Гастарбайтерите с обвинения за схватката на границата

Турските граждани са задържани в ареста за 72 часа
49
Гастарбайтерите с обвинения за схватката на границата
Снимка: архив, Ройтерс

Окръжната прокуратура в Хасково привлече като обвиняеми и задържа четирима турски граждани по случая с инцидента на ГКПП "Капитан Андреево".

Още по темата

В 23 часа през нощта в сряда гастарбайтерите се възпротивиха на проверката на "Гранична полиция" и влязоха в ръкопашна схватка със служители на пункта.

При стълкновението Абидин Й. /46 г./ е счупил десния крак на старши полицай към граничния участък в Свиленград,съобщи пресцентърът на Апелативна прокуратура - Пловдив.

Неговата сънародничка Тугба Т. /26 г./ е причинила лека телесна повреда, при която старши полицай е с охлузване на корема и оток с кръвонасядане на дясната ръка.

Трета обвиняема е Перихан Й. /44 г./, която е отговорна за същата нанесена лека телесна повреда на старши полицая при изпълнение на задълженията му.

При конфликта Шермин Й. /26 г./ пък е причинила разкъсно-контузна рана на носа на старши полицай, се казва още в съобщението.

Днес държавното обвинение, което е постановило 72-часови арести, внесе в съда и искане за налагане на мерки за неотклонение, които ще се гледат по-късно днес.

Турските граждани се оплакаха вчера на свой ред пред Dnes.bg, че са били бити от полицията, защото отказали да дадат подкуп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
20
 
! Отговори
Сорос е баща ми преди 6 години
На тия трябваше некролог да им съставите, уважаеми полицаи, а не опис на щетите, които са ви нанесли!