Планирано ли е убийството на 11-годишната Никол? Баща й смята, че е

И доживотен затвор бил малко за 15-годишния Иван
28 авг 2017 09:07,
49
Планирано ли е убийството на 11-годишната Никол? Баща й смята, че е
Снимка: архив, Bulphoto

Убийството на дъщеря ми е било планирано, настоя Любомир Йончев - бащата на 11-годишната Никол, която бе намерена мъртва в асансьор в блок в Бургас.

Детето беше намушкано с нож, а за смъртта й бе обвинен 15-годишният Иван.

Според първоначалната версия престъплението било извършено след спор между момчето и момичето за това къде да пушат наргиле.

Още по темата

"Това е абсурд! Никол е опитвала, като всеки тийнейджър, но не е пушила системно", категоричен е бащата.

Според него дъщеря му е била убита след борба в асансьора, при която Иван се е опитвал да я обере. В крайна сметка той успял да вземе раницата и телефона й.

За да си осигури някакъв вид алиби, след като намушкал Никол, той позвънил от собствения си телефон на нейния. После бързо отишъл пред блока, в който живее – на около 300 метра от местопрестъплението, разказва Любомир Йончев.

И прокуратурата е категорична – убийството е извършено умишлено, тъй като смъртоносната рана е с дълбочина 3 см.

"Ако питате мен, и доживотен затвор му е малко", споделя бащата на Никол пред Нова тв.

Майката на Иван обаче е убедена, че детето й не е извършителят.

Днес съдът в Бургас гледа мярката на Иван. В 14 ч. Апелативният съд ще разгледа жалбата му против решение на Окръжния съд, с което е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали бащата на Никол каза, че я следял по телефона до момента в който влязла в бл. 108. Въпросът е след като е знаел, че потегля от центъра на Бургас в посока Меден рудник защо не е взел мерки?! Да й се обади и да я пита къде отива в този отдалечен квартал?! Да звънне на майка й, за да я осведоми къде отива Никол!
45
1
 
6
 
! Отговори
777 преди 6 години
И да не си измислят диагнози, още повече, че има умствена изостаналост. Човек с умствена изостаналост не би могъл без насоки от друг да действа последователно и логично.
44
1
 
3
 
! Отговори
така е! преди 6 години
До Кримипрофайлър /България е виновна за всичките злини които ни сполетяват!
43
1
 
11
 
! Отговори
Глупости преди 6 години
Не ми изглежда изобщо правдоподобно като мотив да бъде убит човек заради това, че не искал да пуши наргиле. Що за глупост?
42
1
 
8
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
Извинявам се много, но това наргиле ми е неизвестно. Защо всичко се върти около наргилето и толкова ли е проблемно пушенето на това наргиле. Защото видях наскоро до нас един нов Наргиле-бар. Моля да ми обясните. Какво се пуши от това наргиле и защо тези заведения са легални, щом заради "пушене на наргиле" е убита Никол.
41
1
 
15
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 41Аз не го защитавам.Още в първите новини за случая писах че този е за ТВУ или Климатично училище.Просто ми прави впечатление безхаберието на бащата на момичето.За него било нормално да пуши на 11.Сина ми е на 12 и водим спорове доколко е добре да пие Кола вечерЯвно изоставам в съвреманните възпитателни норми
40
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шматкаПоинтересувай се какъв е УБИЕЦА Иван! Поинтересувай се как се държи в училище и как налита на бой на всеки, дори защото го е погледнал. После ще разбереш кой е истински изпуснатия пикльо. Навремето такъв отдавна щеше да е в ТВУ.
39
1
 
22
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 6 години
" Никол е опитвала, като всеки тийнейджър, но не е пушила системно", рече бащата.Бащата смята че дете на 11 години е тийнейджър и си е в реда на нещата да опитва наргиле и да излиза с батковци
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 36Да не говорим че досега никой не е казал какво са пушили
37
8
 
4
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 35Може и казахстанката да го е поръчала за да не дели наследство.Те там си падат малко бучикчии
36
1
 
11
 
! Отговори
**** преди 6 години
Защо ми се струва,че ако направят проверка във всички апартаменти,че ще излезе нещо гнило там,мисля,че те са пушили там в някой апсртамент,иначе какво ще търсят в чуждия блок,и са слизали с асансьора надолу,когато е станала тази случка.
35
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най- доволна ще е казахстанката, все едно е взела ерген без никакви ангажименти.
34
9
 
10
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 30Не знам защо това че 15 г има нож е толкова страшно и е равносилно на убиец.Едно време почти нямаше момче което да няма нож(ножка от тези сгъваемите)но не бяхме убийциИстината е че и двете деца са били извън нормите на доброто възпитание и резултата е предрешен
33
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бургазлийкаТъй си мислиш ти, че няма. В къщи си му забранила, ама като отиде в приятеля или от телефоните на другите в училище- 100 % има профили. Мога да се обзаложа. Въпросът не е да му ЗАБРАНИШ, въпросът е да го УБЕДИШ и той сам да не желае. Макар, че ще е "черната овца", ако всички имат, пък той - не. И само заради подигравките на останалите, ще има вече профил, където го насочат.
32
9
 
9
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Това момиче е било изтървано отвсякъде.На 11 пуши наргиле.Дали е само наргиле един Бог знае а ОТКОГА пуши там вече никой не знае.3000 приятеля във Фейса.Сред тях сигурно има и педофили и кви ли не ***.Да не се окаже че не е и девствено.
31
3
 
9
 
! Отговори
didid преди 6 години
До бургазлийкаА дали е така, кой ще ти каже... по рефрена на тази така популярна песен. Не че се заяждам, но и децата имат тайни и понякога е добре да сме по-мнителни към тях.
30
3
 
19
 
! Отговори
бургазлийка преди 6 години
Моят син е на 11 години, няма профил във фейсбук, няма самостоятелен достъп до фейсбук, да не говорим за сайтове за запознанства. Петнадесетгодишните момчета не ходят с ножове в джобовете, убийството е планирано - за това е прав бащата !!! Друг е въпросът за контрола и за психичното и емоционалното състояние и на двете деца ! Да пази БОГ ! Всички имаме деца, много е трудно да ги опазим, не можем вечно да ги контролираме, не всичко зависи от родителтие !
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Арети 20 Преди правото на живот на това момиченце му е отнето правото да бъде възпитавано и отгледано правилно. По цял ден размотаване, виси във фейса и има хиляди "приятели"...Пълна "свобода", а високата му мечта е да иде в Дубай с таткото и мащехата и там да си покуфее!Все пак, то е на 11, не на 21г.? Жалко за детето, но е едно от хилядите, които растат без нужния контрол и грижа от родителите поради обективни и субективни причини.
28
5
 
2
 
! Отговори
Е преди 6 години
Иване иване, уж добро момче беше Иване.
27
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този баща може да си говори всякакви глупости и да търси под вола теле. Но е зарязал детето си и е заминал, нали? Момчето нищо не може да планира, то просто не е добре.Интересно е дали в асансьора не се качил някой друг след Иван?