Роднини и приятели изпратиха убитата Никол

Стотина човека се събраха в ритуалната зала на бургаските гробища
45
Роднини и приятели изпратиха убитата Никол
Снимка: Facebook

11-годишната Никол Йончева от Бургас, която беше нелепо убита в асансьор в блок в "Меден рудник", беше изпратена от роднини и приятели в последния си път.

Още по темата

Момичето беше погребано в бял ковчег. Венец с цветя изпратиха от ръководството на ОУ "П. Р. Славейков", където Никол трябваше да бъде в пети клас през новата учебна година.

Стотина човека се събраха в ритуалната зала на бургаските гробища за погребението на детето.

Жестоката трагедия потресе Бургас в неделя вечерта. В 17:29 часа момиче отворило вратата на асансьора и открило трупа на Никол в локва кръв. След това хората от блока се обадили на полицията.

До фаталния край се стигнало заради спор къде жертвата и убиецът й да пушат наргиле.

Момчето е носело нож у себе си и при скандала е забило хладното оръжие във врата на 11-годишното момиче.

Двете деца са се запознали преди няколко седмици в социалните мрежи. След това са разменили телефоните си и са се срещнали.

Обвиненият в убийството Иван остава в ареста.

Според родителите му и техни съседи 15-годишното момче не е в състояние да уби когото и да било. Те го описват като страхливо дете, което никъде не ходело само.

Родителите му ще упълномощят друг защитник, след което служебният адвокат Камен Кънев ще се оттегли от процеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жертвата е на 11! Разбира се, че е дете, в 4-ти клас, още даже далеч от пубертета. Каквото и да пишело в интернет, това са имитации и преструвки за привличане на вниманиието, което му е липсвало. Дете на 11 още няма развито критично мислене, то имитира средата си, за да е харесвано и да има приятели. Лека му пръст!
22
14
 
2
 
! Отговори
varg преди 6 години
Аз имам 1700 приятели във фейсбук и познавам от тях лично около 900.
21
3
 
10
 
! Отговори
грешиш преди 6 години
До Анонимен 15За България това е нещо нормално!В България винаги е било така!Българина си умира да клюкарства,да завижда,да топи колегите си пред шефа,да се мазни...Това "Учи,чедо,за да не работиш!" го има само у нас!И по света хората работят,и то много,но това чудо там го няма!Това е манталитет на родителите,а от там и на децата!Просто свиквай!
20
2
 
14
 
! Отговори
OMG преди 6 години
До нереалистработели от тъмно до тъмно, за да им купят смартфони и разбира се, неограничен интернет. откровено казано, не изпитвам никакво съчувствие.
19
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така и не видях никъде жената, която и се явява майка. Нещо по въпроса за висенето във Фейсбук да коментира.
18
4
 
16
 
! Отговори
OMG преди 6 години
До АнонименУбийството нека да се накаже, но да не се изкарва жертвата светица.
17
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този народ е луд. Е цял свят такава трагедия сплотява хората и те изпитват и91093стинска тъга...само бг-тата плюят, обиждат и злобеят...в ужасяващо място сте превърнали България
16
7
 
12
 
! Отговори
нереалист преди 6 години
До Salmonкак да прекарват време с децата си, след като са постоянно на работа от тъмно до тъмно, почиват един ден в седмицата, този ден за какво по- напред... други са в чужбина.
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До OMGНапълно съм съгласен с теб.Похотливи снимки,треви,момчета,най-вероятно щеше да стане "модерна успяла и независима жена",както биха се изразили анорексичките от БТВ и Нова.Но..... и най-голямата *** не заслужава да бъде убита по този или който и да е начин.Убийството си е убийство и трябва да бъде наказано.
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата отиват на зле. Българинът все по-трудно разграничава доброто от злото, става все по-куравосърдечен, злобен и завистлив. Това всичко се попива от децата..
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НадетоТо фейсбук си я има тази политика, ама малките просто си добавят 10 години към възрастта...
12
23
 
20
 
! Отговори
OMG преди 6 години
стига с това "детето"! то нищо детско няма в тая, вижте й ФБ профилите. бъдеща пачавретина. брутална, груба, безвкусна и кичозна малка кифла. дали е знаела къде е градската библиотека в Бургас - не, ама знаела как да си купи трева. и имала последователи! овце следват оФца. каква карикатура.
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лека да е пръстта.
10
14
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Да не се окаже и тази рускиня като другата дето я гръмнаха в София..
9
1
 
25
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Фейсбук трябва да промени 'политиката' си и хора под 18-годишна възраст да не могат да си създават профили.Просто не е нормално едно 11-годишно дете вместо да играе навън с връсниците си,да седи вкъщи и да си пише с непознати.
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сигурно са сиромаси хора и с достойнство като чета и слушам как се опитват медиите да изкарат жертвата виновна ,то в 4 клас детето го изкарват спец по пушене и то на наргиле в тая държава престъпник да си
7
0
 
41
 
! Отговори
Salmon преди 6 години
Знаете ли кое е зловещото в тази история?Родителите и на двете деца не са познавали децата си.Не са прекарвали достатъчно време с тях и те са имали паралелни животи,за които не са подозирали.А е можело да не се стига дотук,ако прекарваха повече време с тях и ги изслушваха.
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...детето, което според първоначалния оглед на полицаите било на видима възраст 15-18 години...
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да го прости, горкото дете!
4
0
 
34
 
! Отговори
Карина преди 6 години
Майката на "момчето" заявява, че то било невинно! А медиите ни го излъчват! Гавра с паметта на закланото дете е деня на погребението му! Гавра!