Вице за протеста по морето: Силикон и татуси от ушите до петите!

Каракачанов пита: 5000 купонжии срещу 500 000, които почиват за новия трудов сезон?
20 авг 2017 10:24,
112
Вице за протеста по морето: Силикон и татуси от ушите до петите!
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът Красимир Каракачанов защити акциите на колегата си Валери Симеонов срещу шумните дискотеки по морето и отправи не особено ласкави думи по адрес на протестиращите.

"Извинявайте, но онзи младеж, който си беше написал на гърба "Аз съм мутра", с татуировки от ушите до петите, наистина ми прилича на мутра", каза лидерът на ВМРО пред Нова тв.

Още по темата

Той обясни, че никой не може да го убеди, че това е цветът на българската нация.

"Или онези девойки със силиконовите устни, които са танцьорки в заведенията. Девойките със силиконовите устни и младежите с големите рамене и татуировки от петите до ушите! Ако това е цветът на българската нация, голяма част от българската нация наистина ще избяга от България", каза Каракачанов.

Той се застъпи за гледната точка на хората в хотелите и тези, които имат частни апартаменти в курорта и не могат да заспят до 6 часа сутринта.

Каракачанов попита кое е по-важно за българския туризъм – туристите или четири заведения, за чиито собственици се знаело, че са част от ъндърграунда, и техните служители, които естествено лесно можели да бъдат изкарани на протест.

"Не става въпрос кои са повече – 5 000 млади хора, които искат да купонясват до сутринта или 500 000, които са отишли да почиват и може би искат да спят и да събират сили за работния сезон", каза още вицепремиерът.

Той допълни, че статутът на курорта е важен и се противопостави на твърденията, че "Слънчев бряг" е курорт за купон. Каракачанов се застъпи за идеята да се въведат статути на курортите.

Министърът на туризма Николина Ангелова също се застъпи за статутите на курортите. Тя призова и за диалог между двата лагера.

"Мислим за диалог и за това, да се намери баланс. Проверките по Черноморието трябва да не вредят на имиджа на курортите ни", каза Ангелкова.

Според нея равносметката от проверките ще се отразят и на следващия летен сезон.

"Трябва да се реши статута на националните ни курорти. Сега не се прави разлика между община и курорт", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
цирк !занимават ни с глупости.ще ми кажат как да се обличам, и какво да си татуирам ли?е гати борбата с престъпността. май се превърна в борба с личните свободи.това не решава въпроса с мафията, корупцията, убийствата, кражбите на автомобили..преди месец ми откраднаха чисто ново рено, ченгетата се скатават, всеки път като звънна ми казват "има и други случаи, ще почакате" това ли е борбата ви ??забранявате ми да си правя татус, а не ми търсите колата??майка ви грозна герб и патриоти
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А как е по света? Та нима там няма курорти и купони. Простотия това е българският черноморски туризъм. Разни съмнителни бизнесмени надделяват над закона и нормалните норми.
35
22
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто и да е Валери, удари хидрата Слънччска право в сърцето, десетките милиони скрити печалби които отиваха при мутрагените и политиците които стоят зад тях. Ето защо е този вой. Да видяхте нормална физиономия? Татуирани наркомани, даравераджии, *** и всичко което гравитира около огромната далавера Слънчев бряг. А тази далавера е от поне 20 години. Милиарди не са влезли в бюджета. Е, кметове, съдии, прокурори, полицаи за живяли добре. Винкела им разбърка далаверата и беше крайно време
34
1
 
3
 
! Отговори
Kassis преди 6 години
Vaiii, i nikoi ot tesi stotici hiliadi i milioni hora turisti i personal v kurortite sigurno ne plasta nito edin lev za taksi smet v slanchev briag i nesebar v rbg..... poneje bg matematici akademici generalite nachisliavat na kvadraten metar zastroena sobstvena teritoria taksi smet v rbg....za rahata na Mestan, Lubomir, Temenujka, Zeineb....
33
24
 
24
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 6 години
Здравейте компанията!какво мрънкате пак, от какво се оплакватенали избрахте патриотите да се грижат патриотично за народа и за спазването на законитеето Валерката и Каракачана това правят, грижат се народа да спи спокойно и да се спазва законакакво ревете пак?
32
20
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да си коментираме това в Слънчев бряг е Содом и Гомор . Не може тълпи млади и пияни хора цяла нощ да обикалят кръчмите като стадо диви глигани и сега да ми се правят на репресирани. Или сме Държава със закони , които се СПАЗВАТ или не .
31
2
 
4
 
! Отговори
Karamanev преди 6 години
Pa ako pokazvate v kakvi vlajni mazeta, ruini i muhal jivee tosi prekrasen beden bg i katarski personal bez semeistva, bez deca i bez nikakvi perspektivi za rabota i zaplati prez ostanalite 8 meseca v rbg...ama to i za tova se iska majka smelost..Ot Mustafa, Nikola, Basri, Rumen, Margarita, Hatidje, Angelina, Ayshe ne chakame podobna smelost...
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До слънчасал. Като искате спокойствие отивате на втора трета линия хотели..............като искате дандания и пиене до повръщане,отивате насред полето и бесувате до сутринта. и без това не си ползвате хотелите,а сте цели нощи по кръчмите и улиците.
29
4
 
14
 
! Отговори
Валери преди 6 години
Красчо Македончето от Русе откри топлата вода.А печалбите на шепа мyтroмилиoнeри по морето нито народа хранят, нито държавата.
28
17
 
6
 
! Отговори
слънчасал преди 6 години
Честно казано това си е жива поръчка този панаир :) почивам си на слънчака от години и въобще не ми пречи шума. Там има място и условия и за семейства и за парти. Като искате спокойствие отивате на втора трета линия хотели.
27
0
 
5
 
! Отговори
Referendum преди 6 години
Vij otzivite na turistite i klientite v bg hotelite v booking - 89 procenta sa negativni opisaniata ot bg hotelite i restorantite, bg mrasotia po ulicite, dupkite, bezdomnite kucheta, nelubezen vrajdeben nedospal personal, hrana kato pomia, bezobrazen teroristichen agresiven shum ... i za vsichko tova horata plastat stotici hiliadarki evra i svoeto svobodno vreme...bulgarite plastat debeli danaci za rahata na partiinata mafia ot bsp, dps i gerb i bg patriotite da sediat i pardiat li?...
26
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да слагате минуси ....Това е статистика . Не като вашите празни приказки на глуповати хора :))) Отивайте да печете чушки на село. За друго не ставате.
25
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БВП на България - 52,4 милиарда USD (2016 г.)Пенсии знаем, че сте необразовани лично от бай Тошко. Иначе вече има Интернет образовайте се малко преди да се излагате.Външния дълг при Тошо е 10 милиарда долара при 10 милиарда БВП.Сега е 13 милиарда евро при 50 милиарда евро БВП. Вие бавно развиващи ли сте ?
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера минавах през Хаинбоаз. Десет години след като е бил ремонтиран, не е мръднал асфалта. А по него се движат всички тирове првминаващи през Стара планина. Та кой беше тогава премиер?
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Валутните резерви на БНБ към края на 1989 г. са малко над 1 млрд. долара, а БВП на страната е над 10 млрд. долара. В тези условия правителството на Андрей Луканов е принудено през март 1990 г. да наложи мораториум на плащанията по външния дълг. Така страната се изолира от световните финансови и капиталови пазари, а единственият източник на международни финансови ресурси остават МВФ и СБ. "
22
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"За близо 25 години демокрация размерът на държавния дълг на България остава почти без промяна. Наследеният външен дълг от времето на социализма и управлението на генералния секретар на ЦК на БКП Тодор Живков се оценява на около 10,5 млрд. долара в края на 1989 г. Близо 25 години по-късно, след като на 15 януари бяха погасени глобалните облигации с номинал 1,086 млрд. долара, размерът на държавния дълг отново е 10,5 млрд., но вече изчислен в евро, а не в долари."
21
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 17Освен че нямаш факти , какво са построили преди Герб ...имаш и ниска финансова образованост. Прочети , колко пъти е фалирала България през комунизма ..И колко храна е изнесла,без да се знае.Ако бай ти Тошо беше такъв капацитет ...нямаше да правите консерви по цяло лято , а щяхте да ходите по почивки :)
20
15
 
5
 
! Отговори
Незнайко преди 6 години
Искам да попитам тия дето са ми сложили минусите, за да се аргументират:Канадският министър председател също има татуировки и то не малко.Макар може би да не е от главата до петите.За самите туристи по Слънчев бряг дори да има такива, няма кой да ме убеди, че всички до един са татуирани.Как ще оправдаете тогава изказването на този... на това... недоразумение наречено Красимир Каракачанов?Язък че родителите му са го кръстили така, защото иначе е хубаво име!
19
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 16 милиарда лева герберастките иддиоти във форума се кефят и изпадат в екзалтация по вожда си че построил 100 километра магистрала, един мост и една спортна зала! Алелуя!И след това сае питаме защо сме на това положение? Ми вижте какви гласуват за Тиквата и го превъзнасят!
18
5
 
12
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Само със санирането не се хвали! Че всеки апартамент излиза, все едно са го облепяли с двайсетачки, а не стиропор. Пък герберското качество стана нарицателно за тази пассмина