Слънчев бряг – тих курорт?! Как да го обясним на туристите?

Поредна проверка в "Оксижен", отново е конфискувана техниката
19 авг 2017 14:45,
117

Полиция, данъчни и представители на Община Несебър влязоха в бар "Оксижен" след полунощ и спряха музиката. За втори път в рамките на седмица бе конфискувана озвучителната техника. Този път не се стигна до арести, предава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

"Как да бъде обяснено на туристите, които не са от България, че Валери Симеонов изведнъж си е променил решението? В един момент в края на юли се оказва, че държавата смята да прави Слънчев бряг тих курорт, обаче туристите това не го знаят", заяви собственик на клуб.

Според посетителите проверките не са случайни, а хората са отишли да се забавляват.

Купонът обаче в "Бедрум" и "Какао Бийч" продължи и след 12 вечерта.

Вицепремиерът Валери Симеонов не присъства на проверките.

Днес се очаква нов протест в курорта на собствениците на заведения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правете дневни дискотеки. На дискотекапрез деня и на плаж през ноща.
39
0
 
28
 
! Отговори
осъзнайте се бе преди 6 години
Изведнъж някак си, медиите Соро совисе обърнаха на 180 гр.! Мутрите станаха жертви, а законът нещо маловажно?! Питам, на кои сили е удобно България да върви към морално разложение, безчинства, упадък и премахване на изконните ценности на народа?
38
4
 
18
 
! Отговори
НПО-агент преди 6 години
Дедовците Моше и Сорос са ни назначили за бардак на Европа бе! Не смейте да се заяждате щото ще ни майданосат на турците и интегриращите се...
37
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Замисъла на този курорт е, не да се почива там, а да се купонясва до пренасищане, докато те вдигнат от улицата. Аз не знам какво толкова се бутат там хората в този огромен комплекс(говоря за нормалните летовници).
36
0
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Как да обясним на туристите,че Сл. Бряг е тих курорт?Ами защото през годините на демокрация се позволи на алчните бизнесменчета да съсипят и този курорт.Превърнаха го на к.очи.на.Е тогава чудно ли е,че западните туристи ритат персонала по хотелите?Нека да ги накараме да ни уважават.Ако ли не-да идат в друга държава,където да пият и повръщат,но няма да намерят.
35
0
 
36
 
! Отговори
Trolland Dump преди 6 години
Голяма трагедия, че досега са нарушавали закона, а в момента не им се позволява...Направо не знам къде отива тая държава... нарушителите се репчат на властите, че им пречели на бизнеса, понеже били обещали на посетителите си закононарушения...
34
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато курорта е тих ще дойдат по платежоспособните по-възрастни клиенти. И да, точно обратното - курорта ще стане по-печеливш. Парите не идват от пъпчивите тинейджери дето се натряскват до сутринта с евтин фалшив алкохол за никакви пари. Не можа за да печелят няколко дискотеки всички хотели да са на загуба заради шума. Повярвайте ми, работя за най-голямата круизна компания в света където майсторството да изтискаш портмонето на клиента е доведено до съвършенство. Модела на Слънчака е ***.
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми Валерианчо оти не глобиш тези, които на времето са дали на тез дискотеки разрешение без да имат изолация за шум?!
32
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерка,това е курорт не е санаториум за болни хора.Катоискаш тишина и ред въведига в ромските махали.
31
1
 
19
 
! Отговори
БСП преди 6 години
У законо пише до колко часа и каки децибели! Требе да се зачита он, а не разни юрдеци обясняващи глупости! Да си променят закона и тогива!!!
30
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слънчев бряг се превръща в курорт за глухонеми. Така трябва да го обясним. Глухонеми от всички страни - пазете тишина.
29
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бутача ви на баби...иска да избута и туристите ви...Чакаме Ви па на границата...добре управляват, а ко стана с трудовите добавки махнаха ли ви ги вече...:)))))
28
22
 
4
 
! Отговори
Зара преди 6 години
Нека си купонясват !За това са на Слънчев бряг.Ако искат тишина има къде да отидат-Синеморец например.Имам чувството,че така се прави още по-голяма реклама на курорта.Филмът на една от английските телевизии за Слънчев бряг и пиянснтвото там ,го гледах в Швеция, където си карах почивката на тишина и пенсионерско спокойствие.Когато излитах обратно за Бургас от Стокхолм, самолетът беше претъпкан с младежи гледали филма и тръгнали да купонясват!!!!
27
23
 
5
 
! Отговори
Вальо балкантуриста преди 6 години
Ако няма партита в слънчака с кво ше привлечеш и задържиш туристите бе Далаверко ?Ше им докараш Мадарския конник ли или да издялкаш нови белоградчишки скали, или да построиш на първа линия някой "античен" град от римско време, като "античките" паметници в МакедонияЕко пътеки ли има, Био туризъм ли ?Хахахахах. ***
26
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние ще им обясним на туристите не се притеснявайте, догодина ще са в улицата на баровете в Мармарис!
25
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бях на Слънчев бряг две поредни години и си направих извода, че това не е за мен този курорт. Поне където бях близо до центъра е невъзможно човек да поспи. Който желае да почива спокойно, да отива другаде. Който търси такъв тип почивка с много дискотечни ритми, алкохол, куфеене по улиците, нощен живот и т.н. - там е неговото място. Има и много спокойни места по нашето Черноморие, стига човек да иска. Да оставиме младите да си дивеят там. То си е техен проблем и на родителите им.
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха...Патриотите Ви работят бе българи...на власт са и те ви управляват...имахте 3 месечен туризъм от където Сл. Бряг беше най развития, но до година ще ги видите тез туристи през крив макарон...Догодина "и" тези туристи ще са в Мармарис в улицата на Баровете :)) От бг курортите най пълния, най младежкия ще изгуби престижа си :-) :-) :-) :-)
23
10
 
0
 
! Отговори
ТЦТЦ преди 6 години
До Бай ИванТи ли си от нормалните хора бе дърт паррцал! Ти какъв боокллук беше на младини и колко алкохол и куррви поглъщаше, сега на стари години на свестен ли се правиш гадиино мрръсна доолнна! А?
22
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време беше "Сънито", сега стана "Слънчака". Преди - класа, сега - селяния.
21
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тих курорт" хахахаха. Най-късия виц. 30 години беше парти дестинация.за купонджии и така е известен в целия свят.Тия дето искат тих семеен туризъм отдавна не стъпват там.Като изгоните и парти маниаците и оставате с бабичките и заблудени семейства с ревливите си деца.Как така изведнъж ще промените таргета на курорта. Тва да не е селския хоремаг - сутрин кафене, на обяд - ресторант, я вечер става дискотекаАма туризма не е само шопска салата и "царевицейшън" и.да чакаш големи приходи