Срещу бежанците: Допълнителна ограда на браздата

Над 1,2 млн. лв. отпусна правителството за съоръжението
28
Срещу бежанците: Допълнителна ограда на браздата
Снимка: архив, Булфото

Над 1,2 млн. лв. отпусна правителството за изграждане на допълнителен участък от оградата по българо-турската граница. Временното съоръжение е мярка срещу нелегалното влизане на бежанци у нас.

Част от средствата ще отидат за прилежащия към участъка път по поречието на река Тунджа на територията на област Хасково.

Пари за изграждането на съоръжението бяха отпускани на няколко пъти от бюджета, като през декември миналата година управляващите обявиха, че за оградата вече са похарчени над 169 млн. лева.

Новите средства се осигуряват чрез преструктуриране на разходите и/или трансферите по централния бюджет за 2017 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Защо временно съоръжение, след като политиците упорито твърдят, че миграцията никога няма да спре. Тя ще спре единствено, ако не даваме документи и гражданство на всякакви хора. Но докато ги приемаме и не ги наказваме за незаконното нахлуване, няма да ги спрем. Как спирам нещо, което всъщност позволявам и как препятствам закононарушение, като го възнаграждавам с награда, ако успее.
24
0
 
1
 
! Отговори
Мдааа преди 6 години
Не е ли вече прекалено това заграждане?! Мигранти ли са, бежанци ли са, каквито и да са, не искат в България, не го ли разбрахте?! Оня ден чета, че и на границата със Сърбия ще се слагали камери. Че те от Сърбия ли идват пришълците? Или ще пазим сръбската граница за сметка на българския данъкоплатец?! Що пара отиде, малееее!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като приключат с временното съоръжение да започнат постоянно такова.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко около оградата: строителство, пропускане на мигранти, далавери, кражби-всичко това е дадено на патриотите- в техния ресор е.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СПОКО! ОГРАДАТА СИ ИМА СПЕЦИАЛНИ ДУПКИ ОТ КЪДЕТО ПРЕМИНАВАТ МИГРАНТИТЕ, СЛЕД КАТО СИ ПЛАТЯТ ТАКСА "ВХОД".СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ИМ ОСИГУРЯВАТ ТРАНСФЕР ДО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА.
20
0
 
2
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 6 години
ПАК ЩЕ ПАДА КРАДЕНЕ И ЛАПАНЕ...
19
1
 
16
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
Ти сериозно ли вярваш, че войните са причина за бежанците???Или пълния социален хамак на мути Меркел?Що да се трепе пакистанец..Афганистанец...или суданец за 50? на месец да фири козите???Не войните....и тока да им спрат....спиране няма...научиха къ рле жите на хляба мекото!
18
3
 
15
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Огради пари ..Искам да питам.Ако на оградата се струпат 20 000"бежанци"и я отрежат как точно ще ги спрем.Не питам само за Бг а въобще за целия ЕС.ЕС да се стяга и да си влезе в ролята на световна сила.Да прекратят войните в близкия изток и хората да си живеят там.Това е решението.С тел няма да стане
17
7
 
4
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Още над 1,2 милиона лева в джоба на Г-н вице премиера.
16
3
 
4
 
! Отговори
Гддхрфтвфтегтдтцтдгр преди 6 години
R.I.P Europe
15
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Похарчиха се средства с които Китай ще построи нова Велика китайска стена. Накрая се оказа че е опъната най-обикновена телена мрежа, която всеки ислямист с клещи в ръка реже по норматив за 5 минути.
14
0
 
11
 
! Отговори
Безсутиен преди 6 години
Защо ли 5 хиляди безработни не се наредят през 20метра с фенер и тояга в ръка през нощите? Заглушаване на мобилни телефони в близост до браздата, диви зверове, ултразвук и нови оръжия срещу борбата с безредици и тълпи... Дронове. Къде е всичко това, къде е желанието и волята да се ограничи нашествието на древни хора.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Координатори има ли край оградата?"Мне....търсят се Екстерминатори...специалисти по инсектицидите!
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще последваме почина на Марсилия...и Париж!!!Палми, и лъвове може и да не завъдим...ама зулуси и масаи...със сигурност!!!
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви хомофоби пишат в тези теми!Има толкова гладни африканци...и араби...място има бол...да идват всички...в богата Европа от уличните чешмички текат мед и мляко! Парите ( ни ) растат по дърветата в кварталните паркове...следващата милиардна държава ще е Нигерия....генофонд от извора!Пък и нищо не е безплатно! Докато те се потят - и опрашват самките ни - ние ще ги храним!Светлото бъдеще *** по вратата ни...а тя е широко отворена!
10
3
 
13
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Браво за граничната тараба. Вярно, не е дървена, но си е тараба отвсякъде.
9
6
 
13
 
! Отговори
Брадвата преди 6 години
Не разбирам каква тук връзка има временният премиер, та коментирате за него. Да е убав.. не е, главата е като тиква. Да е расов осеменител, не е, шкембето му е по-голямо от тъпан. Да е умен.. пак доказано с много примери. Селски хитрец с голяма доза измама се е намъкнал да ни прави на улави
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се разбира: ще се вдигнат тарифите за "транзит - мигранта"!
7
2
 
15
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Подобно съоръжение е в услуга единствено на хората транспортиращи мигранти за Европа,колкото до бежанците ако не ги задържаме насила,те няма дълго време да ни тормозят с присъствието си
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До армиятаИ кой ще служи по заставите? Всичките болни, с наднормено тегло или наркоманчета и алкохолици. Останалите шведи.