Браншови съюзи от "Златни пясъци" зад акция "Тишина"

Излязоха с декларация, подкрепяща мерките на Валери Симеонов
18 авг 2017 21:55,
41

Съюзът на хотелиерите и Съюзът на собствениците за развитие на комплекс "Златни пясъци" днес разпространиха декларация, с която изразяват подкрепата си към предприетите мерки от вицепремиера Валери Симеонов за спазване нормативните изисквания за контрол на шума.

Още по темата

От браншовите организации посочват, че тези проблеми са общи за цялото Черноморие.

Припомняме, че Валери Симеонов тръгна на война срещу силната музика през нощта и предизвика проверки по дискотеките в "Слънчев бряг". Стигна се и до ареста на един от популярните диджеи в България Станислав Пеев - DJ Станчо.

Според браншовите съюзи с действията на вицепремиера Симеонов държавата за първи път е показала как трябва да се реши толкова наболял въпрос, отлаган дълго от контролните органи.

"Предприетите мерки от вицепремиера Симеонов показаха нагледно как следва да се защитават интересите на сериозните инвеститори в туризма, които са предимно хотелиерите, а не наложилата се в годините практика да се толерират собствениците на алеи, концесионерите и наемателите на бараките на плажа, което няма нищо общо с туристическата дейност, а хотелиерите плащат рекламации за тяхното неспазване на закона", е посочено в декларацията.

От двата съюза изразяват надежда, че държавата ще подходи по същия решителен начин и към справяне с другите сериозни проблеми по Черноморието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Galat преди 6 години
Ami za kakvo plastate zaplati na askeri, moriaci, policai, agenti, prokurori, sadii, kmetove, zamestnik kmetove, obstinski predsedateli, obstinski savetnici, hei, ban, bum, bsk, vnoski v eu, nato?!Pa to nema koi da vi brani ot hioer mega zvukovi nostni i dnevni teroristi?!
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не пробва с Алея Първа във Варна? хахаха - не смее. Ще го набият. А от там също има шум. Това е работа с двоен аршин, затова не му вярвам. Хубаво, че има натиск върху шумните заведения, ама пък да вземат лаптопа на диджея е просташко. И като какъв е той там, така и не разбрах. Виждам, че хората искат да се спазва закона, ама не съвсем законно. Това не е ли противоречие?
21
2
 
10
 
! Отговори
Албена преди 6 години
Да, вижте Албена. Тихо място. Просторно. Много зеленина. Семеен курорт. Забавления основно за деца. И е пълно. Такова място беше и Слънчев бряг.
20
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом враговете на господин Симеонов кълнат и акат кръв, значи всичко е наред. Напред господин Симеонов!
19
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО ВАЛЕРИ! ОТ ПИЯНИТЕ ПИШЛЕМЕТА В СЛЪНЧАКА НИЩО НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ /ВИЖ АЛБЕНА/
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там е работата,че тези,които творят законите,не ги спазват и гледат собствената си изгода.Примерно измислили са да падне тавана на пенсиите от 2019г.Значи,ако се пенсионираш декември 2018 г таван-900лв.Но ако се пенсионираш януари 2019 -можеш да вземеш над 3 бона,ако си дупетат примерно.Справедливо е или за всички таван или за никой.Кой каквито осигуровки е плащал.А на някои нахалници държавата им плаща осигуровките.Н
17
3
 
8
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 6 години
Ха ха ударил по наркотиците ?! Вие добре ли сте . Шума от *** махали не е ли по- вреден за живеещите в градовете , които ходят на работа . Решението е елементарно : автоматични изключватели на тока при превишаване на норматива . И да не забравите да отидете на манифестацията в Созопол организирана от бармани , хотелиери , сервитьори и пласьори за СубСидеров - най-благия , кротък и платежен политик ............................Атака Победа !
16
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тази си проява Валери Симеонов удари по бизнеса на мафията, удари бизнеса с наркотиците, алкохола, проституцията, сивият сектор. Страданието на мутрите е песен за ушите ни. Това да се видят стачкуващи против спазването на законите на една държава показва, че Валери е на прав път. Дано това е само началото! С 2 проверки накърнили бизнеса на мутрите по морето патриотите най-малко си удвоиха подкрепата. Така се прави!
15
5
 
16
 
! Отговори
zaw12929 преди 6 години
Заставам в този случай зад Вицепремиера- той иска ред и така трябва. Искаме закона да се Пспазва от другите, а ние... както си знаем- да шумим и да работим без касови разписки. Затова сме най бедни- от глупава алчност да печелим жълти стотинки- ограбвайки държавата...
14
3
 
2
 
! Отговори
Krai bosfora shum se преди 6 години
Dokato slushame hihopa shumi shimi valeri....minnata industria hoooop izvednaj udvoila vnoskite si v bege darjavata ot 60 na 120 miliona leva...da pitame togava po kakvi tehnicheski matematicheski bege pokazateli e stanalo tova europeisko chudo?! Dali i na bege miniorite sa udvoili europeiskite zaplati?! I kato kak taka izvednaj hoooop norvejkiat kral i norvejkata kralica im idva gram i malnia v uma i ni udria po bege glavite s 25 miliona evro gratis europeisko chudo?! Minni explozii li idat?
13
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клоун!
12
1
 
24
 
! Отговори
3213 преди 6 години
Тези млади индивиди, които протестират не може ли да си намерят по-читава работа с трудов договор и т.н. Те разчитат на сезонна заетост и тлъсти бакшиши, защитават работодатели, които са срещу държавата. Същите тези протестиращи ги няма, когато обществото стачкува в защита на важните за държавата закони и т.н. Уважаеми млади хора, защитавайте правата си, а не "работодателите" си!
11
5
 
21
 
! Отговори
Петко преди 6 години
Браво на Валери! Първо трябва да се смачка носа на демонстративната простащина.
10
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриоту,песните и танците да са ти проблема,а не ислямизацията с ел бъдещо откъсване от страната на цели територии.Усилено се работи в Кърджали,Хасково,Лудогорието,Якоруда..Планът е класически-срива се производството,младите се изселват,изкупуват се земи и се насаняват мюсли,на които трябва да осигурим автономия.Земя и 17 къщи от Каблешково примерно са продадени на кувейтски гражданин.Що ли?Планът се казва "Зелен диамант"Косово,Македония,сега сме ние наред.
9
24
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че сте зле не е истина, радвате се на един цирк. Този вместо да се занимава с мафията, тръгнал да гони шума и всички патки му пляскат забравяйки са мафиотите. И ето, целта е постигната.... Тва не е ли пародия на държава?
8
5
 
22
 
! Отговори
иво преди 6 години
е явно е време да по издоят и заведенията по морето та тръгнаха на акция методично се удрят разни браншове но ен зада се оправят нещата а да се вземат нужните комисионния ми кажете като гониха ДДсарите да не би това да е спряло или васжи други уж оправени проблеми всичко си продължавапросто валерката се е научил от тиквата как се завзема бизнес помнете ми думата като мине тоя цирк тоя смотльо ще се окаже с още 10 тина заведения по морето и о все хубави-пак ще говорим
7
3
 
30
 
! Отговори
вече ще гласувам преди 6 години
Това е наболял проблем и за Варна. Заведенията в Морската Градина се надвикват и пречат на жителите на града да почиват.Трябва да се поставят норми на шума като децибели и време през което могат да работят. Също така трябва да бъдат наложени ограничения за децибелите на мотоциклетите които демонстрират по градските улици.
6
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на господин Симеонов! Мъж с топки. Нека всички се обединят и мачкат мътилката по върховете!
5
10
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Това е първият опит в държавата да се излезе открито срещу мутрите.Продължавай Валери.
4
6
 
1
 
! Отговори
Аnonimen преди 6 години
Оле че знаиност