Планирано ли е убийството на 11-годишната Никол? Баща й смята, че е

И доживотен затвор бил малко за 15-годишния Иван
28 авг 2017 09:07,
49
Планирано ли е убийството на 11-годишната Никол? Баща й смята, че е
Снимка: архив, Bulphoto

Убийството на дъщеря ми е било планирано, настоя Любомир Йончев - бащата на 11-годишната Никол, която бе намерена мъртва в асансьор в блок в Бургас.

Детето беше намушкано с нож, а за смъртта й бе обвинен 15-годишният Иван.

Според първоначалната версия престъплението било извършено след спор между момчето и момичето за това къде да пушат наргиле.

Още по темата

"Това е абсурд! Никол е опитвала, като всеки тийнейджър, но не е пушила системно", категоричен е бащата.

Според него дъщеря му е била убита след борба в асансьора, при която Иван се е опитвал да я обере. В крайна сметка той успял да вземе раницата и телефона й.

За да си осигури някакъв вид алиби, след като намушкал Никол, той позвънил от собствения си телефон на нейния. После бързо отишъл пред блока, в който живее – на около 300 метра от местопрестъплението, разказва Любомир Йончев.

И прокуратурата е категорична – убийството е извършено умишлено, тъй като смъртоносната рана е с дълбочина 3 см.

"Ако питате мен, и доживотен затвор му е малко", споделя бащата на Никол пред Нова тв.

Майката на Иван обаче е убедена, че детето й не е извършителят.

Днес съдът в Бургас гледа мярката на Иван. В 14 ч. Апелативният съд ще разгледа жалбата му против решение на Окръжния съд, с което е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
31
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Не искам да бъда съдник на родителите на момичето, още повече, че със сигурност мъката им е голяма, но дете на 11 години дори още не е тийнейджър, камо ли да е "нормално да опитва наргиле"...Да не говорим за хилядите приятели в фейсбук и т.н. За мен всичко това говори, че просто не му е било отделяно достатъчно внимание. Не мога да си представя да пусна 11 годишната си дъщея навън, без да знам къде и с кого излиза...
25
3
 
18
 
! Отговори
Кримипрофайлър преди 6 години
Туийн Пийкс - Кой уби Лора Палмър ?
24
4
 
22
 
! Отговори
,.,. преди 6 години
...Беше много емоционална, много весела. До тази зима искаше да отидем в Дубай. Казваше ми: "Тате, дай да отидем на някое топло място с новата ми жена". Това заяви бащата на брутално убитата 11-годишна Никол Любомир Йончев в ефира на bTV...11-годишната Никол мечтаела за екзотично пътуване...до Дубай..ама "ценности"ама "мечти"...джоревски.
23
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво ако момичето е нападнало този ретард и той в страха си я е намушил?На такъв е достатъчно само да му се разкрещиш, за да изпадне в амок.
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 19 AsenВече и пa.чa цензурират!
21
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 19 AsenТой е жинеел в Лондон и се е сгодил за казахстанка. Имаше корица на профила му във Фейсбук с ръцете на двамата с годежни пръстени. Профилът му е махнат. Имаше и снимка на момичето с нея в Лондон - то стои смутено, а тя се хили като ***.
20
2
 
22
 
! Отговори
Арети преди 6 години
Доста дни минаха от кървавото престъпление, а липсват отговори на основните въпроси!!! А съдът и прокуратурата, според мен, элоупотребяват с власт и служебно положение!!! В случая е отнето едно от основните човешки права - ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА ЕДНО ДЕТЕ!!! Потресена съм!!!
19
9
 
2
 
! Отговори
asen преди 6 години
До Анонименzashto govorish raboti na izust , osobenno kato stava duma za mukata na horata , obviniavash roditel;i zagubili deteto si. Ne e bilo na samotek . ne e bilo toi s drug a tyas drug kade go procete tova? Coveka si e rabotil i izprashtal pari na semeistvoto si. Majkata syshto. Ama nali tryabva da se plyue i obviava vseki. ta dri i da e covek zagubil deteto si..
18
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То поне, да изкарваше пари у тая Англия.. Поне, да има смисъл, че го ритат, като куче там!
17
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
11 годишното дете е оставено на сомотек на уличното ''възпитание" в разбито семейство.''Той с друга,тя с други,детенцето с меченцето в ръка"...но в наши дни за съжаление с наргиленцето в ръка.Никакви изпращани пари и баща за месец и половина,купуване на скъпи дрехи,предмети,почивки не могат да заменят здравото семейство с ежедневния контакт с детето и неговото правилно възпитание. При 15 годишния - същата работа,оставен на самотек и на училищното''специално"образование - каквото и да значи това.
16
10
 
25
 
! Отговори
II преди 6 години
прави ми впечатление, че бащата на момчето прави много по-адекватни изказвания. не знам от печал или от простотия, Николининият баща не се скъпи на приказки, закани и интервюта, което почна да дотяга.
15
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименА ти от къде знаеш, че точно момчето е забило нож в 11 годишната тинейджърка с 3000 контакта в интернет за която е било нормално да се уговаря с батковци да ходят да пушат трева по таванчета и мазета? А и телефона и е взел, проуснах го това, това за тебе май е по голямата загуба от живота, телефона е фетиш, по важен е от живота дори.
14
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е при демокрацията 11 годишни деца от време на време да опитват дрога.
13
4
 
31
 
! Отговори
ZZ преди 6 години
Никол е опитвала, като всеки тийнейджър - този баща, който току изникна като гъба след дъжд, дали не знае, че тийнейджър означава формално възрастта между 13 и 19, а неговата е имала още две години да чака, докато стане тийнейджър и при едно друго развитие на събитията, кой знае какви щеше да ги върши, докато стане на 13, щом като на 11 е опитвала трева.
12
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой къде е живял няма никакво значение. Били са разделени с майката, можел да е бил вкъщи в Бургас, може да живее в София, може и в Лондон.Никой няма право да забие нож в тила на едно дете, за да му вземе телефона.Утре може с вашето дете да стане същата беля.Аз пък ще ви задам друг въпрос - този Иван няма ли родители, майка му е живяла с него. Какво възпитание са му дали на този психопат, нали живеят при него родителите???Защо ходи с нов и коли деца по пътя.
11
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Планирано е я. Мафията сън не е спала да се чуди как да убие 11 годишно момиче в асансьор.
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо съболезнования за случая, но тинейджър, идва от наставката на числата от тринадесет нагоре в английския "teen", и ''"age" възраст, thirteen, fourteen, fifteen, моля да бъда извинен ако съм написал нещо неправилно, но 11 е "eleven", a 12 - "twelve", т.е. 11 годишно дете не е тинейджър, иначе пубертет има друг смисъл. Всеки сам си прави изводите, защото трягедията е голяма, няма смисъл от укори, но това обясняване пред медиите и на двете страни на мен ми говори за гузна съвест.
9
11
 
64
 
! Отговори
Анна преди 6 години
Значи за бащата е нормално едно 11 годишно дете да опитва наргиле...Е това наистина ми идва в повече!Жалко за детето но нахайството на родителите е престъпно!
8
10
 
43
 
! Отговори
hmn преди 6 години
много са ми смешни някви охлюви, дето не знаят или нехаят, че 11-годишното им дете има 3000 "приятела" във фейса и после изказват професионални мнения около разследването. Не пушела "системно"... че той да не и е пратил аутлук апойнмент да пушат по 5 дена в седмицата бе, ***.
7
2
 
40
 
! Отговори
Ужасен преди 6 години
Ако са се карали за едно наргиле, защо тоя хубавец и взема раницата и телефона. Много жалко едно дете да си отиде заради един *** телефон.