Шеф на общинари дал на детето пистолета, убил мъж във Виноградец

Задържан е председателят на Общинския съвет в град Септември Лазар Влайков
Обновена: 1 сеп 2017 12:17 | 1 сеп 2017 11:50,
126
Шеф на общинари дал на детето пистолета, убил мъж във Виноградец
Снимка: Reuters, архив

Задържан е председателят на Общинския съвет в град Септември Лазар Влайков, собственик на пистолета, с който 6-годишно дете неволно простреля собственик на заведение в село Виноградец, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик, предаде "Фокус".

Още по темата
Пистолетът е законно притежаван. Влайков е задържан за 24 часа, а работата по случая продължава.

Припомняме, че малко преди полунощ в питейно заведение в село Виноградец компания е празнувала рождения ден на 6-годишно момче.

По първоначална информация, след употреба на алкохол, единият от присъстващите извадил законно притежавания си боен пистолет в разрез на изискванията за безопасност и законовите разпоредби. Започнала размяна на оръжието, което попаднало и в ръцете на детето.

При произведен неволен изстрел смъртоносно е бил ранен собственикът на заведението. Тялото е откарано за аутопсия в "Съдебна медицина"-Пазарджик.

Собственикът на оръжието е чичо на момчето. С детето, което е в шок, работят психолог и инспектор от "Детска педагогическа стая".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
21
 
! Отговори
GHT преди 6 години
До до GHTСъщият съм, ама друг път. Може много да ти се иска всички да сме еднакви, но няма как да стане. Говоря ти, че поне едно 90% от тая *** са абсолютна леш - интелект и физика. Виж ги по улиците - кръгли мазни тикви тип кратуна, шкембаци, брадясали, мучат и се зъбят на всичко и на всеки, а в ситуация, която изисква човещина, моментално показват близостта си с животните. Тва е положението. Както има бедни и богати, така има човеци и ***. Мнозинството определя облика на нацията.
84
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросния Лазар Влайков това не му е единственото провинение. арестуван е през 2008 година за побой на сина на общинска съветничка и през 2011, защото наръгал многократно мъж след свада на пътя. Въобще се чудя как може на подобен рецидивист да му бъде разрешено да притежава оръжие и въобще защо не е в затвора
83
3
 
0
 
! Отговори
до GHT преди 6 години
Много случай имаше преди две години в САЩ и този случай не е изключение там. Така че преди да обиждаш, осведоми се малко. Между другото, прекалено добре пишеш на български, така че и ти си същия балкански ***.
82
0
 
17
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Пияници, безделници, непрокопсаници облечени във власт..... това са чорбаджиите в днешни времена български...... примери дал Бог
81
2
 
12
 
! Отговори
GHT преди 6 години
Не минава и ден без изцепки на кратуноглавите балкански простаци, познати като българи. Поне 90% са пълна ***. Нямат чувство за ред, уважение, мисъл, човещина. За възпитанието пък да не говорим. Огледайте се по улиците и ще разберете какво ви говоря. На всяка крачка простотия и наглост.
80
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това на 6-ия рожде ден, сметайте какво ще е на 18-тия :))
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е тва обяснява много ... дали ще му вземат пищова?? за затвор и дума да не става
78
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наш човек, герберче...ще го оправим.Аа...иначе, ще реформираме съдебната система и ще сме безкомпромисни към престъпността.Ее..нашите хора..там е друга работата...все ще измислим нещо... ;)
77
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Некак си много удобно дете на 6 години да е дръпнало спусъка. На бас, че общинаря е бил пиян като мотика, стрелял е като последно и я рикошет или инцидент е гръмнал човека. Сега ще натопят детето понеже не носи наказателна отговорност
76
4
 
20
 
! Отговори
ВИЖТЕ СЕ !!!!!!!!! преди 6 години
Спомняте ли си девизчето на мафиотската структура ГРОБ "ГЕРБ - НОВ МОРАЛ"?И в интерес на истина не излъгаха. За 8 години показаха, че моралът им не е като на предишните... много, много по-нисък е. 6 годишно в 12 часа вместо да спи, размахва пистолета на чичо си - виден гербаджия и кандидат-мутра с висящо дело!!!! Какво е това?!?!?!?!?!?!??
75
0
 
15
 
! Отговори
ЕЛИТ преди 6 години
Това ни е елитът.
74
2
 
16
 
! Отговори
:) преди 6 години
Аз не вярвам, че този човек е кадър на ГЕРБ. В ГЕРБ членуват само хора с висок морал :) ГЕРБ изобщо не са крадци и мутри :) Сигурно Путин е направил тази постановка, за да окаля името на Боко Тикварев (с прякор Интелекта).
73
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не се учудвайте, това е нормална пиянска вечер на село.има такива индивиди по селата, които се напиват брутално и стрелят с ловдийжски пушки в тавана, в гората, в тоалетната, хвърлят чинии и ги стрелят във въздуха, стрелят по пътните знаци и по гнезда на щъркели и при това записват всичко с телефони. говоря не са разни хлапета, а мъже и жени на по 30-35 години...
72
0
 
8
 
! Отговори
Една добра идея преди 6 години
До Анонимен"Купете му на детето РПГ и го изпратете в НС"Има смисъл в това!
71
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Собственика е ранен и тялото му е закарано за аутопсия? ??Всички ранени -в моргата ,така ли?
70
0
 
8
 
! Отговори
Борис преди 6 години
Когато законно притежаваното оръжие е със статут "самоотбрана", може да се носи винаги със собственика си.Разбира се не може да се носи там, където изришно има забрана за вход с оръжие а в тази кръчма няма такава. Проблема не е, че този човек е бил с оръжието си а защо е допуснал да попадне в ръцете на друг (ако това което се пише изобщо е истина)
69
3
 
15
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Гербер трудно влиза в затвора!Справка-Цецо,Фидоска,оня доктор,а и суджукаджията е на път да се отърве.Обаче да слага пистолет в ръцете на 6-годишно за да се измъкне-това е прекалено дори за гербаджия!
68
0
 
7
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Клета България.
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
купете му на детето РПГ и го пратете в НС
66
1
 
0
 
! Отговори
Da преди 6 години
spored men nyama nishto neredno vuvmrazvruzkata , na koi my pyka vuob6ge