска земя и това си е.Малцинството протестира срещу мнозинството.
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Или да го направят както е в Мармарис..."Улица на Баровете", където на около няма хотел или квартири..."Това е добра идея, но ще им излезне скъпо и няма да се съгласят!
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
интересно на тия бармани и сервитьори дали им се плаща за вредни условия на труд, щото доколкото знам за работа в шумна среда се полагат добавки, а и не само добавки. както и да е странно е че в случая протестират работниците, а още по странното е че акцията на Валери Симеонов не беше насочена срещу администрацията в Слънчев бряг, която е издала разрешителните за работа на тия заведения, а срещу диджейте и барманите, абе ненормална държава, с ненормални министри, какво повече да кажа
34
2
 
15
 
! Отговори
Темида преди 6 години
За едно беше прав Боко....има много некачествен матрял....*** сме.............за милата чалга протест вдигаме. Като ни избиват децата по улиците и после ги осъждат на 1 година условно ....нищоПриоритети предполагам.
33
6
 
6
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Какъв Мармарис бе приятел, Слъчев бряг е една голяма дискотека, така че просто трябва да се регламентира като такава и толкова. Кой ходи в Слъчев бряг да се наспива?"Колега прав си, Аз малко по надолу написах и, че Слънчев бряг не е за 3 та възраст и нагоре хора! Просто, който не обича шум да ходи в по спокойни курорти!!! :-)
32
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да спреш музиката в Слънчев бряг е все едно да забраниш хазарта в Лас Вегас. Истаната е една - Слъчев бряг е най-популярния и печеливш бг курорт и когато му се спъва работата губим директно или индиректно всички.
31
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-после интелектуалният елит се надигна за протест, най-после!! Математици, химици, финансисти, архитекти, прависти, инженери, е, и малко пияници и смъркачи, щото им барнаха парите. Намаля гепачката, а каква е била си личи по по протеста. Далавери здраво ги е ударил!! И браво!! А старите мафиози днес ги шишкат на протест, щото ново Бентли може да се размине. И кого молят за помощ...Сикаджията??? Нема такава държав
30
8
 
2
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Това което си написал е пълна глупост! Още от преди 2-3 сезона в целия район на Слънчев бряг е пълно с данъчни и полиция, лично аз съм свидетел как всички там са се наплашили и издават касови бонове.
29
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ама Вие още ли си мислите че Валери Симеонов се загрижил за високия шум, глупости иде реч за конкурентна борба, в която той като едър собственик на различни атракционни по морето използва държавния апарат за разчистване на конкуренцията, това е :) а пък тия дето протестират са ми още по-смешни, абе циркаджийска работа, затова си ходя в Северна Гърция и въобще не ми пука
28
4
 
18
 
! Отговори
е-пич преди 6 години
Сума ти народ станаха милионери от бизнес на слънчака и неплащане на данъци,ама десетилетия не година!Същите тези предполагам днес са със знамената...как да им промениш стереотипа на работа,като е много кеф днес да изкараш хилядарка и цялата да си я прибереш в къщи!...за държавата и пенсионерите 0 !А същата тази държава и същите тези пенсионери са му създали условията да е там!!!
27
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнадолскиКакъв Мармарис бе приятел, Слъчев бряг е една голяма дискотека, така че просто трябва да се регламентира като такава и толкова. Кой ходи в Слъчев бряг да се наспива? Това са някакви наши родни простотии.
26
2
 
19
 
! Отговори
mtifelier преди 6 години
Вместо да протестират за по-добро заплащане, образование ит н, те тръгнали да протестират за повече шум, оргии, напивания, евала.За мен решението е, както каза човека по-долу, да си дунят 24 часа музиката, но да е шумоизолирано, като мине човек на разходка със семейството си вечер да не чуе нищои даже и да мине покрай бара. То реално да вземат да протестират и собствениците на имоти, купил си човека имот, отишал да си почива там, те нон стоп дънят музика, това не е ли нарушаване на правата му.
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнете и помислете, заради музиката ли е или заради това, че ги удариха данъчните? Ако се изчисли за 20 години какво крадене е било, фалшив алкохол, скапана манджа, далавери, дрога и ***, милиарди са влезли в джобовете на бандюгите. Е, те са захранили Висшия ешалон, кметовете, съдии, прокурорите, полицаи и когито още трябва да си затварят очите. Къде беше толкова години Бай ***, сега ли се сети? Или си е прибирал парсата и Трайко му било името. Милиарди са окрадени!
24
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради комплексите и PR-а на един политик се вреди на най-успешния ни курорт. Хората, които говорят против Слънчев бряг обикновено никога не са ходили там, нямат намерение да го правят, нямат интелигентност да сформират сами мнението си, но морализаторстват по интернет. Безделници, на които вниманието е успешно отклонено от истинските проблеми на страната. В Слънчев бряг има достатъчно спокойни места за всички. Хиляди млади хора вече никога няма да гласуват за Симеонов, заради Solar summer.
23
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери Симеонов като цяло има не лоши идеи, но винаги се олива, което съответно много дразни! Слъчев бряг формално или неформално е обосовен район за денонощни шумни забавления, такива райони има в цял свят и хората отиват там не за да спят, а да се забавляват. Това което трябва да се направи сега след като се отвори въпроса е със закон да се обособят определи зони в страната, а в останалата част Симеонов да ходи да мери звука и да наказва.
22
2
 
12
 
! Отговори
ухрънитьел преди 6 години
Цела гудина блъскам железа и пия химия да може летото да съм ухрана на заведение. Не може да ми пречите да си избия инвестицията от стероидите и да се прибера на село без да съм изпълнил нормата от пребити клиенти
21
2
 
4
 
! Отговори
realist преди 6 години
До АнонименВъх! Целият интелектуален елит, цялата духовна извисеност и добродетел се е сбрала у форума тук. :)
20
3
 
25
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Плачат най-вече, понеже ги проверяват данъчните. Спирането на музиката е само предтекст.Проверки до дупка на всичките измамници.