Мъж загина след удар на кола и автобус в Пловдив

72-годишен почина след като отне предимството на автобус
24 авг 2017 10:07,
15
Мъж загина след удар на кола и автобус в Пловдив
Снимка: архив Булфото

Тежка катастрофа взе трета жертва на пътя тази сутрин в Пловдив.

72-годишен мъж е загинал след сблъсък между лек автомобил и автобус. Трагедията се е разиграла на кръстовището на ул. "Недялка Шилева" и ул. "Цар Симеон" малко след 6 часа тази сутрин, съобщиха от полицията, цитирани от "Фокус".

Още по темата

Жертвата е била зад волана на автомобила. 72-годишният водач отнел предимството на автобуса от градския транспорт по линия №66 и последвало удар.

Шофьорът на колата е починал на път за болницата. Няма пострадали пътници от автобуса. Движението в района е затруднено.

Служители на реда извършват огледи на място. Призовават се водачите да шофират внимателно, със съобразена скорост и да използват обходни маршрути.

По-рано днес бе съобщено за друга трагедия на пътя в Пловдив. Моторист блъсна жена на пешеходна пътека в града и двамата загинаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Селянин без Фейсбук преди 6 години
На 72 не трябва да кара кола. Той е заплаха за обществото.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ти е писано да те удари автобус няма да те удари влак. Така че нищо случайно не се случва на този свят. Съдбата на всеки е предопределена още от самото му зачеване. Живота е руска рулетка и победители няма!
11
1
 
4
 
! Отговори
пловдив преди 6 години
Ми на това място именно автобусът е с предимство, а не че е голям и тежък!
10
2
 
2
 
! Отговори
Голямия е цар на път преди 6 години
Най-вероятно щофьорът на автобуса е направил катастрофата, движейки се на принципа - аз съм голям и тежък, значи съм с предимство.
9
1
 
3
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Хм, аз ще се тъпча в градския транспорт, а оня ще се кефи в леката кола. Блъскай го, виновен е, аз ще свидетелствам, че автиобуса се движеше по правилата.
8
0
 
4
 
! Отговори
До 5 и 7 преди 6 години
Ако си шофьор чукай на дърво някой автобус да не те помете виновно на пътя. Виждал съм го лично как всички пътници в автобуса станах свидетели на шофьора на автобуса, че другият го е засякъл, а изобщо не беше така. Първият път автобусът ме удари отзад като тръгна да се престроява в моята лента, после на два пъти аз бях в автобуса, но видях какво стана. В този случай в Пловдив може също така да е станало - пътниците в автобуса никога не може да са свидетели, които казват истината.
7
2
 
1
 
! Отговори
До Реалист преди 6 години
Колкото по цивилизована е станата, толкова по-малко хора разсъждават като теб.
6
1
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До Реалистнапълно е възможно автобуса да е, но така е като има разни мечти за равенство и някой вземе че сериозно им повярва. тежкото си е тежко и трябва да се третира с респект, физичните закони са над човешките
5
3
 
4
 
! Отговори
До реалист преди 6 години
До РеалистА твоя коментар е израз на надежданата на тез, в колите с недостатъчно големи членове, които имат надежда да им порасне.
4
4
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Много е съмнително дали наистина шофьорът на леката кола е отнел предимството на автобуса, въпреки че всички пътници в автобуса ще го твърдят, както винаги се случва независимо дали шофьорът на автобуса е виновен или не. Това е израз на омразата на возещите се в автобуса към онези, които не се блъскат като тях в градския транспорт.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак в Пловдив.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пущайте ги тез ламби бе шофьори, ушеф каза че спасявали животи.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пловдив - града с най-голяма концентрация на жертви от ПТП - Добре дошли!