Бутнаха 10 незаконни ромски постройки в Асеновград

Акцията на общината днес премина без инциденти
Обновена: 18 авг 2017 20:27 | 18 авг 2017 20:17, Красимир Ангелов
16
Бутнаха 10 незаконни ромски постройки в Асеновград
Снимка: Булфото, архив

В Асеновград бяха принудително премахнати няколко незаконни постройки в ромската махала, в местността "Лаково" над квартал "Лозница", съобщава БТА.

Още по темата

В акцията на общината днес напълно съборени бяха още десет от описаните в заповеди за премахване общо 16 стопански и жилищни постройки. Причината да не бъдат съборени останалите е, че за пет от тях има в ход процедура по обжалване пред Административен съд - Пловдив, а една е в общ зид с обжалвано премахване на обект, уточняват от общината.

От там припомнят, че до момента са премахнати общо 26 постройки в местността "Лаково".

Акцията днес премина без инциденти, в присъствието на полиция и противопожарен екип.

Петима от обитаващите постройките са пожелали да попълнят анкети за социалното си положение и ще бъдат консултирани за начините да се включат в реда за чакащи настаняване, ако отговарят на условията.

Същевременно започна и изграждането на приемна на РУП - Асеновград в квартал "Лозница", след като МВР и община Асеновград се споразумяха за мястото и вида на обекта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
СТЕФАН преди 6 години
защо небутат къщите в с,Езерово общ,Първомай обл,Пловдив полувината село незаконен строеж купуват къщи по 60,70 квадрати разширяватги и става 150кв,190квпо документ пиши 60,70кв едната е до детцката градина на 2етажа и таванска над/ 170кв по 2(340кв) плаща данък 10лв вместо 50,60лв
10
1
 
12
 
! Отговори
Решението: преди 6 години
Куфар - аерогара - Индия (Египет, Турция или друга дестинация по избор).Ние осигуряваме безплатен еднопосочен билет.Българските лични карти ги оставят тук и подписват документ, с който се отказват от българското си гражданство.Да поправим най-сетне белята, която правешкият каскет ни причини, без да ни пита!
9
5
 
5
 
! Отговори
двоен аршин преди 6 години
А кога ще бъдат премахнати незаконните български сгради-вили, незаконно построени в планината-в Бояна ,Симеоново, Драгалевци,че вилите още малко и до Бай Кръстьо ще стигнат. Или незаконните вили в Банкя? Или застроения южен парк с ж.г. Южен парк-нали в паркове не можело да се строи? Или застрояването на Южната част на парк Гео Милев-два реда блокове се появиха в парка.
8
2
 
13
 
! Отговори
само така преди 6 години
Като ще тероризират българите,започвайки най-нагло с децата от отбора,брадви и опит за сгазвания пред болницата,после като по сигнал-дай една цигара-и бият и убиват,ДА СИ ПЛАЩАТ С ЛИХВИТЕ.Ако си кротуваха,можеха и да минат метър,но НАГЛОСТТА им сега ще се наказва и с пълна проверка как са построили копторите за престъпното си поезика на ФАКТИТЕ,а не на омразата,п.л.е.м.е
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще бьдат консултирани за начините да се включат в реда за чакащи настаняване, ако отговорят на условията!-------------------------------------------Какви си тия условия на чакащи? Кьде ще спят и кьпят тези хора на улицата ли? Нали тези деца трябва да се кьпят и ходят на училище!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в Свети Влас ще бутат ли ?
5
2
 
19
 
! Отговори
РВ преди 6 години
А останалите 100+ хиляди? Кога? Кога ще ги накараме да живеят спрямо законите, кога ще започнат да работят,да си плащат сметките, да си купуват жилища, да станат полезни за народа? Нали все казвате че сме равни? Е хайде да бъдем равни! Но гласовете им са ви толкова ценни че сте готови да си затворите очите пред всичко. Само когато направят някоя беля и народа нададе вой, само тогава хвърляте прах в очите с един багер- видите ли, ще ги бутаме. Пфу.
4
2
 
12
 
! Отговори
Album galeria преди 6 години
Lajete. Nema snimki, nema video.
3
2
 
25
 
! Отговори
Прах в очите преди 6 години
Прах в очите! 100% от копторите им са незаконни!
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Трябва да бутнат орталъка там.
1
4
 
38
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Това не трябва да е новина, а ежедневие!