Колоездачна обиколка затваря движението на места

От 2 до 9 септември шофьорите ще чакат велосипедистите
3
Колоездачна обиколка затваря движението на места
Снимка: Булфото, архив

Пътищата, по които ще преминава колоната от велосипедисти на 66-ата Международна колоездачна обиколка на България, ще бъдат затваряни един час по-рано и движението на пътни превозни средства ще бъде забранено, съобщиха от МВР.

За да бъдат улеснени пътуващите, ежедневно ще се предоставя предварителна информация за маршрутите на колоездачната обиколка и за часовете, в които пътните участъци ще бъдат затворени, уточняват от пътна полиция.

Обиколката ще се проведе от 2 до 9 септември, а официалният старт ще бъде даден на 3 септември, в 12.30 часа, на площад "Народно събрание" в столицата. След това колоната ще се отправи към градовете Елин Пелин, Златица, Карлово, Сопот и Троян.

Вторият етап ще стартира на 4 септември от Троян, велосипедистите ще преминат през Ловеч и ще финишират в Плевен. Отново на 4 септември, в Плевен, ще бъде даден старт на третия етап, като колоната ще поеме към селата Обнова, Стежерово, Ореш и ще финишира в Свищов.

На 5 септември колоездачите ще се отправят от крайдунавския град за четвъртия етап, ще преминат през Горна Оряховица и ще финишират в Елена. В старопланинския град участниците ще прекарат деня за почивка - 6 септември.

Оттам на 7 септември ще започне петият етап, а колоната ще поеме към село Кортен, Нова Загора, като финишът ще е в Ивайловград. На следващия ден, 8 септември, участниците стартират от Ивайловград, ще преминат през Харманли и ще завършат в Стара Загора.

Началото на последния - седми етап, ще бъде дадено в Стара Загора. Колоната ще премине през Чирпан и ще финишира в Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Т'ва да не ти е концерт на Азис за да ти го рекламират по всички медии?
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко реклама се прави на едно такова събития. Обиколката на Франция например е световно известна.