Ужас на пътя: Моторист помете пешеходка, и двамата – мъртви

Мъжът карал с висока скорост и минал на червено
Обновена: 24 авг 2017 09:32 | 24 авг 2017 09:32,
93
Ужас на пътя: Моторист помете пешеходка, и двамата – мъртви
Снимка: архив Булфото

Моторист блъсна жена на пешеходна пътека в Пловдив тази сутрин. След жестокия удар и двамата са мъртви.

Мъжът на мотора е бил на 22-години, а пометената пешеходка – на 57 г.

Трагедията се е разиграла около 6 часа сутрина, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Мотористът се е движил с несъобразена скорост, преминал е на червен сигнал на кръстовището на бул. "България" с ул. "Огражден" и е блъснал жената, пресичаща на пешеходната пътека.

Движението в района на инцидента е затруднено. Служители на реда извършват огледи на място.

Призовават се водачите да шофират внимателно, със съобразена скорост и да използват обходни маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
8
 
1
 
! Отговори
Sep ditrih преди 6 години
Толкова злобни и дребни човечета изливат яростта си срещу мотористите как може доказано ли е че е минал на червено и превишена скорост или щом е моторист е в нарушение
78
2
 
3
 
! Отговори
Така е преди 6 години
И двамата са се движили с непозволено скорост. Единия бързо ,другата бавно.
77
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 11 преди 6 години
Приятелю, *** в Албания направи една почивка,виж за какво обслужване става въпрос,на какви цени и се поинтересувай какви са глобите за превишена скорост-доста солени дори в някои случаи отнемат автомобила.Пътува се доста спокойно.
76
1
 
9
 
! Отговори
Прав е преди 6 години
За всичко си е виновен народа!Така си възпитавате децата, биете учители защото се скарали на детето ви че си играе с телефона в час.Никой не спазва правила, всеки се има за велик...А после плюете Държавата.*** народ = смоотана Държава!Най-много убити в катастрофи има в Пловдив, там изобщо не могат да карат!
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Майните" са "айляци"...те са "над нещата"
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе, Правителството ви е виновно че сте каллпави шофьори.Държавата ви натиска газта да карата бързо.Хората са си виновни че нямат акълл !
73
4
 
4
 
! Отговори
до Бай оня преди 6 години
Е, мислиш ли че не съм го прочел, че и двамата са мъртви ? Да почиват в мир, който явно не са намерили на земята ! Така или иначе не могат да се върнат, нали ? Въпросът е в "мерките" на правителството за ограничаване на ПТП. Е в това е въпроса, в тия безумия, които се сътворяват. Вместо да се подобряват условията по пътя се увеличават санкциите и какво се получава като резултат ? Ето - точно това ...
72
3
 
2
 
! Отговори
Чичо Кольо преди 6 години
До АнонименПринципно ако спазва правилата и кара със съобразена скорост, щеше да има време да реагира. Жалко за бабата, само едни джигит успя да вземе със себе си ...
71
1
 
1
 
! Отговори
БайОня преди 6 години
До кокоТъ*п ли си? Грамотен ли си? Можеш ли да четеш? ".. и двамата са мъртви.". На теб трябва да ти спрат достъпа до интернет и компютър, да ти връчат кирката и да копаеш в мините, недоносен похабен материал такъв ...
70
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До StrikerНе са само твоите наблюдения такива. И статистиката това показава- майните са най-зле, като шофьори. В Пловдив има най-много катастрофи на глава от населението и най-много загинали на глава от населението..
69
2
 
4
 
! Отговори
коко преди 6 години
Да се провери карал ли е със запалени фарове и после да му свалят номерата. А също така - да го проверят с дрегер дали е пил и да му отнемат СУМПС-то за определен срок - да речем за ... 6 месеца ! Ако откаже да дава кръв - да се глоби ... да речем 5 000 лева !
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лоша култура и лоши пътища...Ако беше спрял на червено щеше да е жив и здрав, и бабата също.Германия е 80 милиона, на година умират около 3 400 хора. България е 7 милиона и на година загиват около 700 човека.
67
7
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Да се забрани производството на мотори над 125cc и коли над 80 к.с.!!! Яки глоби, публични камшици на голо и отнемане тапиите на бандитосите по улиците!
66
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как определихте, че мотористът е минал на червено?Изобщо как имате информация, след като и двамата участниси са загинали.Знаете ши колко гламави, глухи, заспали и неадекватни старци пресичат където и както им скимне?
65
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Язък за мотора.
64
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип моторите над определени кубици и над определени децибели най-вече нямат място на пътя. Те са шумни, опасни, не са практични. Карат се заради тръпката само.За тази цел има писти. Тъкмо ще се отвори ниша за нов бизнес. Който иска да ходи там да се пребива. През нощта да се карат особено мотори, които вдигат шум 5 пъти повече от продънено гърне не си е работа.
63
3
 
23
 
! Отговори
Моторист преди 6 години
Аз съм моторист и въобще не одобрявам поведението на пътя на повечето "колеги" с мотори. Наистина за повечето няма правила, да не говорим, за рисковете които предприемат. Жалко и за двамата, и най-вече за жената.
62
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мотористите ще излязат на протест - да се премахнат всички пешеходни пътеки !
61
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мдааа...не е пазила моториста...
60
14
 
5
 
! Отговори
12 преди 6 години
До Киро КюмюряА ти си комплексар, който явно не може да кара мотор.